Her Telden (5 Nisan 2021)

Her Telden (5 Nisan 2021)

Yayın: 04.04.2021 23:04
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN BORÇ YAPILANDIRMA TAKSİTLERİNİN ÖDENMESİ ESNASINDA EN BÜYÜK KATKI Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DEN
KARDEMİR KARABÜKSPOR vergi ve SGK borçlarını yapılandırdı,yapılandırılan bu taksitlendirmenin Vergi Dairesi’ne olan ikincisi ödendi ve çok geniş bir kesim nefes aldı.
SGK Taksitinin de birincisi ödendi.
Bu konular için Sayın AHMET SOYKÖK (Bir önce ki yazımızda SOYKAN olarak yazmışız özür dileriz..) Mali Müşavir Sayın CİHAN BAŞAT, Sayın RUHİ AYHAN ve biz yola çıkıp,temaslara başladığımızda,ilk yüreklendiren Eski Bakan Yardımcısı ve Karabük eski Milletvekili Sayın MEHMET CEYLAN olmuştu.
Sürekli “ HALLEDİLEBİLİR,GAYRET EDELİM..” şeklinde mesajlar verdi,hep ilgili kaldı,hep/her nokta da destek oldu,daha sonra Vali Sayın FUAT GÜREL,AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ile görüştüler.
Olayın tam son dakikasını BAŞARIYA ULAŞTIRAN ise AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ oldu ve zamanın tükenmesine yarım saat kala işi Sayın İSMAİL ALTINÖZ çözdü,başarıya ulaştırdı..
Bugün,hiç hak etmedikleri borç sarmalına giren 80-100 insan bir nefes alma imkanı buldularsa,bunu Sayın İSMAİL ALTINÖZ’E borçludurlar ve böyle olduğunu da tüm Karabük biliyor,tüm Karabük gördü.
HİÇ ORTALIKTA GÖRÜNMEYEN/GÖRÜNMEYENLER VAR MIYDI..?
Maalesef vardı ve zaman o tipleri de affetmeyecektir elbet..!!

KARDEMİR KARABÜKSPOR OLAYI “CEMİYETÇİLİK TARİHİNE,İLGİNÇ BİR DENEYİM OLARAK GİRMELİ.” ve YOLA ÇIKARTILIP,YALNIZ BIRAKILANLAR
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN geldiği nokta,yaşadıkları/yaşattıkları “ÜLKE CEMİYET YAŞAMINA İLGİNÇ BİR TARİH OLARAK GEÇMELİ..” ve bunu iddialı biçimde söylüyoruz.
ETKİLİ/YETKİ İNSANLARIN YOLA ÇIKARTTIKLARINI,daha sonra nasıl yapayalnız bıraktıkları,adeta,”KADERİNİZ BUYMUŞ YAPILACAK BİRŞEY YOK..” dediklerini bu olayda gördük.
Biz KARDEMİR KARABÜKSPOR Başkanlığı konusunda HİKMET FERİDUN TANKUT’A şiddetle karşı çıktık,ETKİLİ/YETKİLİ isimlere “YAPMAYIN,BU ÇOK YANLIŞ OLUR,ETMEYİN..” diye yalvardık “NE YAZIK DİNLETEMEDİK..”
Gelinen sonuç orta da..
Daha sonra Rahmetli ZİYA ÜNSAL ne vaatlerle göreve GELDİ/GETİRİLDİ,daha sonra da “ARMUDUN SAPI/ÜZÜMÜN ÇÖPÜ..” diyerek yapayalnız bırakıldı,olmadı Sayın SEDAT NAMAL’A,hem de yazılı protokollerle,neler vaat edildi yerine getirilmedi..!!
Bu manada MAHİR ACAR Kardeşim kimin/kimlerin umurunda oldu..
Sırtı sıvazlanıp yola çıkartılanlar ve iyi niyetle onlarla yola çıkanlar YAPILANDIRMA NEDENİ ile biraz nefes alma imkanı buldular,hem de YOLA ÇIKARTANLARDAN ne maddi,ne manevi destek görmeden Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN unutulmaz katsını ile bir nefes alma imkanı buldular..!!
Bu CEMİYETÇİLİK TARİHİNE GEÇMESİ GEREKEN BİR SÜREÇ OLDU/OLUYOR..!!

ÖNCELİKLE “ALIŞVERİŞ MERKEZİ KONUMUNDA Kİ İŞYERLERİ ve İŞYERİ KİRALARI,ZOR DURUMDA OLAN İŞYERİ SAHİPLERİNİ..” SIKIYOR,ÜZÜYOR
Pandemi süreci İŞYERLERİNİ çok kötü vurdu,işler tabanda,alışveriş noktasında,gerek ekonomik sıkıntılar,gerekse insanların dışarı çıkma yasakları ve işyerlerinin açılma/kapanma süreçleri nedeni ile PİYASALAR, adeta,KAN AĞLIYORLAR..
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE Kİ İŞYERİ SAHİPLERİ BERBAT DURUMDALAR.
Buna karşın İŞYERİ KİRALARINDA HERHANGİ BİR İNDİRİME GİDİLMİYOR..
Birçok işyeri kapandı..
Kapanacak,buna hazırlık yapan,birçok işyeri olduğu söyleniyor..
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE Kİ İşyeri kiralarında herhangi bir indirime gidilmediği gibi,kira artışlarının uygulanmasından da pek vazgeçilmiyor ve ortak giderlerin de sürekli şişirildiğinden söz ediliyor..
Özel İŞYERİ SAHİPLERİ DE kirada olan yerleri için indirim yapmıyorlarmış.
Elbet ki yapan İNSAF SAHİBİ insanlar vardır..
PİYASALAR GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ DURUMDA..
Allah herkese dayanacak güç versin..
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ zaten tam dolulukta değildi,boşalma sürecek gibi.

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ Sayın NECDET UTKANLAR,”ÖNÜMÜZDE Kİ HEDEF,YENİ ve ÖZEL YATIRIMLARLA,YILLIK 3.5 MİLYON TON ÜRETİM..”
KARABÜK DEMİR/ÇELİK Fabrikalarının ve Karabük’ün Kuruluş tarihi olan 3 NİSAN KUTLAMALARI bağlamında konuşan ve görüş açıklayan KARDEMİR Genel Müdürü Sayın NECDET UTKANLAR “ÖNÜMÜZDE Kİ HEDEF,YENİ,ÖZEL ÜRÜN ÇEŞİTLERİ ve YATIRIMLARLA 3.5 MİLYON TON ÜRETİM.” dedi..
ÇELİK ÜRETİMİ noktasında Ülkenin yetiştirdiği en yetenekli ve donanımlı teknokratları arasında gösterilen KARDEMİR Genel Müdürü Sayın NECDET UTKANLAR bir yandan yıllık üretimi 3.5 milyon tona çıkartmayı,bunun yatırımlarını yapmayı düşündüklerine vurgu yaptı.
Öte yandan da “PİYASA DA KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLERE YÖNELECEKLERİNİN..” mesajlarını verdi ve TCDD için,SAVUNMA SANAYİ üretimi için,Otomotiv Sanayinde kullanılacak ürünlere yöneldiklerini/yöneleceklerini anlattı.
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın NECDET UTKANLAR,84 Yıl önce,yıllık 250-300 bin ton kapasite ile yola çıkan KARDEMİR’İN,yalnızca inşaat demiri üretmenin ötesinde MİSYONLAR YÜKLENDİĞİNE dikkat çekti..
Tüm stratejik sektörlere yönelik üretime yöneldiklerinin altını çizdi..
Ve,hedefin YILLIK 3.5 MİLYON TON ÜRETİM olduğunu anlattı..

KARABÜK AİLE,ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ Sayın GALİP SÖKMEN ; “OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZ ve YAZIKÖY ENGELLİ EVLERİ..”
Karabük’e atandığı günden bu yana,yaptığı çok başarılı çalışmalarla dikkat çeken AİLE,ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ Sayın GALİP SÖKMEN Otizmli çocukların sürekli ilgi alanlarında olduğuna işaret ederek “ONLARA MAVİ BİR IŞIK..” verebilmenin gayretinde olduklarını söyledi.
İL Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN,Müdürlük olarak genellikle sorunlu insanlara hizmet verdiklerine işaret ederek “AYLIK 2 MİLYON LİRA..” civarında bir yardımı ihtiyaç sahibi ve hak edenlere dağıttıklarına dikkat çekiyor.
YAZIKÖY Engelli evlerine işaret eden İl Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN “BURADA,70 ENGELLİNİN KALABİLECEĞİ BİR KAPASİTE VAR.ANCAK ŞUAN 12 ENGELLİ KALIYOR.ZİRA YETERLİ PERSONELİMİZ YOK..” diyor.
Başarılı İl Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN ELEMAN TEMİNİ İÇİN çalışıyor..
Çok dağınık,geniş bir hizmet alanını başarı ile çekip/çeviriyorlar doğrusu.

BRTV YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın MEHMET ÇETİNKAYA “3 NİSAN TÜRKİYE SANAYİ GÜNÜ OLARAK İLAN EDİLMESİ İÇİN..” BÜYÜK ÇABA..
Geçtiğimiz gün Kuruluş Yıldönümlerini kutlamak için BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MEHMET ÇETİNKAYA’YI aramıştık,telefonda çok önemli bir girişiminden söz etti Sevgili ÇETİNKAYA.
3 NİSAN Yalnızca KARABÜK DEMİR/ÇELİK Fabrikaları’nın ve Karabük’ün Kuruluş günü olarak değil “TÜRKİYE SANAYİ GÜNÜ OLARAK KUTLANMALI..” dedi.
Bu konu da “KARABÜK DEMİR/ÇELİK FABRİKALARI,EVET 3 NİSAN GÜNÜ KURULDU.ANCAK DAHA SONRA,AK PARTİ HÜKÜMETİ,Sayın ERDOĞAN TARAFINDAN DA KURTARILDI.YOKSA KAPANIP GİDECEKTİ..” anlamında bilgiler verdi.
“3 NİSAN TÜRKİYE AĞIR SANAYİ’NİN KURULUŞ GÜNÜ OLARAK,ÜLKE ÇAPINDA KUTLANMALI..” diyerek,bu konuda yaptığı girişimleri anlattı ve doğrusu hayli mesafe almış Sayın ÇETİNKAYA.
Önerileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesine kadar gitmiş.
Ayrıca TÜM SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANLARI ile temas kurarak,böyle bir günün önemini,anlamını ve ÜLKEMİZİN SANAYİLEŞMESİ noktasında ki duyguları yükselteceği mesajlarını vermiş.
DESTEKLENMESİ GEREKEN BİR KONU ELBET..
Fakru zaruret, içinde ki CUMHURİYET HÜKÜMETİ’NİN temelini attığı KARABÜK DEMİR/ÇELİK Fabrikaları,ÜLKENİN İLK AĞIR SANAYİ Tesisi ve bu Fabrikalar 2002/2003 yıllarında kapatılırken AK Parti Hükümeti tarafından kurtarıldı görüşlerini dile getiriyor Sayın MEHMET ÇETİNKAYA.
3 NİSAN TÜRKİYE SANAYİ GÜNÜ gerçekten çok/çok anlamlı olur..

KARABÜK’E EN BÜYÜK YATIRIM/YATIRIMLAR DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ve DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KANALI İLE GELİYOR ve ARAÇ ÇAYI OLAYI
Gazetemize ve Gazetemizin HER TELDEN Köşesini izleyenler bilirler/hatırlarlar,Karabük’ün ORTA YERİNDEN GEÇEN ARAÇ ÇAYI üzerinde en fazla duran BÖLGENİN SESİ Gazetesidir..
ARAÇ ÇAYI ŞU AN İTİBARI İLE BERBAT DURUMDA..
Geçtiğimiz günler de AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile sohbet ediyorduk “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMELERİ BİZİMDE GÜNDEM MADDELERİMİZ ARASINDA..” gibi bilgiler verdi.
Daha sonra da “BU ÇOK BÜYÜK BİR YATIRIM.İLK BELİRLEMELERE GÖRE 70-80 MİLYON LİRA CİVARINDA BİR MALİYETİ VAR..” diyerek,Genel Müdürlük bağlamında “BİR STATÜ DEĞİŞİKLİĞİNE..” gidilerek,olayın önünün açılmasına çalışıldığını anlattı.
Ayrıca DSİ Genel Müdürlüğü,Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı İLLER ARASINDA,Karabük’ün çok büyük bir yatırım aldığının altını da çizdi Sayın İSMAİL ALTINÖZ..
ARAÇ ÇAYI/SOĞANLI ÇAYI ve YENİCE IRMAĞI berbat durum da..
SOĞANLI ÇAYI için KARDEMİR’İN etkin çalışma yapması gerek..
O zaman YENİCE IRMAĞINA DA hayat gelecek demektir..
DSİ KARABÜK YATIRIMLARI HAYLİ BÜYÜK ve SÜRDÜRÜLÜYOR..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI,KARABÜK ŞUBE DELEGE SEÇİMLERİ,ÖYLE GÖRÜNÜYOR Kİ “ KARABÜK SİYASET DÜNYASINDA DA KIRILMA YARATIYOR..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Delege Seçimleri için yapılan kulisler Karabük Siyaset Dünyasında da ses veriyor gibi,bu cümleden olmak üzere Kulislerden en fazla MHP ve AK Parti etkileniyor/etkilenecek gibi.
MHP İçerisinde bir kesim İL KONGRESİ sürecinde yaşandığını ileri sürdükleri bir dizi gelişmeden söz ediyorlar ve Delege Seçim kulislerinde bunun etkileri ufaktan/ufaktan görülmeye başladı gibi görüşler veriyorlar.
AK Parti,en azından,şu an itibarı ile Şube Delege Seçimlerinden fazla etkilenmiyor görünse de,BAZI İSİMLERİN DURUMU/TUTUMU/TAVRI gelecekte PARTİ HAFIZASINA YAZILABİLECEK gelişmeleri içerir gibi bilgi verenler var.
Ayrıca da, ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN,DAHA ÖNCELERİ,AK PARTİ Teşkilatlarında aktif Siyasette bulunması,ayrıca da PARTİNİN ÇOK DORUK NOKTALARININ teveccühünü kazanmış bir Cemiyetçi olması da dikkate alınıyor elbet.
Denilecektir ki “SİYASET BAŞKA,DEMOKRATİK BİR SİVİL İNİSİYATİF KURULUŞU OLAN SENDİKA BAŞKA..” sözün doğru da,iş eylem boyutuna gelince, O DOĞRU SÖZLER biraz hava da kalıyor mu/kalmıyor mu,olayın gerçeklik yanı bu.
ÇELİK-İŞ Sendikası denildiğinde SOSYAL DEMOKRATLARIN akıllara geldiği dönemler şimdi tamamen ortadan kalkmış görünüyor,Rahmetli büyük Sendikacı MEHMET ALİ BÖLEK’İN attığı temeller tamamen yok olmuş..
SOSYAL DEMOKRATLAR şu an,ancak,destek verebiliyorlar..

CHP GENEL MERKEZ HEYETİ ÇARŞAMBA/PERŞEMBE GÜNÜ KARABÜK MERKEZ ve İLÇELERİNE BÖLÜNEREK,SEÇMENLE YÜZ/YÜZE GÖRÜŞECEK
Dün çok sevdiğimiz,çok önemsediğimiz bir Arkadaşımızla görüştük,CHP GENEL MERKEZ HEYETİ çarşamba/Perşembe günü KARABÜK’E GELİYOR ve İLÇELERE TAKSİM oluyorlarmış.
HEYETTE 15 MİLLETVEKİLİ OLACAK deniliyor..
HER İLÇEYE BİRKAÇ MİLLETVEKİLİ DÜŞÜYOR YANİ..
CHP Genel Başkan Yardımcılarından da Heyette isimler bulunacaklarmış ve ÖZELLİKLE ESNAFLARIN SIKINTILARINI DİNLEYEREK çözüm noktalarını anlatacaklar galiba.
KARABÜK EMEKLİNİN AĞIRLIKTA OLDUĞU BİR KENT..
Sıkıntı yaşayan EMEKLİNİN BOL OLDUĞU BİR KENT ve CHP HEYETİ herhalde bu kesimi ihmal etmez,esnaf kesimi ZATEN DERT KÜPÜ OLMUŞ ve EMEKLİLERLE birlikte Karabük’ün ana omurgası bu iki kesim.
CHP BU HAFTAYI HAYLİ HAREKETLİ ve CANLI GEÇİRECEK BU BELLİ.
CHP HEYETİ ÇARŞAMBA/PERŞEMBE GÜNÜ KARABÜK’TE OLACAK..

17 kişi görüş bildirdi

  1. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİ DSİ’NİN KARABÜKTE YAPMADIĞI YATIRIMLARLA İLE İLGİLİ YORUMUNA KATILAMAYACAĞIM,DSİ YATIRIMLARI HAYLİ BÜYÜK VE SÜRDÜRÜLÜYOR DİYE YAZMIŞSINIZ,ANCAK BÖYLE BİR YATIRIMI KARABÜKTE BENMİ GÖREMİYORUM,YOKSA ARAÇ ÇAYI REHABİLİTASYON PROJESİ BAŞLADIDA BİTMEK ÜZEREMİ,ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM.ARAÇ ÇAYININ REZİL HALİ ORTADA ÖYLECE DURUYOR,BİR TEK ÇİVİ ÇAKILMADIĞI GİBİ,ARAÇ ÇAYININ KENARLARI DA TEMİZLENMEDİĞİ GİBİ,VATANDAŞLAR TARAFINDAN KİRLETİLMEKTEDİR BUNU HERKES BİLİYOR,SORUMLULARDA BİLİYOR,GAZETECİLER DE BİLİYOR.ANCAK HAREKETE GEÇİLMİYOR.BU NEDENLE KARABÜK YATIRIMLARDAN NASİBİNİ ALAMIYOR.

  2. Araç Çayı, Filyos Yenice

    Araç çayına çeşitli avcı balıkçı kuşlar geliyor, Renkli ve güzel sesli kuşlar, ördek nadir de olsa görüldü. Su samurları var. Yani doğal değişiklik söz konusu. Bir anlatıma göre buraya denizden tatlı somonları yumurtalarını bırakmak için geliyor muş. Doğru ise bu ekolojik dengede olabilir.
    Yenice ise bence dünya çapında önem kazanabilir Irmak Vadi de ki doğal volkanik kayalar, yine ilerlerde iki taraflı dar vadide ağaç türleri çeşitliliği ve ırmak bütünlüğü orada doğal turizmi öne çıkartarak ilimiz ve ilçemize ekonomik girdileri olabilir.

  3. Burhan Tekin

    Sayın Ahmet bey abim öncelikle Karabük ili ve ilçeleri hakkında yılların tecrübesi ve bir basın mensubu olarak halkı bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerimi arz ederim.Karabük ili dahilinde sorunları ve yapılan işleri gündemde tutmak bitmeyen yada noksan eksik olan yada üzerine gidilmemiş sorunları gündeme almanız gümdemde tutmanız halkımız adına bir gurur kaynağısınız.
    Çalışmalarınızda başarılar dilerim saygılarımı sunarım.

  4. Karabükspor Sevdalısı

    SAYIN AHMET ABİM, ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ BAŞLAMAZ DA, BİTMEZ DE. ÇÜNKÜ SİYASİ MALZEME ELDEN GİTMİŞ OLUR. HER SEÇİMDE ORASI ÇOK GÜZEL MALZEME OLUYOR. ESKİŞEHİR GİBİ VİZYONU GENİŞ PROJE ÜRETEN ETKİLİ VE YETKİLİLER OLMASI LAZIM. HAYALLERİMİZİ SÜSLERİZ BUNUNLA EPEYCE. SAYGILAR….

  5. KARABUKSPOR

    sayin Ahmet gölbek abim
    basinda ve sizin yazilarinizda magdur olanlar kurtulmus gibi bir algi olustu fakat magdurluk devam ediyor sadece mesafe kaydedildi .cunku vergi yapilandirmasi yururluge girdi fakat sgk. daha bir taksidi odendi yapilandirma olusmadi saniris mayis ayinda 2 taksit odemesi var bu noktada rahatlama ve kurtulma yok magdur olanlar vergiden magdur deyil sgk. magdur vergi odemesi ile ilgili kulube icra gitti vatandasa gitmedi sgk. vadandasa icra evragi gonderdi o yuzden kurtulmus sayilmazlar vergi borclari vatandastan bulursa aliyor .tahsil yontemleri farkli sgk. cok buyuk yaptirimlari var kanunlari var kimsenin gozunun yasina bakmiyor coluguna cocuguna intikal ediyor acimasizlar.bu odemeler 2 ayda bir yapilacak bu nereye kadar gider bunun sonu gelmez her ay sayin ismail altinoz sayin vekiller ve sayin ahmet soykok bu odeme isiyle ugrasamaz bu bir yerde tikanir bunu birilerinin sahip cikmas8 gerekmezmi (celik is kardemir marzing tusiyad haddeciler dernegi vb ) bunun takvime baglanmasi ve odeme takv8minin ciktiktiktan sonra magdurlar nefes alir
    sayin ismail altinoz sayin albayrak ve vekillerimizi ustun cabalarindan dolayi kutluyorum tesekkurler sayin siyasiler ve kardemir yonetim kurulu baskani bunlar unutulacak emekler deyil.
    biz bu borclar odendikten sonra kulup bir asamayi gececek ve sahipsizlikten kurtulacaktir diye dusunuyoruz gecmis gecm8sde kaldi yarinlara bakmaliyiz calanlar yuce adaletin onunde elbet bir gun cezalarini bulacaktir kim karabukspora bir civi cakarsa bunlar unutulmayacaktir.

  6. radar

    Sayın Alparslan BAYRAKTAR BEYEFENDİ.

    KARABÜK SPOR MADURLARINI RAHATLATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
    İSMAİL ALTINÖZ BAŞKANIMIZIN HAKKINI YEMEYELİM. KENDİSİNE DE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.
    YİNELİYORUM KARABÜKSPORU VE YENİŞEHİRİ ÇÖZEN KİŞİ,PARTİ VE KURUMLAR KARABÜK DE BAŞ TACI OLACAKTIR.

  7. İşçi

    Çelik iş sendikası seçime gidecekse bence bu konuyu fazla uzatmamalı çünkü herkes iki tarafıda tanıyor işçinin kafasında kime oy vereceği oluşmuş durumda bu konuyu Ağustos ayına kadar falan uzatmak sadece gerginlik yaratmak olur bence buda kardemir içinde biz işçi arkadaşlar kardeşler içinde sıkıntılara yol açabilir onun için en kısa sürede öz çelik iş sendikası bu konuyo çözmeli diye düşünüyorum aynı sendikanın içinde iki ayrı liste var ve yine insanlar bazen sizin adayınız bizim adayamız diye neredeyse birbirini üzmekten,kırmakta bu yüzden genel merkezimizin bu konuyu en kısa sürede çözüme kavuşturmasını ve daha fazla uzamamasını temenni ederim…

  8. İl Genel Meclisi Bildirisi

    İl Genel Meclisi bugün yaptığı açıklamada emekli amirallerin bildirisini kınamaktadırlar..
    Bu vatan evlatları amiraller, Montröyü tartışmaya açanlara,sonrasında bu ülkenin tapu senedi olan Lozan’ı da tartışmaya açmak isteyenlere karşı dik duran tavırlarıyla geçit vermeyerek ortak bir bildiri yayımlamışlardır…CHPli Karabük İl Genel Meclisi üyesi kendi partisinin ortaya koyduğu tavrın uzağında tutum alarak bu bildiriye destek vermesi vijdanları yaralamaktadır…İktidar partisinin güdümüne girmiş,oylamalarda(başkanlık seçimi oylaması) onlarla beraber hareket etmesi CHP’lilerin vijdanlarını yaralamaktadır…Derhal istifa etmelidir…

  9. Mehmet Özcan

    Montrö’yü konu alan bildiride özde, Türkiye’nin egemenliği ve tam bağımsızlığı savunulmakta.
    Anayasaya bağlılık ifade edilirken, Anayasayı ihlalin ileri sürülmesi de bir ilk olsa gerek!
    Bildiriye karşı koymak demek, Karadeniz’de Amerikan çıkarlarına da boyun eğmek demek!

  10. Gerçek işçi

    Bu sendikacılar kuran çarpsın hepside para ve koltuk hırsı derdine düşmüş para ve koltuk için yapamayacakları şey yok arkafaşlar şunlara itibar etmeyiniz bırakın şunlara yalakalık yapmayın utanın ya yok ulviciymiş yok kenancıymış yok recepciymiş beyler bırakın bu işleri kim bunlar ya bunlar sizin üzerinizden para kazanıyor paraaa Kenan szin için ne yapabilir hiç bir şey ulvi sizn için ne yapabilir hiç bir şey arkanızdan size gülüyorlar gülüyorlar YALAKALAR DİYORLAR daha düne kadar i.a i.y d.t h.b keenan a ağza alınmayacak laflar ediyorlardı şimdi fazla yazmak istemiyorum miğdem kaldırmıyor.

  11. Sendikanın hali

    Artık zibidiler sendikası olmuş ÇELİK İş zaten yakın zamanda camı çerçeveyi dağıtırlar şubede her an çatışma kapıda demedi demeyin

  12. Onculuk yapın

    Arac cayı rehabotılasyonu sadece DSİ ınsafına bırakılacak bır proje olmamalı. Cevre dernegı tarafından butun stk lar bırlıktelık olusturup belediye ile bırlıkte projelendırilmeli.
    Hatta yarısma acılmalı halk arasında en guzel nasıl olur dıye..orneklerını gobektekı anıtta gormustuk sayın valı yardımcımızın projesı kazanmıştı ama sahıp cıkamadık yarısı unıversıtede yarısı hurdalıkta neyse burası karabuk. Sanırım 10 yıl once gıbı sızınde yakınen tanıdığınız sayın Mustafa sarıoglu tıtrettın abı dıye yerel gazetede yazan abımız Arac cayı ıcın bır projelendırme yapmıştı kendısıde aynı zamanda muhendıstır hıc gaale alınmamıstı ama artık kendısı hem tanınmış bır basın mensubu hem sıyası bır kimlik MHP belediye meclis uyesı aynı zamanda beyaz baret iş guvenligi firmasının sahıbı.. Mustafa beyın o projeyi geliştirip once belediye sonra DSİ yetkılılerıne sunmasını ısterım. Daha ıyısını dusunen projelendırenler varsa onlarda fıkırlerını sunsunlar ne kaybederızkı…

  13. adam gibi adam

    Gercek işçi rumuzlu arkadaş hepsinin altına imzamı atarım ama işçi de akli bir yere gelmek kadro almak kademe yüksestmek için yapıyorlar ….ne diyorlar yolunuz yolumuz dur sanki din değiştiriyor düne kadar birbiriinin arkasından küfür eden adamlar…..işçi arkadaşlar hepiniz en az 40 yaşında adamlarsınız yapmayın lütfeeennnnnnnnnnn

  14. Karabük Bizim

    Sigorta ve vergi borçları yapılandırılıp ödeme programı yapılmış ise, sayın yolbulan alacağı için zaten sıkıştırmayacağını söyledi. Geriye ne kalıyor, üçüncü lig takımlarının bütçesi 150000 euro. Federasyon dan gelecek para ile bu takım 3. Ligde kalır. Şehri yönetenler sıkıştırıp istifa ettirsin Karabükspor başkanını. Yeni ve şehrin içinden yapılan bir yönetim kuruluda bu takımı Karabük ün hakettiği gibi yönetir. Ençok emeği olan sayın Mehmet Çetinkaya başkanlığında yeni bir yönetim oluşmalıdıt.

  15. Çelikhane

    Kenan yılmaz ın ekibi birbuçuk sene önce çizgisi neyse şimdide aynı bölemeyeceksiniz, Parçalayamayacaksınız Emekci yapilan hizmeti de görüyor kendilerine söylenen yalanlarıda iyi biliyor. Hepiniz arkanizi kurtarmanin derdine düşmüşsünüz bir tarafta emekçinin hizmetkarı olmak için kendini parcalayan bir ekip diger tarafta iscinin karşısına cikmaya bile cesareti olmayan sözlesmeyi dahi isciye aciklayamayan emeklinin raki sofrasina meze olan arkadaslari hepiniz birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz sizde farkındasınız ama yapacak bisey yok denize düsen yilana sarilir iyi sarılın birbirinize ama arada isciyide düşünün sıkıntılarını sorun EMEKÇİ SİZİ İYİ TANIYOR VE YALANLARINIZA İNANMIYOR burdan yalan beyanlarla sadece kendinizi kandiriyorsunuz isciyi degil

  16. Babanızın mirasımı

    Adam gibi adam rumuzlu arkadaş demokratık seçime herkesin girme özgürlüğü vardır demokratık bir ülkede yaşıyoruz.Buralardan sahte hesaplarla gireceğinize neden gercek isminizi yazarak mertce yazamıyorsunuz.Ayrıca emekli maaşı alan bir kişi hala hangi amaçla koltuk peşine düştüki sonuçta aile bireylerinin hepsini kardemire soktu başka ne amacı kaldıki.Bunu da bir kenara bırakalım senelerdir kaç tane iş dağıtım yerini gezmiş kaç tane biz işçilerin yanına gelmiş kaç kere hal hatır sorup derdiniz sıkıntınız var demiş.ayrıca işçi kademe almak bir yere gelmek için yapıyor yazmışsınız bu işçi sayesinde o koltuklarda oldugunuzu unutmayın babanızdan miras mı geldi o koltuklar size ayıp ayıp emekçiyi burda küçük göremezsiniz.siz öncelikle sendikacı ne demek ne iş yapar onu öğrenin ondan sonra buralarda böyle abuk subuk yazılar yazın

  17. Sendikadan

    Fotograflar yayınlar yavaşladı Biraz 🙂
    Artık fotograf kareleri ile değil şantajla tehditle yürüyorlar ne yapacaklarını şaşırdılar kaba kuvvete bile başvurmaya başladılar. Yayınlara bakıyorum da siyaset bu işe girmesin girerse altından kalkamaz diyenler vekillere ulaşamayınca eski vekiller ile poz vermeye başladılar algı yapmaya çalışıyorlar. Sen o koltuga oturunca onlara yaptırırsın sözleşme görüşmelerini 🙂
    Çelikhane de ve haddehane de kademeni kıracağız diye tehdit edilen adamlar sandıkta verecek size cevabı. Kokta ise askerler komandolar harekata geçiyor. İ.A yı stres bastı.
    Yetim ise duyduğuma göre racon kesecek olmuş ve sonra özür dilemiş bu sabah
    Ha Bi de bu işe eski sendikacıların yeğenleri kapsam dışı başmühendisler de girmiş taraf olmuşlar diye duydum. Tehdit edilen adamlar var mış. Yapma böyle Tankut olmaz girme bu işlere adamın amatörce işler yapıyor senin adını kullanarak tehdit ediyor yakında bu iş genel müdürlükten patlar senin üstüne sen bu işleri bırak fırınlarını besle bu fırın böyle giderse ne sen kalırsın ne de ff.
    Enerji testislerine gelince çelik yine oyun peşinde derebaşı mı desem gölbaşımı desem bilemedim kapsamdışı hala bu işin içinde
    Bak az kalsın unutuyordum çelimsiz çirkin var bi de kardokmakta işin çok zor be çirkin
    Bugun D t den Bi haber yok gayet sakin galiba
    Daha bu işlere giren İPEK gibi adamlar var değeriniz İPEK gibi kaliteliyken aman diim muhalefete destek vermeyin. Senin bütün sülalen iktidar sen yapma bari Bi de kapsamdışısın
    Karçelde Şahin biçim dimdik ayakta hiç stresi bile yok

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.