Her Telden (3.Eylül.2015)

Her Telden (3.Eylül.2015)

Yayın: 03.09.2015 08:33
Paylaş:
A+ A-

OVACIK BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI VE MHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN MUSTAFA DURSUN “İDDİALI..”
Ovacık Belediyesi eski Başkanı ve MHP Milletvekili Aday/Adayı Sayın MUSTAFA DURSUN ile geçtiğimiz gün uzunca bir süre sohbet ettik ve “BEN ÜLKÜCÜ GELENEKTEN GELİYORUM.BU SEÇİMDE DE İDDİALIYIM..” diyor.
OVACIK Belediye Meclisinde 6-3 ÖNDE OLDUKLARINI SÖYLÜYOR Sayın MUSTAFA DURSUN ve Belediye,yine bir MHP’Lİ Meclis Üyesi tarafından yönetilecektir görüşünde.
Sayın MUSTAFA DURSUN,özellikle Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’YE teşekkür ediyor,yardımlarını,desteğini gördüğünü söylüyor,18 aylık görev sürecinde “AĞABEY-KARDEŞ GİBİ ÇALIŞTIK..” diyor
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN DE çok ciddi katkılar verdiğine işaret ediyor ve “KENDİLERİNDEN ÖZELLİKLE SON AYLARDA ÇOK CİDDİ DESTEK ve YARDIM ALDIM..” ifadelerini kullanıyor.
Sayın MUSTAFA DURSUN bu yola çıkmadan önce,MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ ile Partinin Karabük’e ilişkin bir dizi sıkıntısını görüştüğüne vurgu yaparak, “SAYIN GENEL BAŞKAN ANLATTIKLARIMI DİNLEDİ VE PARTİNİN KARABÜK’TE Kİ SORUNUNU BİLİYOR..” gibi bilgiler verdi.
Kendisinin “BU SORUNLARI GİDERMEK İÇİN ADAY/ADAYI..” olduğuna vurgu yapan Sayın MUSTAFA DURSUN gelecek için çok enteresan mesajlar vererek “MUSTAFA DURSUN KARABÜK’TE KALICIDIR.KARABÜK SİYASETİNDE KALICIDIR..” DİYOR.
Temel anlayışının “KARDEŞLİK OLDUĞUNUN..” altını çizen Sayın MUSTAFA DURSUN hayatının hiçbir döneminde “KALLEŞLİK..” gibi bir yolu denemediğini de özenle söylüyor..
Sayın MUSTAFA DURSUN HAYLİ İDDİALI GELİYOR.

ÇOK ÖNEMSEDİĞİM BİR KARDEŞİM ; “7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE MHP AK PARTİDEN 14,CHP’DEN 2 BİN OY ALDI..”
Karabük Siyasetinde aktif görevler üstlenmiş,çok sevdiğimiz bir kardeşimizle konuşuyorduk geçtiğimiz günlerde,1 KASIM GENEL SEÇİMLERİ’NE değindi..
Kendisi AK Partilidir.
“7 HAZİRAN GENEL SEÇİM SONUÇLARINI,NEREDEYSE SANDIK/SANDIK ANALİZ ETTİM.AK PARTİ ÖZELLİKLE İKİNCİ BÜYÜK SEÇMEN KİTLESİ OLAN SAFRANBOLU’DA ÇOK CİDDİ KAN KAYBINA UĞRAMIŞ..” değerlendirmesini yaptı.
“MHP,TOPLAM DA,AK PARTİ’DEN 14 BİN CİVARINDA,CHP’DEN İSE 2 BİN CİVARINDA OY ALMIŞ.MHP’YE BU ÖLÇÜDE OY KAYMALARI OLMUŞ..” iddialarını dile getirdi.
Bu kardeşimiz 7 HAZİRAN GENEL SEÇİM sonuçlarını,çok ciddi biçimde analiz ettiğini/ettiklerini söylüyor ve böyle bir sonuç çıktığını vurguluyor.
“PEKİ 1 KASIM SEÇİMLERİNDE NE OLUR..” diye sorduk.
AK Parti’nin SAFRANBOLU Özelinde kanayan yaralarının,mutlaka ama mutlaka,giderilmesi gerektiğini söyledi ve “AK PARTİ BU KONU ÜZERİNDE DERSİNİ İYİ ÇALIŞMALI..” ifadelerini dile getirdi.
“MHP’YE MİLLETVEKİLİNİ SAFRANBOLU VERDİ..” diyerek
“BU DEFA AYNI HATALAR TEKRARLANMAMALI..” dedi

AK PARTİ,YİNE ADAY/ADAYI AKININA UĞRADI VE ADAYLIK SÜRECİ İÇİN SIKI BİR YARIŞ YAŞANACAĞI KESİN..
AK Parti yine/yeniden ADAY/ADAYI akınına uğradı ve bu kez SÜRPRİZ İSİMLERİN olduğu da görülüyor,örneğin 2009 yılından bu yana SİYASETİN içinde hiç görünmeyen Sayın HÜSEYİN ERER bu kez Aday/Adayı olacak gibi duruyor.
HATTA,ADAY/ADAYLIĞI KESİN..
Yine ŞIRNAK eski Valisi Sayın HASAN İPEK istifa ederek Milletvekili Adayı olacağının mesajını verdi,Sayın HASAN İPEK kesinlikle Karabük Aday/Adayı olur beklentisi hakim,yine Sayın BURHANETTİN UYSAL Karabük Adayı olarak başvurusunu yaptı.
AK Parti içinde EN BÜYÜK ve CİDDİ BEKLENTİ Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile ilgili gelişiyor ve gördüğümüz kadarı ile bir bölüm AK Parti mensubu “Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN KARABÜK ADAYI OLMAZ..” görüşünde,diğer kesim ise “HAYIR KARABÜK ADAYI OLACAK..” diyor.
Şahsi fikrimiz Sayın MEHMET ALİ ŞAHİ’İN Siyasete Karabük Milletvekili olarak devam etmesi,KARABÜK’ÜN SİYASETEN GÜÇLÜ OLMASINA YOL AÇAR,o nedenle dileriz Karabük Adayı olur.
Sayın MEHMET CEYLAN kesinlikle Aday olacaktır,Sayın SEDAT NAMAL başvurusunu yaptı,Sayın MUZAFFET ATILKAN başvuru yaptı,MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Sayın AHMET NUR’UN başvuru yapacağı belirtiliyor.
Sayın OSMAN KAHVECİ kesinlikle yine Aday olacaktır.
AK Parti NASIL BİR SIRALAMA YAPACAK dersiniz..
BU KEZ,YENİDEN 2-0 HEDEFİ İLE ÇIKTILAR YOLA..
Bunun için kılı/kırk yararak bir liste tanzim edeceklerdir.

CHP İÇİNDE YÜKSELEN SAYIN HASAN GEMİCİ İSMİ VE SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL’İN ADAY/ADAYLIĞI İÇİN İSTİFASI..
CHP İçinde DSP-MHP-ANAP Koalisyon Hükümetlerinin Devlet Bakanlarından Sayın HASAN GEMİCİ’NİN,Karabük Milletvekili Aday/Adayı olabileceğine ilişkin çıkan haberler bomba gibi patladı.
Ancak,HABERLERİN KAYNAĞI BELİRSİZ..
Sayın HASAN GEMİCİ ismi,ilk kez,BÖLGENİN SESİ Gazetesi İnternet Sitesine gönderilen bir yorum ile gündeme geldi ve bir anda bütün CHP’LİLER bu konuyu biri/birlerine sormaya başladılar..
Sayın HASAN GEMİCİ etkili bir isim ve Bakanlığı sırasında Karabük’e önemli hizmetler yapmış bir Siyasetçi,özellikle KARDEMİR’İN o ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR döneminde ki katkıları unutulmaz büyüklükte.
Bir yandan bu gelişmeler olurken,öte yandan da İL BAŞKANI Sayın ERDOĞAN DİNÇEL görevinden istifa ederek Milletvekili Aday/Adayı olacağını açıkladı.
Sayın ERDOĞAN DİNÇEL Karabük’ün yakından tanıdığı bir isim ve bu anlamda CHP Genel Merkezi nasıl bir tutum alabilir,bunu kestirmek oldukça güç elbet.
Ancak ;Sayın HASAN GEMİCİ bu manada herhangi bir açıklama yapmış “BEN ADAY OLURUM/ OLMAM NOKTASINDA..” bir fikir belirtmiş değil..
Kendisini sevenlerin bir yakıştırması da olabilir..

1 KASIM SEÇİMLERİ İÇİN ÜÇ SİYASAL PARTİNİN BEKLENTİLERİN FARKLI VE 2 MİLLETVEKİLİ İÇİN 5-6 AYRI BEKLENTİ..
Siyasi kulisleri izlemeye çalışıyoruz,AK Parti mensupları “7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİ BİZE DERS OLDU.ADAY BELİRLEME VE ÇALIŞMA DÜZENİ,BU DEFA ÇOK FARKLI OLACAK.2 KASIM GÜNÜ 2-0 YAPTIĞIMIZI HERKES GÖRECEK..” diyorlar
AK Parti 2-0 HEDEFİNE KİLİTLENMİŞ..
MHP’Lİ Çevreler iddialı ve “BİZİM İÇİN SEÇİMİN 1-1 BİTMESİ KESİN,AMA,BU BİZİ TATMİN ETMEZ.1 KASIM SEÇİMİNDE 2-0 YAPMAYA ODAKLANACAĞIZ.ÇALIŞMALARIMIZ BU YÖNDE OLACAK..”görüşlerini dile getiriyorlar.
CHP Çevreleri ise “KARABÜK’TE YAŞADIĞIMIZ MAKUS TALİHİ BU DEFA YENECEĞİZ VE EN AZ 1 MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN SAHAYA İNECEĞİZ.CHP ÜLKENİN YÜKSELEN,BU YÜKSELİŞİ NET BİÇİMDE GÖRÜLEN TEK PARTİSİ..” diyorlar.
Demek ki SİYASET UMUT ile PARALEL YÜRÜYOR.
SİYASİ PARTİLER umutlarını hiç kaybetmiyorlar.
Siyasi Partilerin hesabından gidersek,KARABÜK’E 5 veya 6 Milletvekili lazım,o zaman,Partililerin yaptıkları hesaplar doğru çıksın,tutsun ama sonuçta 2 MİLLETVEKİLİ seçeceğiz.
ŞU ADAYLAR BELLİ OLSUN,AZ/ÇOK RENK VERİR DURUM..!!

CHP İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI VE İL KONGRESİ 1 KASIM SEÇİMİNDEN ÖNCE Mİ/SONRA MI YAPILACAK..?
CHP Dün yapılan SAFRANBOLU İlçe Kongresi ile İLÇE KONGRELERİNİ tamamladı,şimdi gözler İL KONGRESİ’NE çevrildi ve bu konuda nasıl bir yöntem izlenecek..?
İL KONGRESİ 1 KASIM SEÇİMİNDEN ÖNCE Mİ YAPILIR..?
İL KONGRESİ 1 KASIM SEÇİMİNDEN SONRA MI YAPILIR..?
Bu konuda CHP Genel Merkezi nasıl bir önerme de bulunabilir acaba ve bilindiği gibi İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Milletvekili Aday/Adayı olmak için görevinden istifa etti.
YANİ CHP İL BAŞKANLIĞI BOŞ.
O nedenle,CHP Genel Merkezi “KARABÜK İL KONGRESİ’Nİ SÜRATLE YAPIN..” diyebilir ve eğer bugün harekete geçilirse,18 EYLÜL MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNİN kesinleşmesinden sonra İL BAŞKANI belli olur..?
CHP İl Başkanlığı görevinden Milletvekili Aday/Adayı olmak için istifa eden Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Milletvekili olsa elbet,yeniden İL BAŞKANLIĞI görevine dönmez.
Peki seçilemezse,yeniden İL BAŞKAN ADAYI OLUR MU..?
Bunun için,yani Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN İl Başkan Adayı olabilmesi için,İL KONGRESİ’NİN en azından 2 Kasım sonrasına atılması gerekir.
CHP İL KONGRESİ 1 KASIMDAN ÖNCE Mİ YAPILIR..?
Yoksa 1 KASIMDAN SONRA MI YAPILIR..?
CHP Çevrelerinde şimdi bu konu tartışılıyor..

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN MUZAFFER ATILKAN “ABİ BİZİM AİLEDEN BAŞKA ADAY MI VAR..” DEDİ.
AK Parti Milletvekili Aday/Adaylığı için memurluktan istifa eden Sayın MUZAFFER ATILKAN aradı dün ve “ABİ BİZİM AİLEDEN BAŞKA BİR MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI DAHA MI VAR..” diye sordu.
Önce anlayamadık.
Sonra da “GERÇİ BİZİM AİLE DE NİZAMETTİN İSMİNDE KİMSE YOK.GALİBA SOYADI BENZERLİĞİ..” dediğinde jeton düştü ve yazdığımızı okuduk,Sayın MUZAFFER ATILKAN yazacağımıza Sayın NİZAMETTİN ATILKAN yazmışız.
HUYUMUZ KURUSUN..
YAZDIĞIMIZ BİR YAZIYI OKUYAMIYORUZ.
Biz yazı yazarken,yanımıza birisi gelirse,yazamıyoruz.
Bunları anlattık Sayın MUZAFFER ATILKAN kardeşimize ve yanlışlık için özür diledik,kendisi de “ABİ ÖZÜR DİLENECEK BİRŞEY DEĞİL,KONU ZATEN ANLAŞILIYOR,BELLİ Kİ BİR YANLIŞLIK OLMUŞ..” gibi işi espriye vurdu.
Zaman/zaman bu tür yanlışları yapıyoruz.
Veya kelimelerde yanlışlar çıkıyor..
Dedik ya.huyumuz kurusun,yazdığımızı okuyamıyoruz.
Psikolojik bir olay,bu nedenle herkesten özür diliyoruz.

PROF.DR.SAYIN GÜLTEN DİNÇ’İN EMEKLERİ İLE HAZIRLANAN “SOSYOLOG VE TIP TARİHÇİSİ UĞUROL BARLAS” KİTABI
Prof.Dr.Sayın GÜLTEN DİNÇ’İN büyük emekler harcayarak çıkarttığı “SOSYOLOG VE TIP TARİHÇİSİ UĞUROL BARLAS..” isimli kitabı çıktı.
Sayın UĞUROL BARLAS tanıtılıyor.
Kitaptan edindiğimiz bilgiye göre Sayın UĞUROL BARLAS ile Prof.Dr.Sayın GÜLTEN DİNÇ’İN tanışmalarına KARABÜK CUMAYANI ve BULAK Köylerinde yapılan mikrobiyolojik ve sosyolojik araştırmalara dayanıyor.
YIL 1990.
Sayın UĞUROL BARLAS uzun yıllar KARABÜK DEMİR/ÇELİK İŞLETMELERİNDE çalıştı ve çok önemli kitaplar yazdı,eserler yayınladı.
Sayın UĞUROL BARLAS’IN SOSYOLOJİ,HALK KÜLTÜRÜ,TIP TARİHİ BASIN TARİHİ gibi pek çok alanda araştırmaları bulunuyor ve bu alanlarda çok ciddi kültürel katkı sunmuş bir isim.
Prof.Dr.Sayın GÜLTEN DİNÇ’İN hazırlayıp yayınladığı “SOSYOLOG VE TIP TARİHÇİSİ UĞUROL BARLAS..” isimli kitaba Ülke Bilim ve Sanat Dünyasının birçok ismi düşüncelerini yazmış.
Sayın UĞUROL BARLAS Karabük’ün marka olmuş isimlerinden birisidir.
Sayın Prof.Dr.Sayın GÜLTEN DİNÇ’E bu anlamda Karabüklüler adına teşekkür borçluyuz,böyle bir kitabı hazırlayıp yayınladığı için ve Bu Kent için yaptıkları çalışmalar nedeni ile.
Sayın UĞUROL BARLAS’A verimli çalışmalarının devamı dilekleriyle,Tüm Karabüklülerin selam ve saygılarını iletiyor,uzun ömürler diliyoruz.
İYİ Kİ VARSINIZ VE KARABÜK’TE YAŞADINIZ..

1 KASIM SEÇİMLERİ AK PARTİ İLE MHP ARASINDA YAŞANACAK BÜYÜK MÜCADELEYE SAHNE OLACAK GİBİ…
Dün yine yazdık ve bir tespitimizi okurlarımızla paylaşmaya gayret ettik,1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMLERİ sırasında AK Parti ile MHP arasında büyük bir çekişme ve mücadele yaşanacak gibi görünüyor.
AK Parti Sayın TUĞRUL TÜRKEŞ’İN kurulan SEÇİM HÜKÜMETİNE girmesini sürekli köpürtüyor ve MHP camiasının sinir uçlarına dokunan açıklamalarda bulunuyor.
Rahmetli ALPARLAN TÜRKEŞ’İN mezarı ziyaret ediliyor ve o ziyaretten hemen sonra ÜLKÜCÜLER gelip mezarı GÜLSUYU ve ZEMZEM ile yıkayıp “YENİDEN TERTEMİZ HALE GETİRDİK..” anlamında mesajlar verdiler.
Öte yandan BBP Genel Başkanı Sayın DESTİCİ,yine SEÇİM HÜKÜMETİNE giren,Parti eski Genel Başkanı Sayın YALÇIN TOPÇU’YA çok ağır eleştiriler getirdi.
1 KASIM SEÇİMİ SERT GEÇECEK,BU BESBELLİ.
AK PARTİ ile MHP-BBP ARASINDA SERT tartışmalar yaşanırken,CHP bu tartışmalara bulaşmayacağı yolunda mesajlar veriyor ve BİZ PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ yolunda açıklamalar geliyor CHP’DEN.
ERKEN GENEL SEÇİM HAYLİ SERT GEÇECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

9 kişi görüş bildirdi

  1. ÜLKÜCÜ

    MUSTAFA DURSUN SAPINA KADAR ÜLKÜCÜDÜR.ÇAKMA ÜLKÜCÜ DEYİLDİR.DELİKANLI ADAMDIR.İNSANIN YÜZÜNE BAŞKA ARKASINDAN BAŞKA KONUŞMAZ.ÜÇ KİŞİ ARASINDA GEÇEN KONUŞMALARI TETİKÇİLERİNE AKTARIP ÜLKÜCÜ CAMİANIN İNSANLARINI YIPRATMAYA ÇALIŞMAZ.KENDİSİ SÖYLEMİŞ KARABÜK SİYASETİNDE MUSTAFA DURSUN BUNDAN SONRA ÇOK ETKİLİ ŞEKİLDE VAR OLACAKTIR.ÖYLE OLMASI ÇAKMA ÜLKÜCÜLERİN UYKULARINI KAÇIRIR AMMA NE YAPALIM GERÇEK BU.MUSTAFA REİS YOLUN AÇIK OLSUN SİYASETTE TİCARETTE HER YÖNDE YOLUN AÇIK OLSUN.BU CAMİA SENİNLE GURUR DUYUYOR.

  2. 1Kasım 1-1 olur

    AKP İŞALLAH SEDAT NAMALI LİSTE 1 YAPAR.CHP HASAN GEMİCİYLE MHP MUSTAFA DURSUNLA YOLA ÇIKAR O ZAMAN CHP 1 MHP 1 OLUR.EYER MHP DURMUŞ YALÇIN MUSTAFA DURSUN SIRALAMASIYLA ÇIKARSA AKP SEDAT NAMAL DERSE MHP 2-0 YAPAR İŞLER İYİ GİDİYOR İYİ

  3. REMINGTON

    SAYIN GÖNDEREN RUMUZLU ARKADAŞIM YATIRIMLAR GEREKLİ İDİ AMA BU KADAR UZUN SÜRMESİ SÜREKLİ ARIZA VERMESİ İYİ KONTROL EDİLEMEMESİ HAK EDİŞLERİN GERÇEKLEŞMEDEN HEMEN İMZALANMASI GİBİ SAFSATALARIN HEPSİNİ GÖRDÜK BU TESİSDE ÖZELLİKLE SİNTER VE 5 NO FIRINDA HEMEN HEMEN HEPSİNDE BU SORUNLAR GERÇEKLEŞDİ ESKİ GENEL MÜDÜR VE YARDIMCISI KORKUSUNDAN KİMSE YANLIŞ DİYEMEDİ BÖYLE YATIRIM OLMAZ BÖYLE TESİS YAPILMAZ DİYEMEDİ DİYENLERİN HESABI KESİLDİ DİYEMEYENLER MÜDÜR OLDU BAŞMÜHENDİS OLDU BIRAKIN GENEL MÜDÜRÜ YARDIMCISINI ONLARIN GETİRDİGİ KARA FORMENE BİLE ÇITLARANI ÇIKARAMADILAR DENEME YANILMA MODELİ UYGULANDI VE OLMASI GEREKENİN ÜSTÜNDE PARA LAR HARCANDI HERKES GÜNÜ KURTARMANIN PEŞİNDEYDİ ÇÜNKÜ ANAHTAR TESLİM İHALE EDİLSEYDİ BU KADAR HARCAMA OLMAZDI EN ÖNEMLİSİ ZAMAN KAYBEDİLMEZ ŞU SIKINTILI GÜNLER DAHA RAHAT GEÇİRİLİRDİ AMA KORKU İMPARATORLARININ SEVDASI YÜZÜNDEN YATIRMLAR DA ÇOK HATALAR YAPILDI NEYMİŞ EFENDİM KERVAN YOLDA DÜZÜLÜRMÜŞ GERÇEKDEN DE DÜZDÜLER ARIZA ÜZERİNE ARIZA YAPAN TESİSİ TOPARLAMAKDAN İŞÇİ PERİŞAN OLDU TOZU İSE HİÇ SORMAYIN İŞÇİLERİN SAGLIGI TOZ YÜZÜNDEN BOZULDU MÜHENDİSLİK OLMAYAN BİR TESİSDE BUNLARADA ŞAŞIRMAMAK LAZIM FIRIN İSE TAM KOMEDİ 3 TANESİ ÇALIŞIYOR 2 TANESİ UYUTULUYOR KAPESİTEYİ KARŞILAYACAK TESİS YOK DİYE VESÜPANALLAH NE BİÇİM MANTIK CEVABI YOK İNANIN SADECE ŞU NA ÖNEM VERİLİYOR KADROYU ALACAKSIN RAHATINA BAKACAKSIN GERİSİNİ İŞÇİ TEMİZLER O KADAR…

  4. Gönderen

    Sn. REMINGTON verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    Kardemir hem Karabük ve çevresi için, hem de memleket için önemli bir tesis. İnşaallah bir an önce toparlanır…
    Olumsuzlukların üzerine siyasi belirsizlik ve Çin baskısı da girince haliyle Kardemir için endişe duyuluyor. Çin baskısının ilaniaheye devam etmez. Çin’e gümrük duvarları örülüyor. ABD de Çin çeliğine çok yüksek vergi koymayı düşünüyormuş. Bizimkiler de mevcut vergileri biraz daha artırsalar fena olmaz. Taşıma suyla değirmen dönmez. Bir yerde solukları kesilecek ve fazla kapasite oluşturan tesislerini kapatacaklar…
    Zaten Çinliler bu krizi fırsat olarak değerlendirip eski entegre tesislerini kapatmayı ve bazılarını da hurdadan üretime dönüştürmeyi düşünüyorlarmış…..
    Ne diyelim inşaallah hayırlı gelişmeler olur….

  5. Gönderen

    Sayın REMINGTON

    Demir/çelik piyasasının durgunluğundan mı yüksek fırınlar uyutuluyor? Yoksa sizin dediğiniz gibi, entegre tesisin çelikhane tarafı mı sıkışıyor?
    Çelikhanede kapasite artırımı yapılmıştı, yeni konverter geçen sene sonu işletmeye alınmıştı oysa. Yüksek fırınların tam kapasite çalıştırılmaması acaba, oksijen fabrikasının yetersiz kalmasından mı? Yeni hava ayrıştırma ünitelerinin yapımı halen devam ediyor galiba. O tamamlanıp yeterli oksijen ve azot kapasitesine ulaşılınca, çelikhane konverterlerini tam kapasite çalıştırmak mümkün olacaktır herhalde…

  6. MHP Lİ VE ÜLKÜCÜ

    MHP LİYİM ÜLKÜCÜYÜM.ŞİMDİ ÇIKIPTA KİMSE BANA MHP Lİ ZATEN ÜLKÜCÜDÜR DEMESİN.SİYASİ İKBAL UGRUNA NE TİP İNSANLAR ÜLKÜCÜYÜM DEMEYE BAŞLADI.DEDİKODU,HAD BİLMEZLİK,LİDERE,PARTİYE İTAATSİZLİK,YALAN,DÜMEN,DALEVARA,HER TÜRLÜ PİS İŞLER ONLARDA GELDİLER MHP Lİ OLDULAR O ZAMAN DEYİNKİ BEN MHP LİYİM ÜLKÜCÜYÜM DEMEYİN ONLAR ANCAK TÜRKÜCÜ OLUR ÜLKÜCÜ OLAMAZ.
    GAZETENİZDE MUSTAFA DURSUNU YAZMIŞSINIZ MUSTAFA DURSUN HAKKATEN ÜLKÜCÜDÜR ÇAKMA ÜLKÜCÜ DEYİLDİR.ÜLKÜCÜ TERBİYE ALMAŞ KAYPAK OLMAYAN BİR ADAMDIR. KARABÜK SİYASETİNDE HER ZAMAN EN İTİBARLI YERİ OLACAKTIR.ÇAKMA MHPLİLERE SAYGIYLA ARZ EDERİZ

  7. İşine Baksın

    Ovacık belediye başkanı işine baksın. Rafet Bey’in ismiyle biryerlere geleceğini zannediyorsa hayal kuruyor. 1,5 yıl belediye başkanlığı yap (tabi yaptıysan) sonra vekil ol. Oh ne ala memleket. Kusura bakmasın. Ovacık onu sıktı. Aday olursa bir ülkücü olarak oy vermeyeceğim.

  8. DURSUN

    Hasan Gemici ismi Karabük için ideal bir isimdir. CHP’lilerin elbirliği ile bu işe sarılmaları ve Hasan Gemici’yi ikna etmeleri gerekir. Eğer aday olursa, Karabük için anlatacak çok şeyi vardır. Özellikle Kardemir konusunda.

  9. yorum sizin

    akp nin ülkeyi tam bir kaosa sürüklediği şu ortamda hala milletvekili çıkaracağız lafı bile artık vatandaşa zul geliyor. bu resmen MİLLET le inatlaşıp alay etmektir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Çocuk Zirvesi’ne damga vurdu

Yayın: 26.04.2024 15:31
Paylaş:
A+ A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde “Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk” temasıyla düzenlenen 1. ‘Çocuk Zirvesi’ yoğun ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi Mecliste TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, akademisyenler ve davetlilerin katılımları ile gerçekleştirilen ilk Çocuk Zirvesi’ne Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençleri damga vurdu.

Zirvenin açılışında sahne alan Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençlerinin müzik dinletisi katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuşmasında gençlerin sergilediği müzik dinletisinden övgü ile söz ederek tebrik etti ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Karabük İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ise Karabük’e ve gençlere sundukları imkanlardan dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür ederek, 2023 yılında Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü oturarak voleybol takımının süper lige çıktığını ve bu yıl EuroLeag’de mücadele edeceğini ifade ederek üzerinde isminin yazılı olduğu takımın formasını takdim etti.