Her Telden (27 Kasım 2019)

Her Telden (27 Kasım 2019)

Yayın: 26.11.2019 21:09 |Güncelleme: 27.11.2019 08:02
Paylaş:
A+ A-

CHP KONGRELER ÖNCESİNDE “ÖYLE BİR TARTIŞMANIN İÇERİSİNE YUVARLANDI Kİ..” DAHA ÖNCE OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İMZASI VERENLER..
CHP Tam da İlçe ve İl Kongreleri öncesinde,öyle bir tartışmanın içerisine yuvarlandı ki,bu işin içerisinden nasıl çıkacaklar belli değil ve daha önce Sayın MUHARREM İNCE’NİN Olağanüstü Kurultay talebine imza verenler bir yanda,Sayın KILIÇDAROĞLU taraftarları bir yanda..
CHP İÇERİSİNDE BÖYLE BİR HAVA ESİYOR/ESTİRİLİYOR..
Şu an itibarı ile CHP Genel Başkanı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU,Parti içerisinde LİDERLİĞİ tartışılmayan bir konumda,Sayın MUHARREM İNCE için imza verenler,Parti içerisinde hayli sıkıntılılar..
Geçtiğimiz akşam TELE 1 Televizyonunda,Prof.Dr.Sayın EMRE KONGAR,18 Dakika programında çok ilginç şeyler söyledi ve Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU ile Sayın MUHARREM İNCE taraftarlarının,bu taraftarlık olayını kemikleştirdiği iddiasını içeren cümleler kurdu.
Olaya o yönden baktığınızda,CHP İçerisinde bir TASFİYE HAREKETİNİ bile bekler hale geliyorsunuz,böyle olunca da,önümüzde ki İlçe ve İL Kongreleri sürecinde,KURULTAY DELEGELERİ sürecinde,Genel Merkezin bir müdahalesi olur mu/olacak mı,diye düşünmeden edemiyorsunuz..
Örneğin AK Parti bunu yapıyor,bunu tüm Kamuoyu biliyor..
Şimdi “BURASI CHP,AK PARTİ DEĞİL..” diyenler olur/olabilir,ancak,böyle diyenlere de “AK PARTİ BÖYLE YAPIYOR VE KAÇ SEÇİMDİR SONUÇ ALIYOR,NE HABER..” diyen CHP’LİLER olacağını da kimse unutmasın sakın..
CHP BÜYÜK BİR TARTIŞMANIN İÇİNDEN,NASIL SIYRILIP ÇIKACAK BAKALIM.

DÜZÇAM GÖLETİ,2015 YILINDA 8.5 MİLYON LİRA CİVARINDA BİR BEDEL İLE İHALE EDİLMİŞTİ VE ZEMİN KAYMASI NEDENİ İLE SIKINTI ÇIKTI..!!
DÜZÇAM GÖLETİ 2015 yılında 9 milyon lira civarında bir bedel ile ihale edilmişti,o zaman çok büyük bir HEYECAN FIRTINASI esti/estirildi ve yıllık 3.5 milyon lira katkı beklendiğine ilişkin açıklamalar yapıldı.
DÜZÇAM GÖLETİ bitirilecek,yıllık 3.5 milyon lira civarında TARIMSAL KATKIYA sebep olacaktı,SULAMALAR SONUCU ekonomiye/üretime bu kadar ciddi bir gelir katkısı yapacaktı..
SONUÇ HÜSRAN OLDU..
ZEMİN KAYGAN ÇIKTI,ZEMİNDE KAYMALAR BAŞGÖSTERDİ..!!
Peki şimdi ne olacak,deniliyor ki DÜZÇAM GÖLET YERİ değiştirilecek,sağlam bir zemin bulunacak oraya yapılacak,iyi de ULAŞIM İÇİN TÜNEL AÇILMIŞTI,yine o TÜNELDEN Mİ ulaşılacak yeni yere..?
ŞİMDİYE KADAR HARCANAN PARALAR NE OLACAK PEKİ..?
Yahu,bir SULAMA GÖLETİ YAPMAK bu kadar zor mudur,Ülkenin ve Dünya’nın geldiği şu TEKNOLOJİK ÇAĞDA sağlam bir zemin bulmak bu kadar zor mudur,yoksa bu işin ucunda MÜTHİŞ BİR VURDUM DUYMAZLIK ve SAVURGANLIK ANLAYIŞI MI vardı..?
YAZIK BU MİLLETİN PARALARINA,HEM DE ÇOK YAZIK..!!

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ SAYIN CUMHUR ÜNAL VE SAYIN NİYAZİ GÜNEŞ,GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DÜZÇAM GÖLETİNE GİTMİŞLERDİ
AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın NİYAZİ GÜNEŞ geçtiğimiz aylarda DÜZÇAM GÖLETİNE gitmişler ve gelişmeleri yerinde görmüşlerdi.
GÖLET ZEMİNİN DE KAYMA OLDUĞU KENDİLERİNE ANLATILDI..
Peki şimdi ne olacak..?
Milletvekilleri ilgili Bakanlık ile görüşeceklerini ve DÜZÇAM GÖLETİ’NDE vazgeçilmesi gibi bir anlayış olmayacağının mesajlarını verdiler,bu yatırım bir şekilde sürecek/bitirilecek anlamında ifadeler kullandılar..
SAHİ..! NE OLACAK DÜZÇAM GÖLETİ..?
Şimdi HAVAYA UÇAN PARALARA MI yanarsınız,SULAMASI yapılacağı söylenen 5 bin hektar civarında ki arazinin sulama gecikmesine mi yanarsınız,yanacak o kadar çok şey var ki..!!
DÜZÇAM GÖLETİ zemini sağlam olan bir başka yerde mi yapılacak..?
Yoksa,bu yatırım iptal mi edilecek..?
Örneğin,geçmiş yıllarda kurulan ve çok düşük profilli de olsa halen faal olan KARABÜKLÜLER DERNEĞİ bu konu hakkında ne düşünür,yahut bu KARABÜK DERNEĞİ gündeminde böyle bir gelişme var mıdır..?
DÜZÇAM GÖLETİ,ŞU AN “YOĞUN BAKIMDA YATIYOR..”,sizce kalkabilir mi..?

EĞER “CENABI-I ALLAH NASİP VE MÜYESSER EDER, KELTEPE KAYAK MERKEZİ’NE, BİR KAR MAKİNESİ ALINIRSA, SUYU EĞRİOVA GÖLETİNDEN..”
Dün,bu civarı,daha doğrusu KARABÜK’ÜN KELTEPE CİVARINDA Kİ KÖYLERİNİ çok yakından bilen,tanıyan ve bir dönem AK Parti içerisinde görev almış bir Kardeş ile sohbet ediyorduk.
SÖZ KELTEPE KAYAK MERKEZİ’NE GELDİ..
O Kardeş “EĞER CENABI-I ALLAH,NASİP VE MÜYESSER EDER,KELTEPE KAYAK MERKEZİ’NE,ÇOK BÜYÜK BİR İHTİYAÇ OLAN,KAR MAKİNESİ ALINIRSA,BUNA GEREKECEK OLAN SU,EN YAKIN OLAN EĞRİOVA GÖLETİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR..” dedi.
Bunun için YENİ BİR TESİSAT ÇEKİLMESİNDEN SÖZ ETTİ..
KELTEPE KAYAK MERKEZİ’NİN,bugün ki hali ile,yüzde 30 kadarının tamamlanabildiğini iddia etti ve “ KAR MAKİNESİ GEREK,ETRAFINA EN AZ BİR OTEL GEREK,BUNUN İÇİNDE ORALARIN TURİZM MERKEZİ İLANI GEREK.BUNU İZLEYECEK KÜLTÜR/TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ UZMANLARI GEREK..” dedi.
O Kardeş hayli uzun bir liste verdi ve “YÜZDE 30 CİVARI GERÇEKLEŞTİ..” dedi.
Sahi..! durum gerçekten böyle mi..?

EĞRİOVA GÖLETİ VE ÇEVRESİ KARABÜK SINIRLARI İÇERİSİNDE Mİ,YOKSA,YENİCE SINIRLARI İÇERİSİNDE Mİ,BU BİR YARIŞMA SORUSU OLABİLİR
EĞRİOVA GÖLETİ ve çevresi,sizce KARABÜK SINIRLARI içerisinde mi,yoksa,YENİCE SINIRLARI içerisinde mi,bu bir yarışma sorusu olabilir,böyle bir soru BİR YARIŞMA NEDENİ İLE çıkabilecek soru olabilir..!!
BİZİM BİLDİĞİMİZ KARABÜK SINIRLARI İÇERİSİNDE..
O civar,tam bir DOĞAL GÜZELLİK ABİDESİ gibidir..
Yapılacak KISA METRAJLI FİLMLER için,ÇEKİLEBİLİCİK EN GÜZEL FOTOĞRAFLAR için CENAB-I ALLAHIN insanlara bahşettiği DOĞA HARİKASI BİR PLATO gibidir..
EĞRİOVA GÖLETİ ÇEVRESİ KARABÜK’ÜN MÜ,YENİCE’NİN Mİ..?
Bize göre KARABÜK SINIRLARI içerisindedir.

YAYGIN YAYIN YAPAN,BİRÇOK BASIN/YAYIN ORGANININ “KARDEMİR TERMİK SANTRALİ NOKTASINDA YAŞADIĞI YANLIŞ..” VE TAM TERSİ OLAY
Dün yine yazdık,YAYGIN YAYIN YAPAN BASIN/YAYIN ORGANLARINDA,Karabük ile KARDEMİR ile çok yanlış haberler çıkıyor,hem de çok/çok yanlış haberler çıkıyor.
ÜLKE GENELİNDE “TERMİK SANTRALLERİN BACALARINA FİLİTRE TAKMALARI İÇİN 2.5 YIL SÜRE VERİLDİ..” biliyorsunuz,bu nokta da YAYGIN YAYIN yapan birçok GAZETE ve TELEVİZYONDA “KARDEMİR TERMİK SANTRALİ DE FİLİTRE UZATMASINA GİRDİ..”anlamında haberler çıktı.
Bu haberler tamamen yanlış.
Hatta,dün biz,”BU İDDİANIN YANLIŞ YÖNÜ VAR MUTLAKA..” diye yazmıştık,ancak,KARABÜK ve KARDEMİR böyle bir iddia ile Ülke gündemine paaat diye düşünce,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN eli güçlendi falan gibi değerlendirmeler de bulunmuştuk.
KARDEMİR’İN TERMİK SANTRALI YOK,bilhassa HAVAYA BIRAKILAN GAZLARI YAKARAK ENERJİ ÜRETEN bir tesisi var,yani,termik santraller gibi kirletici değil,KİRLETEN GAZLARI YAKARAK kirliliği önleyen,kirletmeyi durduran,ATIK GAZLARI YAKARAK çevreye yarar sağlayan bir tesisi var.
Tesis 2013 yılında yapılmış galiba.
Gerçekten de GEÇMİŞ YILLARDA,KARDEMİR semalarında MEŞALE YANAR gibi yanan ALEVLER olurdu,işte o Yüksek Fırın ve Kok Gazları şimdi ENERJİ ÜRETİMİNE yönlendirilmiş.
YAYGIN YAYIN YAPAN,Gazete ve Televizyonlar yanlış haber yapıyorlar..
KARDEMİR Kirletici atık gazları yakarak ÜRETİME DÖNDÜRMÜŞ…
O atık gazlar,havaya bırakılmıyor,yakılıyor ELEKTRİK ENERJİSİ oluyor..

ÇELİK PİYASALARI İÇİN “ANORMAL SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİLİYOR..” GÖRÜŞÜNÜ VEREN KARDEŞ “KARDEMİR BAŞTA HEPİMİZDE SIKINTI..”
DEMİR/ÇELİK Piyasaları,adeta kan ağlıyorlar,şu an itibarı ile piyasalarda İNŞAAT DEMİRİ 2.850-2900-2950 lira civarında seyrediyormuş ve hiç mi hiç talep olmadığının da altı çiziliyor.
İHRACAT YAPANLAR BİR PARÇA KURTARIYORLAR gibi görüşler çok yaygın,ayrıca da,ÇELİK ÜRETİCİSİ birçok tesisin BAKIMA ALINDIĞI,DURUŞA geçirildiği yolunda da bilgiler veriliyor..
Bir de PİYASALARA NAYLON/PERLON SÖYLENTİLERİ VAR Ki, aman yarabbi.
Çok önemsediğimiz bir Kardeşimiz “DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜ TAM ANLAMI İLE DİBE VURDU.BAKIN ARK OCAKLARI ŞALTERİ İNDİRİP,ÜRETİMİ DURDURABİLİYORLAR.KARDEMİR ÖYLE DEĞİL.2020 YILI KARDEMİR NOKTASINDA BÜYÜK SIKINTILARIN YAŞANACAĞI BİR YIL OLABİLİR..” dedi.
“KARDEMİR ŞUAN İÇİN BİLE NEGATİF BİR GÖRÜNTÜ VERİYOR..” görüşlerini dile getirdi ve daha sonra da “2020 YILI İÇİN İYİMSER BİR TAHMİN YAPMAK HAYLİ ZOR.DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜ 2020 YILINDA DA NEGATİF BİR SÜREÇ YAŞAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..” tahminin de bulundu..
Daha sonra da,hiç aklımıza gelmeyen bir tahmin yaptı ve “2020 YILI DA,KARDEMİR İÇİN İYİ GEÇMEZSE,2021 YILI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ VAR VE ÇOK SIKINTILI BİR SÜRECE GİRİLİR..” gibi görüşler dile getirdi..
Özetlersek şayet DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜ SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR..

“EVET,KARABÜKSPOR KÜLLERİNDEN VE YENİDEN DOĞACAKTIR..” DİYEN KARDEŞ “SAYIN ŞEFİK DİZDAR BUNU BAŞARABİLİR,TABİ OLURSA…”
Son birkaç gündür KARABÜKSPOR ile ilgili,çok ciddi haberler çıkıyor ve “Sayın ŞEFİK DİZDAR KARABÜKSPOR’A BAŞKAN OLACAK..” yolunda ki bu haberler ne derece gerçeği yansıtıyor.
Sayın ŞEFİK DİZDAR bir dizi temas yapıyor,bunları biliyoruz.
Ancak,bu temasları “BEN KARABÜKSPOR’A BAŞKAN OLAYIM NOKTASINDAN ZİYADE,HEP BİRLİKTE OMUZ VERELİM,ŞU GÜZİDE KULÜBÜ BATAKTAN ÇIKARTALIM NOKTASINDA..” seyrediyor.
Olayın tam bu noktasında,bir öneri dikkat çekiyor..
KARABÜKSPOR’A,YENİ ve KURUMSAL BİR YAPI KAZANDIRMAYA YÖNELİK çok ciddi/çok önemli,en azından bizim önemsediğimiz bir öneri yapılıyor.
Öncelikle bir YÜKSEK DİVAN KURULU OLUŞTURULSUN..
Bu DİVAN KURULU,KARABÜKSPOR Kulüp Başkan ve Yönetiminin TÜM İŞ ve İŞLEMLERİNİ DENETLEYEN,KARABÜKSPOR’UN KURUMSAL BİR YAPI kazanmasını temin eden bir organ halinde çalışmalarına devam etsin.
Buna paralel olarak BİR BAŞKAN ve YÖNETİM KURULU OLUŞTURULSUN.
Bu BAŞKAN ve YÖNETİM KURULU,YÜKSEK DİVAN KURULU’NUN bir altında ve KARABÜKSPOR’UN günlük iş ve işlemlerini çekip/çeviren bir tarz da çalışsın..
BÖYLE BİR KURUMSAL YAPI ÖNERİSİNDEN HABERİMİZ VAR..
Ancak,bütün bunlar FİKRİ OLUŞUM ÇERÇEVESİ içerisinde seyrediyor..

CHP İL ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN BAYRAM KARADAĞ’IN,ZONGULDAK ve KARABÜK ARASINDA YAŞANAN HASTANE UÇURUMU YAZISI..
CHP Karabük İl Eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ,Karabük’ün çok önemli bir sorununa parmak basarak “ZONGULDAK ile KARABÜK İL MERKEZLERİNİN HASTANE DURUMLARINI KARŞILAŞTIRMIŞ..” bu karşılaştırma büyük yankı yaptı.
Sayın BAYRAM KARADAĞ Siyaset hayatında hiçbir zaman “AMAN BÜROKRAT KESİMLE İYİ GEÇİNEYİM.O NEDENLE SUSAYIM,SESİM/SOLUĞUM ÇIKMASIN..” gibi bir hareket tarzı içerisinde olmamıştır.
Ne yazık ki,BÖYLE HAREKET EDEN CHP’Lİ etkili/yetkilileri var..
Sayın BAYRAM KARADAĞ Zonguldak İl MERKEZİNDE Kİ 7 HASTANENİN ADRESLERİNİ TELEFON NUMARALARINI BİLE YAZMIŞ o değerlendirmeyi yaparken..
KARABÜK’TE UZMAN HEKİM DURMUYORMUŞ..
KARABÜK İLÇE HASTANELERİ SORUNLAR YUMAĞI..
CHP İçerisinden başka ses çıkıyor mu,duyuyor musunuz,çıkıyor mu..?

5 kişi görüş bildirdi

  1. SAFRANBOLU

    AHMET ABİ ACABA ZONGULDAK IN İLÇELERİNDEN SAFRANBOLUNUN YARI NUFUSUNA SAHİP ALAPLI İLÇESİNDE BİLE ÇOCUK DOKTORU VAR SAFRANBOLU İLÇESİNDE AYLARDIR ÇOCUK UZMANI YOK SİZLERDE SÜREKLİ, YAZDINIZ DEGİŞEN BİR SEY OLMADI ÇOCUKLAR ÖZEL POLIKINIK VE KARABUKTEKİ HASTANELERDE. UZMAN HEKIMLERİ KIYASLAYIN BİRDE FARKI FARK EDİN. TURİZİM BÖLGESİNDE ÇOCUK DOKTORU BULUNMAYAN BİR İLÇEMİZ VARKEN DAHA SÖZE NE GEREK .HASTANEDEN AYRILAN UZMANLARA BİR SORUN AHMET ABİ ACABA NEDEN AYRILMIŞLAR HASTANEDEN . BİRDE DAHA YAŞINI DOLDURMAMIŞ BEBEKLERİN SABAHIN SOĞUGUNDA KARABUK YOLLARINA DÜŞMESİ BU ŞEHİR VE SAFRANBOLU HALKI HAK ETMİYOR

  2. Gönderen

    Karabükspor’un Kardemir’in kesesinden kurtarılmaya çalışılıyor yine galiba. Kardemir’in nasıl olsa parası bol. 32 milyon lirayı top peşinde savurdu, bir 50 – 100 milyon daha savuruversin ne olur diye düşünülüyor herhalde. Havayı kirletiyorsun, filitreyi falan boşver, Karabükspor’a ver parayı hava kirliliği falan gündem olmaz demeye getirmek isteyenler de olabilir…

    Karabükspor kurtarılacaksa en hakkaniyetli yöntemi Karabük Demir Çelik Fabrikası’nın özelleştirilme yöntemi uygulamak. Önce Karabükspor Anonim Şirkete dönüştürülsün. Sonra 1 lira sembolik bedelle Karabük halkına devredilsin. Sermaye artışı yapılıp hisseler Karabükspor’a gönül vermiş bölge sanayicisine, esnafına, tüccarına, çiftçisine, işçisine, memuruna, emeklisine, öğrencisine arz edilsin. Hisse satışında gelen para ile Kardemir borçlarını kapatıp, yeni transferler yapsın ve yoluna devam etsin. Böylece hakkaniyetli bir şekilde kurtarılmış olur…

    Veya Kardemir haricinde borsaya açık olmayan Karabüklü bir sanayici Karabükspor’a sponsor olsun ve Kulüp o şirketin ismi ike devam etsin. Kardemir de bir jest yapıp isim üzerindeki süreli hakkında vazgeçsin..

    Veyahut da Karabükspor’u belediye devralsın. Su abonelerinden Kardemir’e aylık düzenli para kesilsin. İsmi de Karabük belediyespor olsun…

    Böylece kimse borsaya açık olan, dişinden tırnağından artırdığı tasarruflarını Kardemir hissesi alarak değerlendirmeye çalışan binlerce küçük yatırımcıların kesesinden Karabükspor’u kurtarmaya kalkışmaz. Kardemir Karabük’ün havasını kirletiyorsa “havayı kirletiyorsun, Karabükspor’a para bayıl” demek yerine “kardeşim filitrenizi takın” denilsin…..

  3. KARABUK

    AHMET ABİMİZ HER GÜN KARABÜKÜN SORUNLARINI DİLE GETİRİYOR. VE ÇÖZÜM YOLLARI KONUSUNDA BEYİN CİMNASTİĞİ YAPIYOR KAFA PATLATIYOR.ANCAK DUYARLI YÖNETİCİLERİMİZ BU UYARILARI ELEŞTİRİLERİ DİKKATE ALIYORLARMI BENCE ALMIYORLAR ALSALAR KARABÜKÜN HAVASI ,SUYU, ATMOSFERİ DEĞİŞİR,DİKKAT EDERSENİZ KARABÜK HER GEÇEN GÜN GERİYE GİTMEKTE HER KONUDA KARABÜKÜ ÇEVRE İLLERİ İLE KIYASLADIĞIMIZDA, O İLLERE GİTTİĞİMİZDE KARABÜKÜN HEM BELEDİYECİLİK HEMDE GENEL HİZMETLERDE ÇOK ÇOK GERİLERDE KALDIĞI APAÇIK ORTADADIR. AHMET ABİMİZ SENENİN ÜÇYÜZ ALTMIŞBEŞ GÜNÜ YAZSA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK.BİR AN ÖNCE KARABÜKÜN EN ÖNEMLİ SORUNLARI MASAYA YATIRILIP,ÇÖZÜM KONUSUNDA ETKİLİ VE YETKİLİLER ELLERİNİ TAŞIN ALTINA SOKMALARI GEREKMEKTEDİR.

  4. İBRAHİM ÖZTÜRK

    Ahmet Abi merhaba
    Demir çelik sektörünün durgunluğundan bahsetmişsiniz.Bizim sektörde işlerin durgunluğunu zaman zaman yaşarız bizim sektörün doğasında var.Ama doğasında naylonculuk paylonculuk olmaması gerekiyor ama ne yazık ki aynı Kardemir demiri bir yerde en az 100 tl daha düşük satılabiliyor dürüst çalışan alnının teri ile kazandığı kazancının vergisini veren firmaların , naylonculuk paylonculuk işleri ile sahte fatura düzenleyen emek hırsızlarına karşı rekabet etmesi çok zor.Hepimiz ticarette bitme noktasına geldik.Emek hırsızları sadece bizim ticaret hayatımızın bitmesini sağlamıyor.Vergisini vermeyerek tüyü bitmemiş yetimin hakkına giriyor devletimizi büyük kayıplara uğratıyor.

  5. Memur

    Kardemirde yeniyılda beyaz yaka zamları ne olacak?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.