Her Telden (5.Haziran.2015)

Her Telden (5.Haziran.2015)

Yayın: 05.06.2015 08:36
Paylaş:
A+ A-

İMZASIZ MEKTUPLARLA “SİYASET YAPMAK..” YALAN/YANLIŞ BİLGİLERLE “İNSANLARI KARALAMAK..” DOĞRU MU..?
Dün sabah,Büromuzda çalışan,sekreterlik yapan hanım kızımız “ABİ KAPIYA BİR ZARF SIKIŞTIRMIŞLAR..” dedi,açtık baktık SİYASİ İÇERİKLİ bir mektup,altında imza falan yok.
Daha önce CD ve beraberinde mektup vardı..
Onları yaktık,imha ettik.
Bu kez yalnızca imzasız bir mektup ve içeriğinde SİYASET YAPAN bazı isimlere yönelik ithamlar var,suçlamalar var,yalan/yanlış bilgiler içeriyor.
BİRÇOK YERE BIRAKILMIŞ SANIYORUZ..
BU MEKTUPLARDAN BİRÇOK YERE BIRAKILMIŞ..
Doğrusu hiç hoş değil,bu tür karalama veya eğer Siyaseten yapılıyorsa,bu tür Siyaset tarzı hiç mi hiç hoş değil,böyle imzasız mektuplarla bu tür iddialar dile getiren kişi veya kişiler,BUNLARI AÇIKÇA DA SÖYLEYEBİLİRLER..
BU İDDİALAR AÇIKÇA DİLE GETİRİLSE ETKİLİ OLUR..
Yoksa bir etkisinin olacağını sanmıyoruz.
O iddialara muhatap Parti’nin bir yetkilisi ile görüştük dün sabah ve “BU BEL ALTI VURUŞLAR,ASLINDA BİZE GÜÇ KATIYOR.ZİRA SEÇMEN BUNLARA HEM İTİBAR ETMİYOR,HEM DE MUHATAP OLAN BİZLERE ÜZÜLEREK,ÜZÜNTÜSÜNÜ OYA ÇEVİRİYOR..” dedi.
Doğrusu hoş bir Siyaset tarzı gibi gelmiyor bize..

SEVGİLİ ADNAN KARAYAKALI KARDEŞİMİZİN CENAZE NAMAZI VE SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN CHP İLE İLGİLİ ESPRİSİ
Önce ki gün DERYA PİDE/KEBAP İşyerinin önünde Sevgili RASİM ERTAŞ ile sohbet ederken gördüğümüz selamlaştığımız Sevgili Kardeşimiz,Dostumuz ADNAN KARAYAKALI’NIN vefatına öylesine üzüldük,anlatmak için kelimeler yetersiz kalır.
DÜN CENAZE NAMAZINA GİTTİK.
Cami avlusundan çıkarken Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ gördük,başsağlığı diledik,gerçekten çok çok üzgün bir hali vardı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN.
Müthiş üzgün görünüyordu..
Sevgili ADNAN KARAYAKALI,Belediye Meclis Üyeliği’nin dışında,iyi dostuydu Sayın RAFET VERGİLİ’NİN ve kendisini müthiş üzüntü içinde gördük,müthiş üzüntülü gördük.
O ara “CHP İL BAŞKANLIĞI’NA 10 HAZİRAN GÜNÜ BAYRAM KARADAĞ GELİYORMUŞ..” dedi,Sayın VERGİLİ böyle deyince şaşırdık “O NEREDEN ÇIKTI BAŞKAN,HABERİMİZ YOK..” dedik.
“Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,SEÇİMDEN ÜÇÜNCÜ PARTİ ÇIKARSAK İSTİFA EDERİM DEMİŞ YA.O İSTİFA EDİNCE HERHALDE Sayın BAYRAM KARADAĞ İL BAŞKANLIĞINA GELİR..” dedi ve yürüdü..
ESPRİYE GÜLSEK Mİ/AĞLASAK MI arada kaldık doğrusu..
Sayın VERGİLİ o üzüntüsünde bile espri yapmayı ihmal etmiyor..
Gerçek müthiş bir Siyasetçi Sayın VERGİLİ..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,SÜREKLİ KARABÜK ÖZELİNE İLİŞKİN ELEŞTİRİ GETİRİYOR..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,AK Parti için müthiş eleştiriler getiriyor,adeta Karabük’ü sarsıyor ve dikkat ediyoruz tüm eleştirileri KARABÜK ÖZELİNE ilişkin.
Örneğin “AK PARTİ ÜLKE GENELİNDE HİZMET GETİREMEDİ..” gibi bir eleştiriyi,ya yapmıyor veya çok zayıf ifadeler kullanarak,belli /belirsiz ifadelerle yapıyor.
Ama,iş KARABÜK ÖZELİNE gelince,adeta kükrüyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E çok ağır ifadelerle eleştiriler getiriyor,Sayın OSMAN KAHVECİ’YE çok ağır ifadelerle eleştiriler getiriyor ,bu noktada da,sanki Sayın SEDAT NAMAL’A karşı fazla eleştiri getirmiyor.
“KARABÜK’E NE VERDİLER..” diyor..
“HİZMETLERİMİ ENGELLEDİLER..” diyor..
“KARABÜK’ÜN 10-20-30 YILLIK GELECEĞİNE İLİŞKİN BİR PERSPEKTİFLERİ YOK,BİR GÖRÜŞ GETİRMEDİLER..” diyor ve çok ağır eleştirilerde bulunuyor..
Sayın SEDAT NAMAL’A FAZLA YÜKLENMİYOR..
Siyasette DEFANS yapmak,MÜDAFAA yapmak hoş değildir.
Sayın VERGİLİ,AK Partilileri müdafaa yapmaya zorluyor..

TÜRK FUTBOLUNUN BİR FENOMENİ,BİR USTASI,BİR DEHASI ERGUN KANTARCI’NIN VEFAT HABERİ GERÇEKTEN YIKTI
Dün iki ölüm haberi ile adeta şoka girdik,adeta yıkıldık,önce “DUYDUNMU,DÜN AKŞAM ADNAN KARAYAKALI VEFAT ETTİ..” dediler,adeta şoka girdik.
Birgün önce DERYA Restaurant önünde meyve yiyordu,selamlaştık..
“NE OLMUŞ,NASIL OLMUŞ..” diye konuşurken Telefonumuz çaldı,baktık Sevgili ABDULLAH ÖZYILDIRIM (KONYALI ABDULLAH) arıyor “ABİ ERGUN KANTARCI VEFAT ETMİŞ..” dedi,çöktük kaldık.
ERGUN KANTARCI ve ÖLÜM hiçbir/birine yakışıyor mu..?
O ESPRİ DOLU İNSAN,O TÜRK FUTBOLUNUN FENOMENİ,USTASI,DEHASI insan hepimizin yaşayacağı sona,hepimizden erken,çok erken koşmuş.
Bazı insanlar vardır,kendi meslek dallarının en zirvesindedir,ancak,o meslek dalında ANLAŞILAMAZ,GERÇEKLERİ PAT/PAT SÖYLER o meslek dalının sahipleri bu tür insanlarla çalışmak istemezler.
Rahmetli ERGUN KANTARCI böyle bir isimdi.
Rahmetli ERGUN KANTARCI HOCA bir efsaneydi..
Futbolun en ince noktalarına vakıf bir efsaneydi..
Allah mekanını cennet etsin..

OVACIK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA DURSUN “SEÇİMİN SELAMETİ İÇİN EYLEM KARARINDAN VAZGEÇTİM..”
Dün Sevgili ADNAN KARAYAKALI’NIN cenazesi için namaz saatini beklerken,OVACIK Belediye Başkanı Sayın MUSTAFA DURSUN geldi yanımıza.
Bir süre oturduk,sohbet ettik.
“GECE YARILARINA KADAR KÖYLERDEYİZ.SİYASİ ÇALIŞMA YAPIYORUZ..” dedi,kırsal kesim insanının tarla,toprak uğraşı nedeni ile erken yattığına işaret ederek “ÇOĞU HEMŞERİMİZİ YATAKLARINDAN KALDIRIYORUZ..” dedi.
“EYLEM YAPACAKTIN NE OLDU..?” diye sorduk.
“SEÇİMİN SELAMETİ İÇİN BU KARARIMDAN VAZGEÇTİM..” dedi,bizde kendisine “YANİ İSTEDİKLERİNİ VERMEDİLER,AMA SEN SEÇİMİN SELAMETİNİ DÜŞÜNDÜN ÖYLE Mİ..?” diye sorduk.
“EVE ÖYLE.BİR DE TEMEL ATTILAR YA,O TEMEL DE ETKİLİ OLDU..” gibi bilgiler verdi,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN Belediye hizmetlerine pek katkı vermediğinden falan söz etti.
Sayın MUSTAFA DURSUN,SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPIYORMUŞ.
“MHP OVACIK’TA ÇOK İYİ SONUÇ ALACAKTIR..” dedi.
Bunun için müthiş bir çalışma yaptıklarına işaret etti.

AK PARTİ,SEÇİM ÇALIŞMALARI NOKTASINDA GERÇEKTEN ÇOK MÜTHİŞ BİR GAYRET GÖSTERİYOR VE YAYINLAR..
AK Partililer SEÇİM ÇALIŞMALARI noktasında müthiş bir çalışma gösteriyorlar ve bu anlamda SEÇİMİN EN ÇOK ÇALIŞMA BİRİNCİSİ OLDUKLARI KESİN.
Bakalım sonuca nasıl yansıyacak..
AK Partililer bireysel olarak veya gruplar halinde yaptıkları çalışmalara ilaveten YAYINLAR NOKTASINDA DA çok önemli bir gayretin içinde görünüyorlar.
BROŞÜRLER YAYINLIYORLAR.
DERGİ HALİNE GETİRİLMİŞ YAYINLARI VAR.
Bu yayınlarında AK PARTİ İKTİDARINDA yapılmış işleri tek/tek sayıyorlar,daha sonra da,2015-2019 yılları arasında YAPILACAK işleri getirilecek hizmetleri sıralayan yayınlar dağıtıyorlar.
Önce ki gün AK Parti SKM Başkanı veya Yetkilisi Sayın NURETTİN EMLİK ile karşılaştık “KARDEŞ AK PARTİ YÖNETİCİLERİ SANA ATEŞ PÜSKÜRÜYORLAR..” diye takıldık.
Ciddiye alır gibi oldu “NİYE,NE OLMUŞ…” diye sordu “YAHU MİLLETE SOLUK ALDIRMIYOR,SÜREKLİ PROGRAMLAR YAZIYORMUŞSUN.AK PARTİLİLER EVLERİNİ,İŞYERLERİNİ UNUTMUŞ ADETA.HEP SENİN YÜZÜNDEN DİYORLAR..” falan dedik..
Şaka yaptığımızı anladı..
“SEÇİM KAZANMAK KOLAY DEĞİL.EVİMİN,İŞYERİMİN YOLUNU BENDE UNUTTUM.SİYASET ÇALIŞMAKLA KAZANILAN BİR İŞ.ONUN İÇİN HEP BİRLİKTE YORULUYORUZ..” falan dedi.
AK PARTİLİLER gerçekten müthiş çalışıyorlar..
Bütün sorun çalıştığının karşılığını almakta,dileriz alırlar.

8 YILDIR,BİR “KATI ATIK BERTARAF TESİSİ YAPTIRMAYI BAŞARAMAYAN..” KARABÜK VALİLİĞİ VE BELEDİYELERİ..
8 Yıldır KATI ATIK BERTARAF TESİSİ yaptırıp başaramayan Karabük VALİLİĞİ ve BELEDİYELERİ,bu anlamda KAÇ VALİ GELDİ /GEÇTİ,BELEDİYELER KAÇ KEZ EL DEĞİŞTİRDİ lütfen bir düşünün.
Diyeceksiniz ki “KATI ATIK BERTARAF TESİSİ..” ile “VALİLERİN NE İLGİSİ VAR..” bu sorunun cevabı çok basit,çok kolay,zira KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ yaptıracak olan KARÇEV’İN Başkanı O DÖNEMİN KARABÜK VALİSİ.
KARÇEV Yönetiminde BELEDİYE BAŞKANLARI VAR.
8 Yıldır KARÇEV bir KATI ATIK BERTARAF Tesisi’ni yaptırıp,içinde çıkamadı ve bu konuda MAZERET ÜRETMENİN DIŞINDA hiçbir somut gelişme yok.
Geçtiğimiz akşam Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bir Televizyon Programında “KARABÜK BELEDİYESİ’HE DEVİR ETSİNLER BİZ YAPTIRIP BİTİRELİM..” gibi öneriler yaptı..
Madem başka türlü başarılıp/becerilemeyecek,ÖYLE YAPSINLAR.
KARABÜK BELEDİYESİ’NE VERSİNLER,ONLAR YAPSIN..!!
YAZ GELDİ,SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ YANAR ARTIK..
Bir tesisi yaptıramayanlar gidip YANGINI SEYRETSİNLER..
Baksınlar ne güzel yanıp,ne güzel koku veriyor etrafa.

SAYIN RAFET VERGİLİ “CHP NOKTASINDA ESPRİ YAPTI..”,AMA,8 HAZİRAN GÜNÜ SİYASİ OPERASYONLAR OLUR MU..?
Sayın RAFET VERGİLİ “CHP İL BAŞKANLIĞINA,Sayın BAYRAM KARADAĞ GELİYOR..” şeklinde bir espri yaptı ve bunu da CHP İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN bir sözüne bağladı.
CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL “CHP,BU SEÇİMDE,MHP’DEN DÜŞÜK OY ALIRSA,BEN İL BAŞKANLIĞI’NDA HEMEN AYRILIRIM,İSTİFA EDERİM..” şeklinde konuşmuştu.
Sonra da “EĞER,MHP,CHP’DEN DAHA DÜŞÜK OY ALIRSA,BELEDİYE BAŞKANI Sayın VERGİLİ’DE GÖREVİNDEN AYRILIR MI ,İSTİFA EDER Mİ..? “ şeklinde bir konuyu gündeme getirmişti.
İşte bu söz üzerine Sayın RAFET VERGİLİ “CHP İL BAŞKANI DEĞİŞİR,SAYIN BAYRAM KARADAĞ İL BAŞKANLIĞI’NA GELİR..” diyor ve CHP’NİN az oy alacağına vurgu yapıyor.
8 HAZİRAN BAZI PARTİLER SARSINTI YAŞAYABİLİRLER..
Sayın VERGİLİ kendi Partisi de dahil bunu mu işaret etti nedir..?
Ama esprisi güzeldi.
Doğrusu cuk oturdu..
HAZİRAN AYINDA SİYASİ PARTİLER HAREKETLENEBİLİR..!!

BİR OKURUMUZUN “SİZ HEP/HER ZAMAN KARDEMİR-KARABÜKSPOR-ÇELİK-İŞ SENDİKASI İÇİN DUYARLI OLDUNUZ..”
Dün bir Okurumuz yorum göndermiş ve “SİZ HEP/HER ZAMAN KARDEMİR-KARABÜKSPOR-ÇELİK-İŞ SENDİKASI NOKTASINDA DUYARLI OLDUNUZ..” şeklinde bir yorum göndermiş.
YORUMU OKUDUKTAN SONRA UZUN/UZUN DÜŞÜNDÜK.
Biz bu değerleri savunurken/savunmaya çalışırken “AVANTA ALIYOR,ÇIKARI VAR..” gibi ne kadar adi,hayasızca yapılmış eleştirilere maruz kalmıştık,halende bu yönlü yaklaşımlar getiren çevreler var..
Hiç unutmayız 2010 yılında yaşanan SENDİKAL MÜCADELE döneminde,o zaman ÇELİK-İŞ Genel Merkezi’nde görevli bir kardeşimiz bize “ABİ YANINA ÇAY İÇMEYE GELEMİYORUZ.SENİN BÜRO TÜRK METAL’E ÇOK YAKIN..” diyerek çekindiklerini söylemişti.
O ÇEKİNDİĞİNİ SÖYLERKEN,biz o Büro da çalışıyorduk,ÇELİK-İŞ’İ savunuyor pozisyonda görülüyor ve BÜROMUZA BASKINLAR falan yapılıyordu..
BUNLARA ÇIKAR İÇİN Mİ GÖĞÜS GERİYORDUK..?
YOO,ÇELİK-İŞ Sendikası’na inandığımız için göğüs geriyorduk..
O okurumuz Sevgili MUTULLAH AMCA için bir dilek yazmış..
Aynen O DİLEĞİNE KATILIYORUZ..
Bizde Cenabı Allah kendisine uzun ömür versin duamızı yolluyoruz.
KARDEMİR-KARABÜKSPOR-ÇELİK-İŞ bizim hassasiyetimiz..
Rahmetli METİN TÜRKER’DE bunu vasiyet etmişti..!!

18 kişi görüş bildirdi

  1. PAZARTESİ GÜNEŞİ

    2014 YEREL SEÇİMLERİNDE
    A.K.P = 71000
    M.H.P= 45000
    C.H.P =17000
    OY ALMIŞLAR BU SONUÇLARA GÖRE ZATEN A.K.P=1 M.H.P=1 OLUYOR M.H.P ÜLKE GENELİNDE VE KARABÜKÜMÜZDE YÜKSELEN BİR TREND DE A.K.P İSE ÜLKE GENELİNDE VE KARABÜKÜMÜZDE TAM BİR ERİME İÇERSİNDE DOLAYISİYLE KARABÜK TE SEÇİMİN SONUCU M.H.P. 2–0 OLUR. AKP HİÇ ÇOK ÇALIŞIYORMUŞ, EVİN YOLUNU UNUTMUŞ ONLAR HEP BİRBİRİNİ KANDIRIYOR. ÇALIŞIP TA OY VERMEYECEKLER VAR. GÖVDEM BURDA OYUM M.H.P DİYENLER VAR. TOPLANTILAR BİLE körler,sağırlar, birbirini ağırlar şeklinde geçiyor BUNU ONLARDA GÖRÜYOR AMA NE YAPSINLAR. NETİCE M.H.P 2–0 ALIYORRRR

  2. BATAN GÜNEŞ

    2011 GENEL SEÇİMLERİNDE
    AKP =81 000
    CHP =27 000
    MHP =21 000
    OY ALMIŞLAR BU SONUÇLARA GÖRE MHP ÜÇÜNCÜ PARTİ OLUYOR.BELEDİYE SEÇİMLERİYLE KARIŞTIRMAYIN BU SEÇİMİ.CHP LİLER OY VERMESE RAFET VERGİLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI RÜYASINDA GÖREMEZ.GENEL SEÇİMLERİN HİÇBİRİNDE MHP KARABÜKTE CHP NİN ÖNÜNE GEÇEMEMİŞTİR.MHP LİLER HAYAL KURMAYIN ÜÇÜNCÜ PARTİ OLDUĞUNUZU GİZLEMEYİN.İKİNCİ PARTİYMİŞ ALGISI YARATIP CHP LİLERİN OYLARINA SULANMAYA KALKIYORSUNUZ.HERKES PARTİSİNE OY VERECEK GÖRECEĞİZ KİM BİRİNCİ KİM İKİNCİ KİM ÜÇÜNCÜ.MHP KARABÜKTE HERZAMANKİ GİBİ SIFIR ÇEKER.PAZARTESİ ŞEKERLERİ SİZİ KURNAZLAR.

  3. MİLLİYETÇİ

    seçim tahminim akp 60-62 bin chp 45-50000 mhp nin oyu 2011 civarında 20-22 bin ben oyumu hiç çöpe atmadım 2 deffa mhp ye verdim karabük belediyesini vergili kazandı bu kez chp diyorum çünkü karabükte seçim akp chp arasında

  4. EFLANİLİ

    CHP 1 MHP 1 OLSUN . DOSTLUK BOZULMASIN………………….

  5. VERGİLİ espiri yaparsa..!!!!!!!

    Espiri yarışına mı giriyoruz???? Seçimin fenomeni olmak her dalda zıplamakla oluyor galiba…..Zıpla,zıpla ,son zıplayışın olacak çekirge misali….Pazartesi en son oturacağın yere oturtulacaksın,adeta yapışacaksın oraya…..AKP iktidarının çöküşünden rol kapma adına başvurmadıkları yol kalmayan VERGİLİ ve malum şarlatanları ile yapılan saldırılar Karabük kamuoyunun malumudur…..Belediyenin açılışlarıyla,konserleriyle,macun,dondurma ve döner ekmek promosyonlarıyla seçime giren MHP’nin,yine makarna,bulgur dağıtan AKP iktidarından ne farkları var??????Karabük’ü bağrından çıkaran CHP’si ,ülkemiz genelinde oluşturduğu rüzgarı arkasına alarak iktidara yürüyor…Bu önlenemez yükselişin halkımız tarafından desteklenmesi, rakip siyasi partileri nasıl da zıplattığını tüm dünya görüyor…. Ülkemizin var olan tüm sorunlarına gerçekçi çözümlerini sunan CHP’si “YAŞANACAK BİR TÜRKİYE’Yİ” halkına armağan ediyor……VER

  6. azizim

    Karabük te gördüğüm, seçimi M.HP 2= 0 ALIR.kiminle konuşsam M.HÇP OYUMU VERECEM diyor. şimdiye kadar böylle bir şey görmedim. herkes M.H.P NE OY VERECEM diyor. HERHALDE KARABÜK M.H.P 2–O OLACAK bende inanıyorum. çünkü herkes M.H.P DİYOR.

  7. BATAN GEMİ

    Bu iktidara gelenlerdeki “GEMİ” gemicik,tutkuları nereden gelir bilinmez…..Kimileri karadan yüzdürür gemileri İstanbul’u fetheder,kimileri ülkeyi soyar oğullarına gemicikler alır,filolar kurar,İsrail ile büyük ticaretler yapar,kimileri de Akdeniz’in ortasında gemi batırır sigorta şirketlerinen paraları cukkalar…..Evet ne demiş atalarımız,elbise yürümeyi PARA konuşmayı öğretirmiş…Bizim Belediye başkanı da espiri yapıyor kendince…….”Besle kargayı oysun gözünü”….Sahi şu batan gemiye ne oldu??????Halkımız çok merak ediyor….

  8. TÜCCAR

    TİCARET ODASININ KAYITLI ÜYESİYİM.AK PARTİNİNDE KAYITLI ÜYESİYİM.TSO BAŞKAN TUNCAY ÖZCAN SÖYLESENE YEMEĞE KAÇ DAVETİYE DAVITTIN BU DAVETİYELERİ NEYE GÖRE DAGITTIN.TİCARET ODASININ 3 BİNE YAKIN ÜYESİ VAR,BUNLAR AİDAT ÖDÜYORLAR SEN BUNLARIN KAÇINA YEMEK DAVETİYESİ YOLLADIN.YOLLAMADIKLARININ NEYİ EKSİKTİDE YOLLAMADIN.
    BUNUN HESABI SEÇİMLERDE SORULUR TUNCAY EFENDİ.
    DAVETİYELERİ NEYE GÖRE YOLLADIN AÇIKLA ÖĞRENELİM.
    BU BÖLGENİN MEDARI İFTİHARI OLAN MEHMET ALİ ŞAHİN BEYİ ZOR DURUMDA BIRAKTIN.ADETA MEHMET ALİ ŞAHİN BEYE YAZIK ETTİN O BU BÖLGEDE HERKES TARAFINDAN SEVİLEN BİR SİYASETÇİ SENSE MEHMET ALİ ŞAHİN BEYİ DAR BİR DAVETLİYE MAHKUM ETTİN

  9. AZİZEYE

    MHP KARABÜKTE 25 BİN OY ALAMAZ.PAZARTESİ GÜNÜ MHP LİLER GÖRDÜKLERİ RÜYADAN UYANIRLAR.KAFA DANK EDER.MHP BİRİNCİ PARTİ DİYE ALGI YARATIP CHP LİLERİN OYLARINI ALABİLMEK İÇİN YALAN KONUŞUYORSUNUZ.SONRA KENDİ YALANINIZA İNANIYORSUNUZ.EVET MHP KARABÜKTE ÇIKARIR AMA İKİ TANE SIFIR ÇIKARIR.MHP 0 , 0

  10. TSO MECLİS ÜYESİ

    TUNCAY ÖZCAN EFENDİ MECLİS ÜYELERİNE BİLE DAVETİYE YOLLAMADI.MEHMET ALİ ŞAHİN BEYİN GÖZÜNE GİRİCEM DERKEN ONUDA ZORA DÜŞÜRDÜ TİMUÇİN SAYLAR HAKKATEN İSTİFA ETMELİ BU YEMEK OLAYI TÜY DİKTİ.TUNCAY EFENDİ GELİCEKTE OSMAN BEYİN YERİNE ADAY YA MEHMET ALİ ŞAHİNE ŞİMDİDEN ŞİRİN GÖRÜNEYİM DERKEN ONUDA SIKINTIYA SOKTUTÜCCAR DİYE YAZAN ARKADAŞIM YERDEN GÖYE KADAR HAKLI.TUNCAY ÖZCAN İSTİFA TİMUÇİN SAYLAR İSTİFA

  11. kaybettirdiler

    Tuncay Özcan Timurçin Saylar Partiye çok şey kaybettirdiler 3000 tso üye var 150 tanesi yemeye çağırıldı.Geri kalanın parasımı kafi gelmedi bu ayırımı nasıl yaptılar.Demek adamın gövdesinin kafasının büyüklügü aklının büyüklünü getirmiyor.
    İstifa etsinler istifa

  12. ESNAF

    MHP NİN BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI TELEVİZYONDA BEN GERÇEKÇİ BİR İNSANIM DOĞRUYU SÖYLEMEM GEREKİYOR AKP KARABÜKTE BİRİNCİ PARTİ BİZ ÜÇÜNCÜ PARTİ DURUMUNDAYIZ DİYOR.HALA BURDA BAZI MHP LİLER MHP 2-0 SEÇİMİ ALIYOR DİYE YALAN TÜRKÜSÜ ÇAĞIRIYOR.KENDİNİZ ÇALIN KENDİNİZ OYNAYIN

  13. nasıl belerlediniz

    TUNCAY ÖZCAN-TİMUÇİN SAYLAR VERDİYİNİZ YEMEĞE ÇAGRILACAK İSİMLERİ NASIL BELİRLEDİNİZ.AK PARTİYE ÇOK BAĞIŞ YAPANLARDANMI -ESKİ ÜYELERDENMİ-ÇOK PARASI OLANLARDANMİ DAVET EDİLECEKLERİ NASIL BELİRLEDİNİZ.BİZİM AİDATLARIMIZLA VERECEYİNİZ TSO YEMEĞİNE DAVET EDİLECEKLERİ NASIL BELİRLEDİNİZ.BUNU AÇIKLAMAZSANIZ SİZLERİ EN AGIR ŞEKİLDE SUÇLAYACAK VE BUNUN HESABINI İLELEBET SORMAYA DEVAM EDECEYİM.
    EYER TÜCCARA-TACİRE SAYGINIZ VARSA BU AYIRIMCILIĞINIZDAN DOLAYI ÇIKIN ÖZÜR DİLEYİN İSTİFA EDİN İNSANLARIN YAKASINI BIRAKIN.BU YAPTIĞINIZ AYIPTIR-AYIPTIR-AYIPTIR.
    KİMLERİ NEDEN ÇAĞIRDINIZ 3000 ÜYENİZ İÇİNDE 150-200 ÜYEYİ NASIL TESPİT ETTİNİZ

  14. yanında oldunda iyi ettin

    Sayın Gölbek Kardemirin yanında oldu lüüüp yuttular Karabüksporun yanında oldun 40-45 milyon borcu soktular Kulüp çaresizliğe düştü Çelik-İş Sendikasının yanında oldu İsdemiri kaybetti ne olacak şimdi.Mesela bunların olmasında sen vicdanen bir rahatsızlık duyuyormusun keşke bunlarla birlikte yürümeseydim dediyinde oluyormu.
    Mesela Karabükspor mevzuunda Murat Yolbulan denilen kişiyle birlikte çalıştın tek kelime etmedin sen sesini çıkarmayınca adam kulubü batırdı öyle olmadımı.Gine senin bir tabirin vardır bende pek beyenirim KİFAYETSİZ MUHTERİS dersin.Mesela o sözü Murat Yolbulan için hiç kullanmadın.
    Neyse herkesi Karabük tarihi yazacaktır seninde sevapların vardır günahların vardır.Ben bir tek iyi niyetini severim yanlışında çok olmuştur

  15. AKP TİCARET ODASI KOLU

    3 BİN TSO ÜYESİNDEN 150-200 KİŞİYİ YEMEGE DAVET EDERKEN KUL HAKKI YENİDİZ.3 BİN İNSANIN AİDATINI 200 KİŞİYE YEDİRDİNİZ BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.TSO AKP NİN YAN KOLU YAN KURULUŞU DEYİLDİR.
    PEKİ BU YEMEYE MUHALEFET EDEN YÜREKLİ MECLİS ÜYELERİ YOKMU.ARKADAŞ BU YEMEK YANLIŞ DEYEN OLMADIMI.TİMUÇİN SAYLAR İLE TUNCAY ÖZCAN EN KISA ZAMANDA TSO MECLİSİNDEN İSTİFA ETMELİ ORAYI PARTİ OCAĞI HALİNE ÇEVİRDİNİZ.YOKSA ÜYELER İSTİFA EDECEKLER ONA GÖRE

  16. Tso Yönetimine...

    Milletin Vekiline yemek veriyorsunuz eyvallah.. Milletin kendisine yani aslına niye vermiyorsunuz? İftar yaptırırsınız nerede zengin var onlara, nerede siyasi var onlar gelir. Bu garip, bir lokmaya muhtaç, iftarı nerede açsam diye belediye çadırının önünde bekleyenlere de birkaç iftar açtırsanıza. Nasıl geçiyor boğazınızdan o yemekler anlamakta güçlük yaşıyorum. Nasıl bir Müslümanlık bu. Tso yönetimi, Esnaf odaları sizlere sesleniyorum. Bir hafta Cuma Pazarına, Çarşamba pazarına, Salı pazarına akşam gidin de kimler manavlardan, köylülerden kalan sebze meyvaları topluyor bir görün. Ben hakkım olan birşeyi zenginlere, siyasilere yediriyorsanız helal etmiyorum. işiniz gücünüz siyaset. Hani hizmet, hani işsizlik sorunu, yazık değilmi bizim evlatlarımıza insanlarımıza.Tuzunuz kuru. Nasıl malıma daha fazla mal katabilirim düşüncesindesiniz. Unutmayın hepimizin gireceği yer o mezar ve 2 m2 bile değil. Ara sıra aynaya bakın da kafanızı ellerinizin arasına alıp ben ne yapıyorum diye düşünün. Allah’ın rızasını kazanmaya bakın. Tokadını yerseniz vallahi billahi tallahi şaşırırsınız..

  17. SAYELERİNDE

    TİMUÇİN SAYLAR TUNCAY ÖZCAN HAKAN ŞENTÜRK GİBİ TSO YÖNETİCİLERİNİN SAYELERİNDE TÜCCAR KESİMİNDEN DOĞRU DÜRÜST OY ALAMADIK.SİZ İSTİFA EDİN SEDATNAMAL BEY TEKRAR TSO BAŞKANLINA GELSİN.O SİZİN GİBİ NE YAPTINI BİLMEYEN BİR İNSAN DEYİLDİR.BU YAGCILIK YEMEYİ PARTİYE 1 MİLLETVEKİLLİNE MAL OLDU.SEDAT NAMAL TSO BAŞKANLANA GEL NE OLUR.BUNLAR İŞ BİLMEYENLER TAKIMI

  18. Tahminler

    Seçim öncesi Chp yi 2. parti gibi gösteren başta Rafet Vergili düşmanları…. Boyunuzun ölçüsünü aldınız mı? O yorumları yazanlar belli. Ne Chp seçmeni ne başka bir parti. Sadece Rafet Vergili düşmanları. Şunu kabullenin artık. Karabük’te Mhp nin çıtası Rafet Vergili ile yükseldi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Siemens Türkiye ile Eyüboğlu Eğitim Kurumları’ndan öğrencilere sağlık teknolojileri eğitimi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Siemens Healthineers Türkiye ile Eyüboğlu Eğitim Kurumları arasında yapılan anlaşmayla lise öğrencilerine sağlık okuryazarlığı eğitimi verildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Siemens Healthineers Türkiye ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları, Türkiye'de gençler arasında sağlık okuryazarlığının artırılması amacıyla işbirliği projesi hayata geçirdi.

İşbirliği kapsamında Eyüboğlu kurumlarında eğitimlerine devam eden 9 ve 10. sınıf öğrencilerine Siemens Healthineers Türkiye çalışanları tarafından 6 hafta boyunca sağlık teknolojileri ve sağlık sektöründeki kariyer imkanlarına ilişkin eğitimler verildi.

Program sonunda düzenlenen sertifika töreninde, eğitimi tamamlayan tüm öğrencilere Siemens Healthineers Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Enis Sonemel, Siemens Healthineers Türkiye Finans Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Abdullahoğlu ve Eyüboğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu tarafından katılım sertifikaları takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enis Sonemel, Türkiye'de sağlık okuryazarlığının gelişmesi için çeşitli çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Sağlık teknolojisi şirketi olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar odak alanımız her zaman 'insan' oldu. İnsanların sağlıkla yaşamasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz teknolojilerle sağlık kurumlarının ve sağlık profesyonellerinin süreçlerini iyileştiriyoruz ancak halkımızın sağlık okuryazarlığı oranının artması ve gelişimi de bir o kadar önemli. Bu gelişimde, öğrencilerin genç yaşta bu farkındalığı edinmelerinin ve sağlık teknolojilerine aşina olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Eyüboğlu öğrencileri ile başlattığımız bu eğitimleri gelecek dönemlerde de gençlerimizin ve toplumumuzun bilinç kazanması adına devam ettirmeyi planlıyoruz.”

Cenk Eyüboğlu da Eyüboğlu Eğitim Kurumları olarak ortaöğretim kurumları arasında bir ilke daha imza atmaktan mutluluk duyduklarını anlatarak, 54 yıldır, eğitim camiasında birçok yeniliğe öncü olan kurumun şimdi de stratejik ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda, öğrencilerin sağlık okuryazarlığı konusundaki kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Siemens Healthineers ile işbirliği yaptığını ifade etti.

Öğrencilerin bu işbirliği kapsamında, 6 hafta boyunca sağlık teknolojileri, yapay zeka, girişimcilik ve sağlık sektöründe kariyer imkanlarına ilişkin eğitimler aldığına vurgu yapan Eyüboğlu, eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere iki kurum tarafından imzalı sertifikaların verildiğini kaydetti.

Eyüboğlu, “Öğrencilerimizin sağlık okuryazarlığı çerçevesindeki eğitimlerini, global ve inovatif bir şirket olan Siemens Healthineers ve onun yöneticilerinden almış olmaları, bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. İşbirliğimizin en başından beri eğitim kurumlarındaki bu projelerle topluma katkı felsefeleri çerçevesinde destek veren Siemens Healthineers ekibine teşekkür ediyorum.” değerlendirmesini yaptı.