Her Telden (28 Nisan 2021)

Her Telden (28 Nisan 2021)

Yayın: 27.04.2021 21:50
Paylaş:
A+ A-

TOKATLI KÖYÜ MEZARLIĞINDA Kİ MESCİT,YAPILAN İLAVELERLE “CAFE/RESTORAN HALİNE GETİRİLMİŞ..” MEZARLIK YOLU KAPATILMIŞ FALAN
Şu işe bakın hele,Safranbolu TOKATLI Köyü Mezarlığında bulunan ve vefat edenlerin definleri sırasında insanların Kuran Okuyup dua ettikleri ve bazılarının da namaz kaldıkları KÜÇÜK MESCİT,yapılan ilavelerle büyütülmüş ve CAFE/RESTORAN haline getirilmiş.
Bu yetmemiş MEZARLIK YOLU DEMİR KAPI İLE KAPATILMIŞ.
Bir Kardeş anlattı,eskiden ANAMIN/BABAMIN MEZARI ile önünden geçen yol arasında yarım metre civarında kot farkı vardı,önüne duvar çekilmişti,şimdi DÖKÜLEN MOLOZLARLA kot farkı kalmadı,BAZI MEZARLARINDA kaybolduğu gibi bir durum var,ifadelerini kullandı..
KÜÇÜK MESCİT ilave yapılarla büyütülmüş ve TOKATLI KÖYÜ MUHTARLIĞI tarafından KİRAYA VERİLMİŞ,kiralayan kişi de “ÇALINMALAR OLUR GECELERİ NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ” düşüncesi ile MEZARLIĞIN GİRİŞİNİ DEMİR KAPI ile kapatmış.
TOKALI Köyü sakinleri,bu durumu,İLGİLİ/YETKİLİ birimlere şikayet etmişler,ancak,sonuç alamamışlar,demek KİRALAYAN KİŞİ veya FİRMA veya TOKATLI Köyü Muhtarlığı daha ağır basmış.
Ne zaman ki KÖYLÜLER BİR/BİRLERİNE GİRMİŞLER..
O zaman ŞAFAK ATMIŞ, şimdi olayın üzerine gidiliyor..!!
Allah Korusun,o arbede sırasında, AĞIR BİR VAKA YAŞANMIŞ OLSAYDI..
Hesabını kim/kimler verirdi acaba..?

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI, ŞUBE BAŞKANI Sayın ULVİ ÜNGÖREN,DÜN BÜROMUZA BİR NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU VE SÜKUNET ÇAĞRISI..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Başkanı Sayın ULVİ ÜNGÖREN, dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu ve bu süre sohbet ettik, çeşitli konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduk.
Sayın ULVİ ÜNGÖREN,  MESCİER İşyerinde yapılan Toplu İş Sözleşmesinden söz etti ve “DİĞER SÖZLEŞMELERİMİZ GİBİ,MESCİER İŞYERİNDE DE ÇOK GÜZEL BİR SÖZLEŞME İMZALADIK.İLK ALTI AY Yüzde 17 ZAM ALINDI..” bilgilerini verdi.
Sayın ÜNGÖREN’E Şube DELEGE SEÇİMİNİ sorduk..
“HENÜZ TARİH BELLİ DEĞİL.ÖYLE SANIYORUM EYLÜL AYI İÇERİSİNDE YAPILIR..” dedi,daha sonra da “KARDEMİR KISIMLARINDA BAZI KULİS ÇALIŞMALARI YAPILDIĞI HABERLERİ VAR.ARKADAŞLAR SÜKUNET İÇERİSİNDE,BİR/BİRİNİ KIRMADAN/DÖKMEDEN SÜRECİ BEKLEMELERİ GEREK..” dedi.
Gittiği yerlerde bu çağrıları yapıyormuş Sayın ÜNGÖREN.
İşçinin,işyerlerin sakin ve sükunet içerisinde süreci beklemesi gerektiğini söylüyor ve “SONUÇTA ,YARIN KISIMLARDA HERKES BİR/BİRİNİN YÜZÜNE BAKACAK,ARKADAŞLIĞINI SÜRDÜRECEK..” anlamında da bilgiler verdi.
İşçimiz mutlu,huzur ve refah içerisinde görüşlerini dile getirdi..

GÜNLERDİR YARIM KAPANMA YAŞAYAN İNSANIMIZ,20 GÜNLÜK “TAM KAPANMA İLE, SAĞLIKLI BİR ORTAM İÇİN ÇABA GÖSTERECEK..” AMAAA
Koronavirüs salgını nedeni ile günlerdir YARIM KAPANMA gibi bir ortamda yaşamını sürdüren Ülkemiz insanı,yeni açıklanan “TAM KAPANMA İLE SAĞLIĞINI YAKALAMAYA ÇALIŞACAK..” dileriz vaka sayıları dibe vurur.
TAM KAPANMA KARARI ÇIKTI.
İçişleri Bakanlığı tamimler yayınlıyor ve her sektörün alacağı tavırlar,bu tamimlerle uygulamaya konuluyor,bu arada VERGİ/SGK/BANKALAR ve KAMU KURUMLARI açık.
Özellikle İŞYERİ SAHİPLERİ burunlarından soluyor..
Dün bir işyeri sahibi “GÜNLERDİR PİYASALARIN DURUMU BELLİ.BUNA KARŞI KREDİ ÖDEMELERİ,VERGİ/SGK ÖDEMELERİ BARİ ERTELENSEYDİ..” gibi dertler yandı.
Öyle bir söz etti ki “KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE EDERKEN RUH SAĞLIĞIMIZ BOZULDU/BOZULACAK..” dedi o İşyeri Sahibi Kardeşimiz ve bu nokta da “HANDA Kİ BÜTÜN ESNAFLAR BUNLARI KONUŞUYORUZ..” gibi de yaklaşımlar getirdi..
PİYASALAR PERİŞAN,HİÇBİR ERTELEME/DESTEK YOK..
Bütün sektörler de iş yapanlar aynı durum da..
Çalışan perişan,çalıştıran perişan..

YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI CİVARINDA,YERİ BELİRLENEREK KARDEMİR’DEN ALINAN YERE,BİR VİLAYET KONAĞI YAPILABİLECEĞİ GÜNDEMDE..
Hatırlayanlar vardır,KARABÜK VİLAYET KONAĞI yapımı için,Dönemin Karabük Valisi Sayın KEMAL CEBER döneminde YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI Civarında, KARDEMİR’DEN 12-13 dönüm civarında bir yer alınmıştı.
BU YERE VİLAYET KONAĞI YAPILACAKTI..
Hatta VİLAYET KONAĞI PLAN/PROJE İHALESİ yapıldı ve 300 bin lira civarında bir harcama ile gerekli PLAN/PROJE o alana uygun olarak çizdirildi ve şu anda raflarda duruyor.
KARABÜK’ÜN BİR VİLAYET KONAĞI OLDUĞU BESBELLİ..
Mevcut Bina elverişli değil,üzerinde çok hızlı bir trafik akışı olan İKİ ANA KARAYOLU’NUN ortasında,damı akar,yazın soğutmak,kışın ısıtmak mümkün değil,güneş görmeyen birçok odası olan bir Bina.
Şimdi VİLAYET KONAĞI için bir İHTİMAL BELİRDİ GALİBA.
O yönde bilgiler geliyor ve AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ile bu işin üzerinde en fazla duran Siyasetçi AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ konuya ilişkin ciddi girişimlerde bulunuyorlar,gibi haberler alıyoruz.
NE KADAR YARARLI,NE KADAR GÜZEL BİR İŞ BAŞARILMIŞ OLUR YARABBİ..

TÜRKİYE’NİN “NÜFUSU EN YAŞLI İLLERİ SIRALANSA..” ACABA KARABÜK “KAÇINCI SIRADA YER ALIR..” VE KARABÜK’ÜN DURUMU,GELECEĞİ..
Türkiye’nin “EN FAZLA YAŞLI NÜFUSU OLAN..” İlleri sıralansa Karabük kaçıncı sırada yer alır acaba,bunu hiç merak ettiniz mi,KARABÜK’TE 50 BİNİN ÜZERİNDE EMEKLİ olması,en azından bu konu hakkında,bazı ipuçları veriyor mu..?
TOPLAM NÜFUS 243 BİN CİVARINDA ve bunun 50 BİNİ AŞKIN kesimi EMEKLİ VE EŞLERİ İLE BİRLİKTE 100 binin üzerinde bir nüfusun yapısı böyle,değil mi..?
GENÇ NÜFUS KARABÜK’TE DURMUYOR ve HAKLILAR ELBET..
İş alanları kısıtlı,Sanat yok,Spor yok,Kültürel çalışma yok..
GENÇ NÜFUSU KARABÜK’TE TUTABİLECEK NE VAR ALLAHAŞKINA..?
NÜFUSU EN YAŞLI İLLER SIRALAMASI YAPILSA,KARABÜK KAÇINCI OLUR SİZCE..?

BU NE VANDALLIK,BU NE BİÇİM ZİHNİYET YARABBİ,YENİCE ÇIRA PAZARI MESİRE ALANINDA Kİ TESİSLER TAHRİP EDİLMİŞ ve Sayın ZEKİ ÇAYLI..
Bir İlçenin sakinleri,O İlçede ki veya İl de bulunan,kendi kullandığı,kendisinin kullanacağı SOSYAL TESİSLERİ nasıl tahrip eder Yarabbi,bu ne Vandallık,bu ne sapık bir tutumdur Yarabbi.
YENİCE BELEDİYE BAŞKANI Sayın ZEKİ ÇAYLI adeta FERYAT EDİYOR..
YENİCE Belediyesi o kadar güzel işler üretti ki, TÜM BELEDİYELER keşke aynısını yapsalar/yapabilseler,işte bunlardan birisi olan ÇIRA PAZARI SOSYAL TESİSLERİNDE bulunan WC’LER,EMZİRME ODALARI,ve Özellikle de MESCİT belirsiz kişilerce tahrip edilmiş.
OLACAK İŞ Mİ BU ALLAHAŞKINA..
Yahu tahrip ettiğin bu TESİSLERİ zaman gelir Ailenle birlikte sen kullanırsın,belki de kaç kez kullandın,hiç mi vicdanın sızlamadı buralara tahrip ederken,hiç mi için sızlamadı yani.
Sonuçta KAMU MALINA ZARAR VERİYORSUN..
Şimdi bunu yapan/yapanlar en kısa süre içerisinde yakalanıp,YENİCE HALKINA İŞTE SİZİN MALINIZA ZARAR VEREN VANDALLAR BUNLAR diye teşhir edilmeli ve daha sonra da gerekli cezalara çarptırılmalı.
Ne SAKAT BİR ZİHNİYET Yarabbi..
YENİCE gibi küçük bir İlçe Belediye imkanları ile ve Belediye Başkanı’nın verimli düşünme, iş yapma yetenekleri ile HALKINA KAZANDIRDIĞI bu tesisler tahrip edilmiş/ediliyor..
OLACAK İŞ DEĞİL,OLACAK KAHPELİK DEĞİL doğrusu..

İŞİ GEREĞİ “EN GENİŞ VE HER AN SALGIN TEHDİDİNE MARUZ KALABİLECEK BİR KİTLE İLE ÇALIŞAN..” İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ Sayın AKBAŞ..
İşi gereği,en geniş ve her an salgın tehdidi altında olan Öğrenci ve Öğrencilerin kullandığı tesisleri çekip/çevirmekle görevli olan Karabük İL MİLLİ EĞİTİM Müdürü Sayın NEVZAT AKBAŞ müthiş bir çalışma düzeni içerisinde görünüyor.
SÜREKLİ DENETİM YAPIYOR,SÜREKLİ SAHA DA..
Gerçi şimdi TAM KAPANMA uygulanıyor ve yüz/yüze ders yapan kısıtlı öğrenci sayısı da,bu kapanmadan etkileniyor,ancak,Sayın NEVZAT AKBAŞ işini sıkı tutmaya devam ediyor..
OKULLARIN HİJYEN DURUMUNU YERİNDE İNCELİYOR..
Öğrenci PANSİYONLARINI,YEMEKHANELERİNİ velhasıl Öğrencilerin toplu halde kullandıkları,kullanabilecekleri yerlerin salgından etkilenmemesi için alınan tedbirleri yerinde inceliyor..
EKSİK/GEDİK NE VARSA UYARILARDA BULUNUYOR..
Allah Korusun bir salgına karşılaşmamak için çırpınıyor adeta..
Allah çabalarının karşılığını verir inşallah demek gerek.

CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET AYTAÇ “23 NİSAN BAYRAM KUTLAMALARI İÇİN Sayın VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM..” DİYOR..
CHP Eflani İlçe Başkan Sayın AHMET AYTAÇ, sosyal medyasından bir mesaj yollamış ve “23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI’NIN İLÇEMİZDE KUTLANMASINI SAĞLAYAN VALİ Sayın FUAT GÜREL’E TEŞEKKÜR EDERİM..” diyor..
Anlaşıldığı kadarı ile bu konu da İlçe belirli sıkıntılar yaşamış.
Sayın AHMET AYTAÇ en sonunda Vali Sayın FUAT GÜREL’E ulaşarak BAYRAMIN KUTLANMASI talimatının verilmesini temin etmiş ki “Sayın VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM..” şeklinde mesaj yolluyor..
Hep söyledik,hep söylüyoruz..
EFLANİ İlçesi Sayın AHMET AYTAÇ’IN CHP İlçe Başkanlığı’na,Sayın HALİL İBRAHİM BULUT’UN İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na,Sayın RAMAZAN ERENOĞLU’NUN Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’na seçilmesi ile SESSİZ/SUSKUN,KADERİNE RAZI tavrını geride bıraktı..
BİR HAKSIZLIĞA TEPKİ VEREN İLÇE HALİNE GELDİ..
Keşke yıllar önce BİR DİZİ RESMİ DAİRELER DE Eflani’den giderken,İlçe sesini çıkartabilseydi,bu nokta da sesini çıkartan,tepki veren birçok yer kazançlı çıktı,kapatılması düşünülen Resmi Kurumlar kaldı..
Sayın AHMET AYTAÇ ilginç bir sosyal medya mesajı yollamış..
Vali, Sayın FUAT GÜREL’E teşekkür ediyor..

49 kişi görüş bildirdi

  1. Telefonda delege arayan başkan

    Başkan kardemirde aramadığın işçi kalmadı listemize gir diye kimse listelerinize girmiyor onu açıklamayı unutmuşsun galiba

  2. Kardemirli

    Tokatlı mezarlığında yaşananlar çok ayıp. Mescit, Kafeterya yapılır mı? ALLAH tan korkma, bulsan utanma yok mu? Kaymakamlık bir haftadır beden sessiz, Valilik bu konuda ne tapıyor. Birisi kayıp, ikisi var/yok arası vekiller bu işe ne der? CHP bundan daha iyi toplumsal bir siyaset malzemesine neden seyirci kalır. İl-ilçe başkanları uyur mu acaba? Sağ olun basın olarak iyiki sizler varsınız. Mezarlığa çöken devlet görevleri derhal mezarlıktan def edilmesi lazım. Muhtar için de gereği yapılmalı. Kaymakam, Vali Devletin gücünün karşısında güç olmaz. Siyasî nüfuz varsa, çok ayıp nu işler.

  3. Emekçi

    Hiçbir zaman fabrikada olmayan zatı muhterem her zamanki gibi dışarıda kovalamaya başlamış

  4. Burhan Tekin

    Çok değerli yılların tecrübesi bölgenin nefesi sesi olan Ahmet bey abiciğim.Şuan Türkiye nasıl bir kişi tarafından yönetiliyor ise Eflani ilçeside son 15 yıldır aynı durumda yönetildiği için kimse küçük ilçeyiz göze batarız işimizi yapmazlar düşüncesiyle önlerinde de bir öncü yada kendilerine destek verecek siyasi muhalefet bulamayınca kaderlerine razı olmak zorunda kaldılar.Yalnız ilçe tarihinde görülmemiş bir genç nesil siyasi muhalefet oluşunca bu kez taşlar yerinden oynamaya başladı.At koşturanlar artık yaya yürürken dahi adımlarını sayarak atmaya başladı.Tabiki bir kısım ilçe halkında daha derin bir sessizlik devam ediyor.Buna da korku iktidar yaptırımlarından korku dersek dahadoğru olacak sanırım.Ama ilk yerel ve genel seçimler yeni bir güneşin doğuşunu güneşle birlikte halkın kendini ısıtacak okların kendilerine enerji verdiğini görerek mutlu yarınlara emin adımlaela Eflani ilçesinde koşacaktır.Saygılarımla

  5. AYTAÇ

    Milli ve Dini Bayramlar bizim için önemlidir.Gelelim 23Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı olması nedeniyle.Eflanide Kutlama olmaycak tı!! CHP ve iyi parti ,sadet partilerine ve diger parti ve Kurumlara davetiye gelmedi çelenk koyma tröni var deyi!! Bizde kaymamlıgı aradık iki parti ( CHP, iyiparti) telefonda verilen cevap üç ögretmen çelenk koycak dedi, bir mutet sonra ihtardan sonra Safranbolu CHP ilçe bsknını ve Eskipazar ilçe başkanını aradım onlar kaymamlıgın kutla davetiyesini hemen vapsatan bana attılar. Ve iyi parti ilçe başkanını aradım, haberci yüksel aslanı aradım onada aynı cevabı verdiler kaymakamlıtaki görevli gece sahit bunlar..oradan sonra gazeteler baskanı metin kaya beyi aradım konustuk. ve konusmadan sonra sn valimize safranboluda ve Eskipazar da dan gelen davetiyeleri atım.birde yazı ekledim vali bey gece sagolsun hemen döndü.ve bir buçuk saat gece 24 dogru kaymakamlıktan bayram kutlaması var deyi davetiye geldi…Valibeye yine teşekür ederim….( Gündüz Miliegitim müdürü lügünden Pandemi nedeniyle kutla yok deyi yazı Bldy höpörlerinden anos yapıldı eflanide Miliegitim yaptırdı)…Birgün sonra Eflani kaymakamlığı bana engel koymuş Kaymakamlık sitesine sosyal medyada giremiyorum…size soru yorum kaymakamlık sitesi kaymakamın özel sahsı sitesi degil devletin Kaymakamlığının sitesi Eflani kaymakamının yaptıgı ETİKMİ yoksa valibey geregini yapar insalah … Teşekürler sizlerin..Hayılı ramazanlar iyi bayramlar dilerim sizlere.

  6. İŞÇİLERİN BAYRAM HAVASINDAKİ SEÇİMİ

    Özçelik İş Sendikası Genel başkanı Sayın Yunus DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan yardımcıları Sayın Bayram ALTUN,Sayın Recep AKYEL,Sayın Ferhan ÖNER ve Sayın Hicret BOZOKLU biz kimseden tarafa değiliz,kesinlikle karışmıyoruz, demokratik bir seçim yapacağız , Karabük şube yönetimine ve temsilcilerine kamuoyuna gelip tebliğde bulundukları gün;
    Genel Merkezin bu demokrasi tavrı çalışanlar tarafından büyük bir alkışla benimsendi ve işçilerde bayram havasında sandıklara gidecekleri günü beklemeye başladılar.
    Kardemir Emekçilerinin bütün zamanlardaki en önemli konusuda şube başkanlığına adayım diyerek bütün kısımlardaki listelerini hazırlayarak işçinin huzuruna çıkan Kenan YILMAZ ve yapılacak delege seçimleri oldu.
    Bu delege seçimleri (demokratik yarış) işçinin huzurunu bozacak,Çalışanlar birbiriyle konuşmayacak bunlar gibi aslı astarı olmayacak söylemler,mevcut düzenin devam etmesi doğrultusunda propaganda yapmaya çalışacakların bu duzenden faydalanma hesapları olacakların üreteceği,
    Cemiyet ahlakı açısındanda bakıldığı zaman hoş olmayan çok çirkin;
    İşçinin seçme,seçilme hakkıyla ve aklıyla alay edilen söylemler olacağıdır.
    ÖZÇELİK-İŞ sendikası Genel başkanı ve Genel başkan yardımcıları Öz Çelik İș sendikasını dahada üst çıtalara taşımak için çalışıyorlar ve her geçen gün sendikayıda büyütüyorlar.

  7. İstanbuldan Eflenili

    Ah Burhan abim ben ciggada muhalefet ediyin dedim bana soluğu İstanbulda aldırdı gofura takımı esnaf korkuyor çekiniyor amma başta sen şahsen CHP-İYİ Parti SAADET Parti olarak sesini çıkartıyo Ahmet Gölbek bey yazılarıyla Eflaniye yol gösterici hareket ediyo gofura tayfası şindi sapıtmış ne yapacanı bilmiyo geridende genç okumuş yazmış bi nesil geliyo.işallah Efleni hak ettiyini alacak.

  8. AYTAÇ

    Gelelim Eflani kaymakamına malesef bu zamanakadar gelen kaymamkamları aradıyor,eflanide bizim ilçemizde sade temiz bir ilçemizdir.toplum devletin temizlik yapan memuruna saygı duyar.kaymakam geleli insanlar tedirgin,köylere giti köydeki insanlar yol iştedi degmez buraya demiş.( Çörekli köyü) insanlar makama gidiyor görülmeye giremiyor ruz diyorlar..Ana muhalefet partisi ilçe başkanı bu CHP Randavu iştiyor.97 gün sonra telefonla çagırıyor.ve bizde gitmedik görüsmeye ETİKMİ dogru mu halkımıza sizlere soruyorum.bizim işyerimiz kaymakamlığa 300 metre dır.eflanide..esnaf denetimine çıkıyor fırça 75 yasındaki esnafa pala dayıya, ve Cevat abiye, okul servislerinden üç dört kişiye korku ,Bahçede oturan kişilere ceza ekmegini sırtıyla kazanan hamal arkaslara ceza insan biraz duruma bakar öyle hareket eder derlerdi büyüklerimiz.Eflani de vatandas makama giremiyor.nasıl bir durum..Sn.Valimden bu yazıları okudugunu biliyorum ..Budurumlara bir el atmasını beklerim.ve atacagından kuskum yoktur .Verdigim dilekçelere yazılı cevap vermedi kaymakam işlak imzalı malesefe sorusturma açmadıve sümen altı yaptı. CHP ilçe başkanı bir memur arkadas sosyal medyada elestirmişti durum bu..Eflani sade temiz bir ilçedir.her kim olursa görevini yapmalıdır makamlar devletimiz makamıdır kişiler bu gün var yarın olmaya bilir.valibey konuları bilir ve bu durumları çözeceginden eminim .Hayırlı günler dilerim malesef durum böyle

  9. Kömürcü Apoya Sorulur

    Eyyy kömürcü apo Marzincin Sana Verdiği Para nerede.

    Vergilinin temizlik kolu başkanı nerede

    Ha birde fırça yemiştiniz degilmi siz ?

  10. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİM KARABÜKÜN ŞU ANDA MEVCUT VİLAYET KONAĞI YOKMU VAR TABİKİ,VALİLİK BURAYA TAŞINMAK İÇİN NE KADAR PARA HARCANDI BELLİ DEĞİL,ESKİ VALİLİK BİNASI NİYE YIKILDI YERİ İYİ DEĞİLMİYDİ DEPREME DAYANIKSIZ DİYEMİ YIKILDI,ANITIN OLDUĞU BÖLGEYE YAPILMASI DÜŞÜNÜLÜYORMUŞ BENCE GEREKSİZ ÇÜNKÜ VALİLİK BİNASI YEŞİL MAHALLEDE ÇOK UYGUN VEDE İKİ TARAFIDA BOŞ ARAÇ PARKI SORUNU YOK ,ANITIN OLDUĞU ALAN BENCE ÇOK KÜÇÜK YARIN BURADA OLUŞAK TRAFİK SIKIŞIKLIĞI VE PARK SORUNU ZATEN KARABÜKTE İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HALDE,TAMAMEN KÖRDÜĞÜM OLUR.AYRICA BAŞKA BİR YAZINDA DA KARABÜKÜN ESNAFLARININ DURUMUNUN İYİ OLMADIĞINI SÖYLÜYORSUN,VALİLİK, BAKANLIK,BELEDİYE,ESNAF ODALARI NE İŞ YAPAR BU ZAMANDA ESNAFA YARDIM ETMEYECEKLERDE NE ZAMAN EDECEKLER.BİRDE GENÇ NÜFUSU KARABÜKTE TUTABİLECEK NE VAR ALLAH AŞKINA DİYE YAZMIŞSIN ,ÇOK DOĞRU GENÇLER KARABÜKTEN UMUDUNU KESMİŞ YENİ İŞYERLERİ AÇILACAĞINA HERGÜN BİR BİR KAPANIYOR,İSDİHDAM AZALAIYOR İŞSİZLİK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.AMA SİYASİLERİMİZ VALİLİK BİNASININ YAPIMI İÇİN GAYRETLERİNİ ESİRGEMEDEN ÇALIŞIYORLARMIŞ,NE KADAR YARARLI,NE KADAR GÜZEL BİR İŞ BAŞARILMIŞ OLUR DEMİŞSİNİZ NESİ GÜZEL OLACAK, KOYUN CAN DERDİNDE KASAP ET DERDİNDE MİSALİ

  11. Çelik yürekliler

    Ahmet abi sayın şube başkanı işe soktuğu oğlunu 1 yılda 3 defa terfi ettirdigini anlattımı işcilik memurluk ve en sonunda uzmanlik ne uzmani pikap uzmani olmasi gerekiyordu cünki isçi kalsaydi kardermirin en lüks lojmanlarında oturamayacatı altında kardemirin arabası akşama kadar gezemeyecekti valla helal olsun demokratik seçim kararından memnun gibi görünselerde icerlerde demokratik secim kararı alındı ama genel baskan bizimle beraber demekten de hiç cekinmiyorlar karabükte işci nazarında yok hükmünde bunu kendisi de biliyor 10 senedir kardemirde işçiye ne verdi kademeler patladı bütün kısımlar mesaili calışıyor izin alınmıyor sözleşme maddesi uygulanmıyor 2 senedir hafta tatili kullanamayan ve 8/8 çalışan arkadaslarimiz var bir senedir emekliliği dolup evlatlarını işe sokmayı bekleyen 150 ye arkasımızın durumuyla ilgili birdefa görüşmüş mü emekçi bunlari cok iyi taniyor ahmet abi işçi huzursuz falan degil değişim istiyor sendikacısını yanında görmek istiyor ve bu arkadaşlar aksini söylüyor 4 ay gibi kısa bir zaman kaldı bekleyecez görecez kenan yilmaz ve ekibi çığ gibi büyüye büyüye geliyor ŞAŞIRACAKSINIZ

  12. Santral

    Enerji tesisleri temsilcileri birleşerek M K sız bir çalışma yapıyorlar yakın çevrelerine M K nın yüzünden bu şekilde sıkıntı yaşıyoruz diye serzenişteler. enerji tesislerinde tablonun kötü olduğunu gören delegeleri ise herkes kendine oy isteyecek şekilde çalışma yapmaya çalışıyor herkes kendini kurtarma derdinde

  13. Anonim

    KARDEMİRDEKİ SEÇİM SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDEN DİĞER SENDİKALARINDA VAR OLDUĞUNU DUYUYORUZ BİR AN ÖNCE SEÇİM YAPILIP DAHA FAZLA ORTALIK GERİLMEDEN VE BİRİLERİNİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLMEDEN BU İŞİN BİTMESİ LAZIM IŞVEREN DAHİ BU KAOSTAN FAYDALANMAK İSTİYOR İSÇİYİ SAHİPSİZ GİBİ GÖRÜYORLAR BURADAKİ KAOSTAN FAYDALANMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERİLMEMELİ SEÇİM İÇİN GENEL MERKEZİN NET BİR TARİH BİLDİRMESİ GEREKİYOR VE YENI SECILECEK YÖNETİM ZAMAN KAYBETMEDEN İŞÇİNİN SORUNLARINI SIKINTILARINI DİNLEMEK ZORUNDADIR. İŞÇİ PATLAMAK ÜZERE BİLGİNİZ OLSUN

  14. Santral

    Hatta temsilci M K yönetici M K için onu genel başkanda çizdi artık ben varım diye konuşuyor yakınlarına. Bencede hiç bir işe yaramayan yönetici M K dan temsilci M K daha iyi

  15. Huzursuz

    Huzurdan bahseden ulvi başkan temsilcin cesur kenan başkanın yanına gidip fotoğraf çekilen arkadaşları arayarak kademe ile tehdit ediyor buradan işçiye seslenerek huzur içinde seçim tarihini bekleyin diyeceğine önce temsilcilerine söyle işçiyi tehdit etmesinler huzuru bozan sizsiniz

  16. Gerçekler

    Bırakalım mescierden konuşmayı
    Kardemirde yapamadıklarını da anlatsın.
    Şube başkanı mescieri bırak KARDEMİR’den konuşalım.
    11 yıldır şube başkanlığını yaptığın fabrikada kaç kere yüksek fırına,Çelikhane ye Kok’a geldin.Bu sendika Nın Şube başkanı kapıdan girdimi fabrika titrerdi eskiden.Şimdi nemi oldu biliyormusun?
    Formenlere teslim olduk.Mühendisleri hiç konuşmuyorum zaten.
    Fabrikada kaç adam tanıyorsunki.11 yıllık işçi seni yolda görse tanımaz.

  17. cifçi

    tamamen kapanma neticesinde koyumuze gitmek icin tarim mudurlugune gerekli evraklari verip izin belgesi aliyorduk bunu alinan izinleri 1 gun ile sinirladilaar 1 gune indirdiler ve ziraat odasina yonlendirdiler kayit yaptirma sarti getirdiler ben niye oraya uye oluyorumki ben kendi ihtiyacimi ekiyorum satmiyorum ticaretini yapmiyorum ziraat odasi kayit ve sokaga cikma kisitlamasi 205 tl bu bu yil icin her sene odaya kayitoldugun icin her yil bu paeayi odeyeceksin bu nedir ya bu zorla para almak zaten zor geciniyoruz birde koyumuze gitmek icin bu meblagi sart kosuyirlar dedim ya biz kendi ihtiyacimizi ekiyoruz ticaret yok bu zor zamanda bir ayagi koyunde olana bu yapilirmi sayin ahmwt abi .

  18. KARAKTERLİ, DURUŞLU YÖNETİCİ ABİYE SELÂMLAR

    Ahmet abi Ömür boyu Hiç unutulmayacak Kenan YILMAZ ve ekibi seviyeli takdire şayan bir seçim çalışması yapıyor.
    Bu yarışta karşısında seçim çalışması yapanların Ünitelerde liste yapamadıklarını bazı ünitelerde matematiğin ilk onrakamındaki 1-2-3-4-5 sayılarına anca ulaşıp takıldıklarınıda
    işçi biliyor.
    Zamanında Yüksek fırınlardaki delege seçimlerinde Șube Sekreteri Cevat SERDAR,a karşı Beraber çalıştığı temsilciler Ali Gurcan BARLAS ve Alaaddin DANIŞMAN liste yapmışlardı.
    Karakterli düzgün duruşu olan Șube sekreteri Cevat beyde listesini oluşturmakta başarı elde edemediğinden dolayı,liste çıkarmamıştı.
    Bazen liste çıkarmayıp saygı duymak kenara çekilmek işçinin özgür iradesinin yansımasına yönelik karar almak en doğru erdemli duruş olur.
    Bugün geldiğimiz aşamada yaşanan demokrasi yarışında çelik işçisinin kazandığını görüyoruz.
    Emekçilerin birlik ve beraberlik noktasında kendi adlarına alacakları kararın hayırlı olması temennisiyle.

  19. Karabüklü

    Al bizdende aynısı. yf nin kilolusuda çok dertli sakallı hiç sevilmiyor herkes aynı şeyi söylüyor işimiz zor diyor.çok haklısın kilolu fabrikanın en sevilmeyen adamıyla çalışıyorsun

  20. SÖZ SIRASI İŞÇİDE

    ULVİ BAŞKANIM GÖREVDE KALDIĞINIZ SÜRECE İŞÇİ KARDEMİR DE ZARAR GÖRÜYOR İŞÇİLERİN FABRİJKADA SORUNLARI ÇÖZÜLMEZ OLDU. KENDİNİZE ŞU SORUYU SORDUNUZ MU İŞÇİ SİZE NEDEN BU KADAR KÜSTÜ ? SEVGİLİ BAŞKANIM SENİ ÇOK SEVSEMDE SEÇİMLERDE SANA DESTEK OLMAYACAĞIM. ARPA İLE SAMANI AYIRMAK ZORUNDAYIM. EKİBİNE DÖN BİR BAK ÇOĞUNUN FABRİKADA KARŞILIĞI KALMADI. NEDEN BAŞKANIM ? ÇÜNKÜ ADALETSİZ DAVRANDILAR. ŞİMDİ ADALETİ SAĞLAMA SIRASI İŞÇİDE.

    SON GÜNLERDE FABRİKADA İŞÇİLER ARASINDA EN ÇOK KONUŞULAN KONUYU SORMAK İSTİYORUM. İŞÇİNİN OYLARI İLE GELDİĞİN GÖREVDE İŞÇİNİNİN ALINTERİNDEN KESİLEN AİDATLA SANA MAAŞ ÖDENİRKEN. İŞÇİNİNİ HAKKINI KORUMAK YERİNE OĞLUNUNU KIZINI DAMADINI İŞE ALDIRDIN MI ? ONLARA ÜNVAN VERİLMESİ İÇİN TORPİL YAPTIN MI BAŞKANIM ?

  21. CEMİLLLLLL KOŞ

    Cemillll koș
    Sakallıyı incitmişler moralini düzelt.

  22. İşçininGücü

    Ulvi başkanım sen ADAM gibi davrandığın için karşı ekibe bu davranışlar yabancı geliyor. Onlar k.y’nin adamlığını seçimden sonra görecekler. Kazandılar diyelim? Herkese çiçek dağıtmak söz vermek yalakalık yapmak kolay ama bunun karşılığını veremeyince nolcak? Fabrikada kimle konuşsam k.y’dan bir beklentisi bir isteği var. mümkün mü herkesin isteğini yerine getirebilmek? ama köprüyü geçene kadar herkese he he tabi tabi deniliyor tabi ki. Senin tecrübenin karakterinin yanında bunlar fosss. Soralım bakalım kaç tane işçi seninle sohbet muhabbet edip de bu adam ukala, vicdansız diyebilir? merhametini bizzat bilirim. zaten sen zamanında bunları da adam sandın orda hata yaptın..

  23. Sintere 2 eleman geliyor

    İşçinin gücü rumuzlu arkadaş görende ulu camiye imam olarak öneriyorsun başkanını merhamet mazlum vs vs işçiye başkan lazım burada merhamet mazlum ayağına ağlamayın herkes iyi tanıyor başkanınızı. işinize bakın burada ağlamayın.kimsenin babasından miras değil o koltuklar oraya oturan işini yapacak. İşini yapmayanda gidecek. Düzeniniz bozulacak yapacak bir şey yok biriniz yemekhaneden ekmek taşır biriniz hergece akşamdan kaldığı için işe gelmez diğeri kendini karçelin patronu zanneder oh ne güzel dünya.işçi oyunu kullanacak kenan Yılmaz başkan olacak sizinde düzen bozulacak ne yazıkki:))))

  24. Adamım

    İşcinin gücü dogru söylüyon adamım gaç tane işçi ulvi başganı tanıyor gaç işçi görüp konuşabildiki ukala vicdansız diyebilsin. işci ulvi başganı fabrikada görüpte gonuşamıyoki basgan fabrikada yokki.sen ne anlatıyon burada adamım

  25. Gerçekler

    “İşçinin gücü”rumuzlu arkadaş,
    Mevcut şube başkanı çıkıp şunu yaptı bunu yaptı diye konuşacak bi hareket yapmadı 11 yıldır..Sanada hak veriyorum kardeş.
    Adamı anlatacağınız popüler yapacağınız hiç bir geçmişi yok.Benim abim çok merhametli,çok iyi insan diyerekmi şeçimi alacaksınz bakalım.
    Cami imamımı seçiyoruz kardeş ‘Lider’seçiyoruz’

  26. İşçininGücü

    Kardeş siz 3 tane kuyruk birlikte oturup yorum yapalım demişsiniz zaten yorum saatlerinden belli. kenan başkanınızın da adamlığından (olmayan) bahseden yorumlar var hayırdır onlara da adamlık aramıyoruz desenize. herkes önünden yesin. 11 yıldır bir tane yaptığı iş yok mu siz komiksiniz sadece. 11 yıl babasının hayrına mı durdu o koltukta siz kudurun ama karabükte en uzun görev yapan şube başkanıdır kendisi. elbet herkes bir gün gidecek. belki de ulvi başkan bu seçimde gider gitmez bilemeyiz bahsettiğim şey bu değil zaten. kendisi LİDER olduğu için en uzun görevi o yaptı ya zaten ama beyin varsa anlarsınız belki. çelişiyorsunuz siz. ha bu arada yaptığı şeyleri görmeyenlere NANKÖR denir. Sözleşmeleri kim yapıyor sanıyorsunuz ki siz? cahil arkadaşlar sizlere laf anlatmak çok zor o sözleşme masalarına ulvi başkan oturup emek veriyor en son imzada herkes geliyor ama imza aşamasına kadar her toplantıda kim uğraşıyor sanıyorsunuz? zaten ulvi başkan kardemir için hiç bi şey yapmadı diyelim hani sizin deyiminizle diyelim ki öylee. genel merkezde de bir karabük yöneticisi r.a var farkında mısınız? madem ki ulvi başkan sizi savunamıyor hakkınızı alamıyor işini yapamıyorsa (gülüyoruz burada) R.A başkanınız neden hoopp orası benim de fabrikam diyip ulvi başkan adına Kardemirde sizin hakkınızı savunmadı? yada şunu soralım o sizin için ne yaptı??? Kuması k.y ile birlikte el ele kulis yapmaktan başka??? iyi güldürdünüz helalll

  27. sendikalhareket

    “İşçinin Gücü” rumuzlu arkadaş. hay ağzına sağlıkk. bunlar klavye sosyal medya delikanlısı. şov yapmaya bayılıyorlar. gösteriş, yalan sözler, yalandan güler yüz, kulis, tehtid hepsi onlardan sorulurr. haydi bakalım hodri meydan seçimde elbet görüşürüz bir tanesi de utanmadan temsilciler ile dalga geçmiş, tabi ki görevleri bittiğinde herkes işine dönecek ama HERKES dönecek unutmayın bu dalga geçilecek bir konu mu? bu konu ile dalga geçen işçi ile nasıl dalga geçer allah bilir. BU ARADA BİRAZ DA K.Y BAŞKANINIZDAN BAHSETSENİZE. KARDÖKMAKTA MÜTEAHHİT ELEMANI OLUP DA SONRA DAİMİYE GEÇİP SONRA MERKEZ BAKIMA GEÇİP SONRA 14. KADEME ALMAK HEMDE KILINI KIPIRDATMADAN BUNLARIN HEPSİNİ R.A BAŞKANINA YAPTIRMAK İYİ Mİ? İşçiler kademe kademe diye çırpınıyor madem bu işler bu kadar kolay herkese verin o zaman bu tavizi? MARANGOZ K.Y kaç gün marangozluk yaptın sen? 14. kademeyi alacak ne yaptın sen nasıl başardın bunu? İŞTE BUNLARI GÖRE GÖRE DAHA DA TORPİLDEN BAHSETMESİN KİMSE. Torpilin tillahı sizden sorulur. işçi kör değil konu mankeni k.y kıvır kıvır yolunda devammm ettt!

  28. Agla agla haline

    11 yıldır nasıl kaldı biliyormusun sata sata her kongre gecesi sadece kendi ismine bakar diğerlerini satar. 11yılda ekibinden 1 tane adamı şubeye getirebilmişmi.11 yıllık başkanlık yapan bir adam ekibinden 1 kişiyi şubeye getiremezmi. Daha dün recep başkan ve kenan başkanla beraberdi ama onlarıda sattı.gece gündüz eleştirdiği bunlar sendikacı değil dediği karşı tarafa geçti kolayı sever mücadeleyi hiç sevmez. Şimdide bunlar sendikacı değil dediği ekiple birlikte kaybedecek abisiii. Recep başkanda kenan başkanda adam gibi adammışki bu işçi onları tercih etti.siz ağlamaya devam edinn. Cemillll yanına pikap uzmanınıda al koşşşş:)

  29. 3 nisan

    Sözleşmeleri kim yapıyor demişsin işcinin gücü burda kepaze gibi bir taslak hayirlayip 3 nisan ikramisini emekcinin beklentisi haline getirip sonra alamadik diyen de senin başkanın alamiyorsan yazmayacaksin almadıysan cikacaksin aciklayacaksin sözleşme bittikten sonra bırak isciye aciklamayi kimse arayamasin diye telefonlar kapalıydı 16. Kademe işçi 2 sene önce formenin uzerinde maas alirken su anda 2000 lira takiyor arti bayaram ikramiyeleri de geri geldi işciye bir sor bakalim u.ü nün baskanlıgında yapılan sözlesmenin hangisinden memnunlar siz nerde yaşiyorsunuz

  30. Gerçekler

    İşçinin gücü rumuzlu arkadaş.
    Sen sıcağın karşısında alınteri döken işçiye nankör diyemezsin.
    Terbiyesiz,edepsiz insan.İnsanlar çıkar yaptıklarını yapacaklarını anlatır ve seçime girer.Böyle bir çalışma içinde olmayıp yıllardır kendi ailesinden oğlu(pikap uzmanı)Yarım gün mesai yapan doktorun tam gün sekreterliğini yapan kızını,Gelinini ve Çelikhane otomasyona Damadını iş başı yaptıran insanı savunan zihniyet senin de yatacak yerin yok.200 tane işçi arkadaş 1 buçuk yıldır çocuklarının iş başı yapmasını bekliyor.Git biraz da aidat aldığın işçiye hizmet et,onların çocukları için uğraş.

  31. Alınteri

    İşçinin gücü rumuzlu arkadas
    soru1)sayın sube baskanı senelerdir işçinin neden kademesini almak yerine kendi aile bireylerini işe sokup onlara uzmanlık aldı.
    soru2)senelerdır sorun yasanan aynı iş yerinde calısan iş arkadaslarının birinde yıpranma varken diğerinde olmaması konusuna neden el atmadı.
    soru 3)11 sene boyunca kaç iş dagıtım odasına giderek işçi ziyareti yaptı veya kaç işçiyi aradı.
    Soru 4)çocuğunun oturduğu lojman kura çekilişindenmi cıktı yoksa önceden planlanıp mı alındı 25 senedir calısan kişilere o tıp lojman zor cıkarken.
    Soru 5)mescierdeki sozleşmeye iyi derken agır sanayıde calısan mescier işçisibe alınan zama iyi deniliyor ve sizin tabirinizle sözlesmelerı sayın sube baskanımız yapıyor madem orada alınan ucretide acıklasın net maaş şeklinde ve yapılan sozlesme iyi mi kotu mu diye sonra kararlar versek
    Saygılarımla

  32. Yalınızkurt

    Ülkücü olmak la türkücü olmanın arasında hiç bir fark koymayan yalınızkurt.iİşçi senin sağlığından,psikolojinden endişeli.Kendine zarar vermenden korkuyorlar.Hergün Whatsap durumların işçi arkadaşları tedirgin ediyor.Takma kafana seçim bu geliiirrrr geçerrrrr.

  33. Reklam

    Ya ne yüksek fırınmış ne Çelikhaneymiş ne enerji tesisleriymiş bir türlü giremediler buralara giremedikleri gibi kediler ulaşamadığı çiğere mundar derlermiş. Zaten oralara girebilseydiniz böyle yazmazdınız en kalabalık ünitelere girebilmek için neler neler yapıyorlar bırakın bu işleri gençler. İki lafınızdan biri genel merkezin demokratik seçim kararı oldu o zaten var adı üstünde delegasyon seçimi delegasyonlar seçimle gelir temsilci baştemsilcilerde göreve atamayla gelir. Temsilcinin delege olmasına gerek yok tüzük böyledir kandırmayın milleti.
    Madem öyle daha önceki dönemde demokratik seçim olmasın ben göreve geleyim diyen kenan başkan niye simdi demokratik seçim istiyor. Bak kardeş işin gerçeği şudur ki genel merkez kimle çalışmak isterse onu koyar oraya seni diil. Ya toplantıda birşey alamayacağını anlayınca genel müdür yardımcılarının karşısında toplantı terkeden adam şube başkanı mı olacak yaa Allah aşkına.
    İşverenden daha çok vaat veriyorsun nasıl yapacaksın bunları. İşveren demeyecek mi sana kardeş üretimi ben yapıyorum ben satış yapıyorum sen benim paramı kademe olarak dağıtma planı yapıyorsun ya Bi git ya. En son işveren İskenderun da dediği gibi bu adam bu görevde oldugu sürece hiç bir şey vermiyorum da imzalamıyorum da der sonra canım benim çalışacak iş yeri bile bulamazsın kıytı köşede yer ayarlarsın bacalara gidersin fabrika da görünmeyim diye

  34. Pikap uzmanı

    Cemiill koş yazılan gerçekler pikap uzmanının zoruna gitmiş burada rumuzların arkasına sığınarak yorum yapıyor işçiye nankör diyor koş kurtar Cemil pikap uzmanıyla emekliyi

  35. Akyel

    Kimin morali bozuksa CEMİL mi gidiyor anlamadım ben sakallının morali bozuk koş cemil pikap uzmanının morali bozuk koş cemil ulvi başkanın morali bozuk koş cemil Kenan yılmazın morali bozuk koş cemil 🙂 arabulucu mu tayin etti genel merkez cemili. Ha Bi de merak ettiğim Bi konu daha var cemil i recep akyel göreve getirdi diye biliyorum ben. Son akşam göreve ilk geldiğinde cemili arayıpta ilk hayırlı olsun diyen kim acaba

  36. terbiyesizlik

    Sendikalhareket rumuzlu arkadaş senin yazdıklarının altına imzamı atarım helallll. zaten senin yazdıklarına verecek cevabı yok bunların. bunlar işine geldiği şeylere işine geldikleri kelimeleri seçip ona cevap verirler. BİR DE DİKKAT EDİN BUNLARA KADAR VAR MI İNSANLARIN AİLESİNİ ELE ALAN YORUMLARA DÖKEN? Bunlar dışarda da böyle kulislerde de böyle terbiyesizliği aileleri konu etmeyi falan çok severler.

  37. Reklamci

    Reklam rumuzlu kişi.sen neyin kafasını yaşıyorsun Kenan başkan bahsettigin kısımlarda bir yıl önceden listelerini yaptı.butun kısım delege adaylarıyla bastemsilcilikte toplantılarını yaptı.isi bitirdi.size de temsilcilik hesapları yapmak kaldı.cemiiiiiil koş ortalık yaniyorrrr

  38. Hahaha

    Subeyi kaybettiğinizi anlayınca temsilcilikleremi göz diktiniz hadi ordan seçim kaybedecekler sonra gelip burada temsilciliğe devam edeceklermiş şubeyi kim alırsa çalışacağı temsilcileride onlar yazar genel merkeze. çantaları hazırlayın fabrikaya dönmek için hepiniz. Kenan Yılmaz yüksek fırın çelikhane ve enerji tesislerinde listelerini yapıp delege toplantılarını bitireli 6 ay oldu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz o bahsettiğiniz kendi ünitelerinizde listeleri tamamlayabilmek için insanlara yalvarıyorsunuz. Cemiillll koş bunların durumu iyi değil saçmalıyorlarrr:)

  39. KeltoşBabanaKoş

    Şaka mı bu gürco hey allah seni ne yapmasın ben seni çok yakından tanıyan biriyim ya kardeşim sen bu k.y , r.a ya yukardan aşaya sıvama yapmıyor muydun 🙂 Bu ekip sağlam yanlız arkadaşlar bakın hepsi K.Y nin ekibi birbirinin arkasından yukardan aşağa sövenler toplanıp mevcut şube başkanını düşürmeye çalışıyor . K.Y aldığın haksız kademeleri R.A ya söyleyip bize neden aldırmadın sen hangi sendikadan adaysın şimdi gelmiş kademe diyorsun işçi buna inanmaz…

  40. AlSatçıGöbek

    Ya kardeş tam senin karakterine sığan hareketler adam satmak arkadan iş çevirmek kim daha güçlü görünürse oraya gitmek ama bu sefer yanlış yere mabadını yasladın saltanatın bitecek . Öyle 3 al 10 a sat böyle olmuyor işçiyi temsil etmek .

  41. Reklamcı Zevat

    Demokratik seçim zaten var diyen zevat demokratik seçim kararı ilan edilene kadar seçim olmayacak seçimler tek liste yapılacak diyordunuz şimdi seçim zaten var mı oldu.. kademeyide kenan başkan değil korkak cesur dağıtıyormuş fabrikada. Siz beklemeye devam edin genel merkez koyar sizi oraya:) Adamdır bizim başkanımız işçi için gerekirse toplantıda terk etmiştir. Emekli, işe yaramaz MK, hiçbirşey bilmeyen ve fabrikanın sevilmeyeni ne yapmış işçi için bunları anlat Reklamcı kardeşşşşş. ÖLÜMÜNE KENAN YILMAZ. SEVDİK SENİ BİR KERE BAŞKASINI SEVEMEYİZ. DELİ DİYORLAR BİZE DESİNLER DEĞİŞEMEYİZ .DESİNLER DEĞİŞEMEYİZ . DESİNLER DEĞİŞEMEYİZ BAŞKANIMMMMM

  42. İşçi97

    Reklam rumuzlu arkadaş anlaşılan sen yenilgiyi kabullenmiş ekiptensin yazdıklarından o çıkıyor. Çelikhane Y. F. Enerji Tes. Giremediler yazmışsın. Girdiklerini sizde çok iyi biliyorsunuz. Kenan çıktı listelerini açıkladı sizde çalışın işçiye gidin başka yerlerden medet ummayın.. size bildiğiniz ama bilmıyormuş gibi yaptığınız bir sır vereyim İÇERDELER hemde HER YERDELER

  43. Reklamcı

    Reklam rumuzlu arkadaş bırak onu bunu kim ne demiş o bunu derse şöyle olur bu bunu derse ahanda o olur laflarını.. İnek Şabanın bi filmi vardı izlemışsindir ben buraya niye çıktım. neden çıktım. çıkmış ta olabilirim çıkmamışta. çıktıkda çıkmadık mı dedik. En sonunda da beni buraya kim çıkardı diyor. Senin ki de o hesaba benziyor. Reklamlar bitti FİLM başlıyor. iyi seyirler

  44. Delege listesi yapamayanlar kaybedip gidecek

    Ahmet abi iyiki bu sayfa var ne sarıyaa beee:)

  45. Yangın var

    Yapma yanarıızzz

  46. BaşkanımBenim

    Ulvi başkanım ister buradakiler inansın ister inanmasın seni çok severim ne delegeyim ne menfaat beklerim . Senin bu işçi için yaptıklarını kimse unutmaz. Birçok işçiyi yaptığı hatalardan dolayı göndereceklerdi şahit olduk onların ekmeğini kurtardın ve en önemlisi işçilikten geldin çok iyi bilirsin işçiliğin ne demek olduğunu bilmeyenleri görüyoruz hakkını yiyorlar arkandan sallıyorlar başkanım bilmiyorlar seni seven çok insan var . BİZ HERŞEYİ BİLİYORUZ KOCA YÜREKLİ ALTIN KALPLİ ADAM . BİZ BUNLARI GÖRDÜK AMA TEMİZ KALPLİ OLDUĞUNDAN HEP SIRTINDAN VURDULAR AMA SEN YIKILMAZSIN BAŞKAN ÖL DE ÖLELİM .

  47. Gerçekler

    Başkanım benim rumuzlu arkadaş;
    Bu başkanın işçi için bişey yaptıda bizmi göremedik arkadaş.
    Yıllardır bizde bu fabrikada çalışıyoruz ama şube başkanının ismini yeni öğrendim ve öğrendiğimde Facebook’tan resmine baktım kimmiş diye.Siz ne yiyip içiyorsunuz arkadaş bize de tavsiye ederseniz sizin dünyanıza geçeriz belki…

  48. Al satcı göbek rumuzlu arkadsş

    Al satcı göbek rumuzlu arkadaş nede güzel yazmışsın ama göbek bir şekilde işini bağlar onun abileri var yukarlarda dimi gövekciğim zaten daha önceki dönemde göbeği saf dışı bırakmışlardı onun abisi var Birtane il başkanı hani onun sayesine geri geldi ama göbek orda dursun içeriye dönerse ne iş yapacak zaten zor nefes alıyor ama abisi il başkanı ona birşekilde koltuk ayarlar daha göbek için yazacak çok şey var ama onlarıda sonra yazarız

  49. BaşkanımBenimAdamdu

    Gerçekler rumuzlu Bilader; bak burda işkembeden atmaktan başka birşey yaptığınız yok .ADAM 3 dönemdir şube başkanı kusura bakma teşkilatlanma politikası lekeleyerek iş yapmak mıdır ? Neden lekelemekten yalan haberden başka bir teşkilatlanma şekliniz yok? farkındayız çünkü verdiğiniz sözler hep salla pati.Arkasından KOŞTUĞUNUZ K.Y NASIL GELDİ ORALARA HOOOOP BURDAYIM TARZI GELDİ R.A SAYESİNDE ADALET Mİ BU SEN NİYE ORADA DEĞİLSİN GERÇEKLER RUMUZLU ARKADAŞ ? SİZİN TARAFI OLDUĞUNUZ KOSKOCA GENEL MERKEZ YÖNETİCİSİ R.A KENDİ FABRİKASI KARDEMİR İÇİN NELER YAPTI BİRAZ ANLATTA BİLELİM . İşçi çok Zeki kardeş görüyor bunu sandıktan sonra marangozhanede tartışırsınız . Allah büyük .

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.