Her Telden (6.Mayıs.2019)

Her Telden (6.Mayıs.2019)

Yayın: 05.05.2019 21:10 |Güncelleme: 06.05.2019 08:46
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL REKTÖR OLABİLİR..” GÖRÜŞÜNDE “OLMASI ETİK MİDİR.?”
MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR,31 Mart YEREL SEÇİMLERİNDE,AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak seçime giren ve kaybeden Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü için isminin geçmesine büyük tepki gösterdi.
Sayın ADEM KAR,Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ gibi güzide bir Eğitim Kurumuna REKTÖR olmasını yanlış bulduğunu dile getirdi ve “BU GÜZİDE KURUMA SİYASETİ BULAŞTIRMAYIN..” dedi.
Sayın ADEM KAR’IN bu görüşlerine ,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE destek verdi ve “MHP İL BAŞKANI Sayın ADEM KAR’I..” destekleyen ifadeler kullandı.
Bu anlamda “Sayın BURHANETTİN UYSAL ARTIK SİYASETÇİDİR.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ OLMASI,ÜNİVERSİTEYE SİYASETİN GİRMESİ OLUR VE ÇOK CİDDİ SIKINTILAR ÇIKAR..” anlamında ifadeler kullandı.
Gerek MHP İl Başkanı’nın,gerekse Belediye Başkanı’nın bu görüşlerine AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ cevap verdi ve “BU TÜR GÖRÜŞLERİ..” yanlış bulduğunu söyleyerek “Sayın BURHANETTİN UYSAL REKTÖR OLABİLİR..” anlamında görüşler verdi.
Olayın tam bu noktasında “Sayın BURHANETTİN UYSAL REKTÖR OLACAK MI..?” demek istedi Sayın ALTINÖZ,yoksa “DİĞER BİRÇOK PROF.DR. GİBİ ,Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN DA YASAL HAKKI VARDIR,O NEDENLE OLABİLİR Mİ..?” demek istedi Sayın ALTINÖZ..
Bakın bu ayrıntı KARABÜK AÇISINDAN ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..!!

PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL HAKKINDA “KARABÜK VE KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇİN İSMİ GEÇİYOR..” İDDİALARI..
MHP Karabük İl Başkanı Sayın ADEM KAR ile MHP Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü için adı geçen Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,bu göreve getirilmesine çok şiddetle karşı çıkıyorlar.
Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN bu göreve getirilmesi ile “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GİBİ GÜZİDE BİR KURUMA SİYASETİN SOKULMUŞ OLACAĞI.” Fikrini savunuyorlar.
Buna karşılık “BİRAZDA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN TELKİN ve TAVSİYESİ İLE..”,AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DE Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN 2004 yılında Karabük Belediye Aday/Adayı olduğunu,Aday gösterilmediğini söylüyor ve “DAHA SONRA REKTÖR OLDU..” diyor.
Ve,O ZAMAN ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDE SİYASET Mİ YAPTI.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN ÇOK BAŞARILI BİR REKTÖRLÜK DÖNEMİ GEÇİRDİĞİNİ Sayın VERGİLİ’DE SÜREKLİ SÖYLEDİ ZATEN.KARŞI ÇIKIŞLARINI YANLIŞ BULUYORUM..” diyor Sayın İSMAİL ALTINÖZ..
Bu arada Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ gibi,KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü içinde isminin geçtiği ve böyle bir gelişme de olabileceği üzerinde duran çevreler de dikkati çekiyor..
Sayın UYSAL,Rektörlüğü döneminde MÜTHİŞ HİZMETLER VERMİŞTİ

MHP BÜNYESİNDE,ÖNEMLİ BİR İSİM “AK PARTİ İL BAŞKANI,ARTIK HİZMET ZAMANI DERKEN, BELEDİYE MECLİSİ’NDE ÇEKİMSER OY NE DEMEK.”
MHP Karabük Teşkilatları içinde,önemli bir isim “AK PARTİ İL BAŞKANI,ARTIK SEÇİM BİTMİŞ,HALKIMIZ TERCİHİNİ YAPMIŞTIR.KISIR ÇEKİŞMELERİ BIRAKALIM,İNSANLAR HİZMET BEKLİYOR..” ifadelerine takılmış.
Sonra da “Sayın İL BAŞKANI KISIR ÇEKİŞMELERDEN ŞİKAYET EDİYOR.BELKİ HAKLIDIR.AMA,BELEDİYE MECLİSİNDE,YASAL BİR GEREKLİLİK OLAN Sayın SEHER BERKER’İN MAAŞ KONUSUNDA ÇEKİMSER OY KULLANMALARINI NASIL İZAH EDECEK..” dedi.
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atadığı Sayın SEHER BERKER’İN maaş konusu,söylendiğine göre “ÇERÇEVESİ BELLİ OLAN BİR BİÇİMDE BELEDİYE MECLİSİ’NE GELMESİ GEREKİYORMUŞ..” ve oylanıp geçilecekmiş.
AK Parti Karabük Belediye Meclis Üyeleri,bu nokta da ÇEKİMSER OY kullanmışlar ve Yasal bir düzenleme olduğu için,buna rağmen,konu Meclisten geçmiş.
“BÖYLE BİR KONUDA BİLE İNİSİYATİF ALAMAYAN,AK PARTİ BELEDİYE MECLİS GURUBU İLERLEYEN GÜNLERDE,DAHA CİDDİ KONULARDA HİÇ İNİSİYATİF ALAMAZ..” dedi,O MHP’Lİ Kardeş.
Sahi..!!
AK Parti Belediye Meclis Grubunun işi çok zor..
Örneğin İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ “SEÇMEN KARABÜK’TE BİZE MUHALEFET GÖREVİ VERDİ..” diyor “AMA,BELEDİYE MECLİSİNDE HİÇTE ÖYLE DEĞİL..” yine Sayın ALTINÖZ “ KARABÜK’ÜN LEHİNE OLAN KONULARDA RİYASETE DESTEK OLACAĞIZ..” gibi ifadeler kullanıyor..
İYİ DE,YEREL SEÇİM SÜRECİNDE VERİLEN ONCA SÖZ NE OLACAK..?

AK PARTİ BELEDİYE MECLİSİ’NDE “İKTİDAR POZİSYONUNDA..” VE ÖRNEĞİN “KENT MEYDANI, CADDE VE SOKAKLARDAN ALINAN PARK PARASI.”
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN Rektörlük olayından girdiği söze “SEÇMEN BİZE MUHALEFET GÖREVİ VERDİ.BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ,KARABÜK’ÜN LEHİNE OLAN KONULARDA RİYASETE DESTEK VERECEKTİR..” anlamında ki ifadelerle devam etti.
Evet Sayın ALTINÖZ haklı.
“BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI KAZANAMADILAR,ANCAK,BELEDİYE MECLİSİ’NDE ÇOĞUNLUĞU SAĞLADILAR VE BU ANLAMDA İKTİDAR SAYILIRLAR VE BU NOKTA DA..”,örneğin “KENT MEYDANI,KARABÜK’ÜN LEHİNE,ÇIKARINA OLAN BİR DURUM MUDUR..?”
Veya CADDE ve SOKAK KENARLARINDAN ALINAN OTOPARK PARALARI,Karabük halkının menfaatine,çıkarına bir durum mudur.eğer “EVET ÖYLEDİR,DENİLECEKSE,YEREL SEÇİMLERDE SÖYLENEN SÖZLER,NASIL AÇIKLANABİLİR,DEĞİL İSE,AK PARTİ MECLİS GURUBU NE YAPACAKTIR..?”
Bu ve bunlar gibi örnekleri çoğaltmak gerçekten mümkün..
AK Parti Belediye Meclisi’nin tutumu merakla bekleniyor elbet..

“SAYIN VERGİLİ KENDİ SEÇİM VAATLERİNİ UNUTUP,AK PARTİ’NİN PROJELERİ İLE İLGİLİ BEKLENTİLERİNİ İFADE ETMEKTEDİR..” İFADELERİ..
AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimi kaybeden ve şu an itibarı ile KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü için adı geçen Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL üzerinden başlayan bir tartışma,ilginç ifadelerin kullanılmasına da yol açıyor.
Örneğin AK Parti İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,yaptığı yazılı açıklama da “SAYIN RAFET VERGİLİ,SEÇİM VAATLERİNİ UNUTUP,AK PARTİ’NİN PROJELERİ İLE İLGİLİ BEKLENTİLERİNİ İFADE ETMEKTEDİR..” ifadelerini kullanıyor.
Daha sonra da “SEÇMEN DÖRT GÖZLE BAĞ-ESSAN SİTESİNDEN BAŞLAYIP,BULAK KAVŞAĞINA KADAR OLAN KESİNTİSİZ KARAYOLUNU BEKLER HALDE..” diyor..
Bu dönem,biraz MUHALEFETLİ Mİ,TARTIŞMALI MI geçecek nedir..
Geçen dönemlerde böyle gelişmeler hiç olmamıştı,görülmemişti..
Bu dönem çekişmeler erken başladı sanki..

YEREL SEÇİMLER SIRASINDA,YENİCE SAKİNLERİNE VERİLEN “DOĞALGAZ GETİRİLECEK YOLUNDA Kİ SÖZLER..” TUTULACAK MI,NE YAPILACAK..”
Siyasette “SÖZ VERMEK BİR-SÖZDEN DÖNMEK İKİ..” şeklinde bir kurul olduğu hep söylenir gider,bu sözlere hak vermek,ne yazık ki Siyasetin doğasında SÖZ VERİP DÖNMEK vardır denilebilir mi..?
Bu etik olur mu,bu ahlaklı olur mu..?
Aslında SİYASETEN verilip,daha sonra tutulmayan O KADAR ÇOK örnek vermek mümkündür ki,hemen aklımıza gelen “YIKILAN BAYIR MAHALLE DEVLET HASTANESİ YERİNE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KURULACAK..” yolunda ki SİYASETÇİ SÖZLERİNİ verebiliriz..
ŞİMDİ,KARŞIMIZA YENİ BİR ÖRNEK ÇIKMAK ÜZERE..
Bilindiği gibi 31 Mart YEREL SEÇİMLERİ öncesinde,YENİCE İLÇESİ’NE DOĞALGAZ GETİRİLECEK yolunda bir söz verilmişti,böyle bir sözün,hemen yerine getirilmesi elbet mümkün değildir.
Ancak,gelişmelere bakıldığında “İLGİLİLERDEN,CİDDİ BİR SÖZ ALINMADAN,CİDDİ BİR GİRİŞİM YAPILMADAN VE ÇOK GERÇEKÇİ OLMAYAN BİR ORTAMDA BU SÖZLERİN VERİLDİĞİ..” izlenimini,algısını ediniyorsunuz..
Örneğin BOTAŞ programında “NÜFUSU 20 BİNİN ALTINDA OLAN İLÇELERE,BU KURUM ELİ İLE DOĞALGAZ VERİLMESİ/GETİRİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL..”
KARGAZ Şirketi ise “BİZİM YATIRIM PROGRAMIMIZDA,YENİCE İLÇESİ,KESİNLİKLE YOK GÖRÜŞÜNDE..” ve ortaya böyle bir garabet çıkıyor,bu durumda insanın aklına “MART AYI İÇİNDE VERİLEN O SÖZLERİN GERÇEK OLUP/OLMADIĞI GİBİ BİR SORUYU GETİRİYOR..” elbet.
YENİCE İLÇESİ’NE DOĞALGAZ VERİLECEK Mİ ACABA..?
Yeniceliler bu duruma ne derler ki..?

ÇOK SEVDİĞİMİZ VE ÖNEMSEDİĞİMİZ YENİCE’Lİ BİR KARDEŞ “DOĞALGAZ İÇİN SAYIN ZEKİ ÇAYLI KOŞTURUYOR,AMA,İŞİN UCU/BAŞI YOK Kİ..”
Çok sevdiğimiz,çok önemsediğimiz YENİCE’Lİ bir Kardeş ile “YENİCE İLÇESİ’NE SÖZÜ VERİLEN DOĞALGAZ..” olayını konuştuk,O Kardeş Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN,olayın peşinde koşturduğunu söyledi.
“BAŞKAN Sayın ÇAYLI BU İŞ İÇİN KOŞTURUYOR.ANCAK,BENİM GÖRDÜĞÜM,BU SÖZLER LAF OLSUN,TORBA DOLSUN KABİLİNDEN VERİLMİŞ.BU SÖZLER VERİLİRKEN BOTAŞ NE DEMİŞ,KARGAZ NE DEMİŞ,BUNLAR DÜRÜSTÇE YENİCE SAKİNLERİNE ANLATILSIN BAKALIM..” falan dedi.
O Kardeşin anlattıklarında,ürktük doğrusu.
Mesela BOTAŞ nüfusu 20 binin altında olan YERLEŞİM BİRİMLERİNE doğalgaz veremezmiş,statüsü,yönetmenliği buna cevaz vermiyormuş ve o seçenek bitti.
KARGAZ Şirketi “YATIRIM PROGRAMINDA,YENİCE İLÇESİ’NE DOĞALGAZ VERİLMESİ GİBİ BİR KONU OLMADIĞI DA..” kesin ve net bir dille açıklanıyormuş.
O Kardeş diyor ki,”BAŞKAN Sayın ZEKİ ÇAYLI,VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLUYOR.AMA ELİNDEN BİRŞEY GELECEĞİNİ SANMIYORUM.ORTA YERDE,HİÇBİR GERÇEKLİĞİ OLMAYAN DOĞALGAZ SÖZÜ VERİLMİŞ GİBİ BİR DURUM VAR.Sayın ÇAYLI NE YAPSIN,NE YAPABİLİR Kİ..” diyor..
YENİCE’DE HEM SEÇİM SONUÇLARI KONUŞULUYOR,TARTIŞILIYOR..
Hem de DOĞALGAZ noktası halkın gündeminde..

KARABÜK’TE İŞ ARAYAN GENÇLER,ÜNİVERSİTE MEZUNLARI,KARABÜK’ÜN “İŞSİZLİK DUVARINA TOSLUYORLAR..” BUNU KONUŞAN VAR MI..?
Karabük’te müthiş bir İŞSİZLİK YAŞANIYOR,İlköğretim mezunları,Lise mezunları,Meslek Yüksekokulu mezunları,Fakülte mezunları,BİNLERCE GENÇ İŞ,AŞ,EKMEK ARIYORLAR bu Kentte.
İŞ VAR MI İŞ..
Bırakın yeni YATIRIM,yeni İŞ ALANLARI noktasına,KARABÜK’TE İŞSİZLİĞİ konuşan bile yok.örneğin en son HANGİ PARTİ İL/MERKEZ İLÇE BAŞKANI bu konuya değindi..
HANGİ MİLLETVEKİLİ BU KONUYA DEĞİNDİ..?
Veya hangi BASIN/YAYIN ORGANI,Karabük’te yoğun biçimde yaşanan İŞSİZLİK OLAYININ üzerine gitti,mutlaka giden olmuştur ,bunu yazan/çizen/söyleyen/konuşan olmuştur,galiba biz atlatmışızdır..
Karabük’te bir çevre yüzde 14.3 İŞSİZLİK VAR görüşünde..
Bir çevre ise yüzde 20 den fazla İŞSİZLİK VAR görüşünde..
PEKİ YENİ YATIRIM,İŞ ALANI AÇILMASI YOLUNDA BİR UMUT VAR MI..?

KARABÜKLÜLER İÇİN ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NE ATANACAK BAŞHEKİM Mİ,YOKSA, KARABÜK’E BİR DEVLET HASTANESİ YAPILMASI MI ÖNEMLİ.
Biliyorsunuz Karabük’te AFİLİASYON SİSTEMİ ile çalışan TEK BİR HASTANEMİZ var ve bu durum çok ciddi yakınmalara yol açıyor ve insanlar DAHA ÖNCE Kİ YILLARDA çalışan O HASTANELERİ ÖZLÜYOR..
KARABÜK TEK HASTANEYE MAHKUM EDİLDİ..
Şimdi dikkatle izliyoruz,ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE atanacak BAŞHEKİM,Karabük’e yeni bir DEVLET HASTANESİ YAPILMASINDAN çok daha fazla gündem oluyor.
NE YAZIK Kİ DAHA FAZLA GÜNDEM OLUYOR..!!
Oysa ki ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ Başhekimliği görevine kim atanırsa/atansın,BİRKAÇ HAFTA içerisinde yakınmalar GÖREV YAPAMIYOR/YAPAMIYORLAR sözleri ayyuka çıkacaktır..
TEK HASTANE OLUNCA İNSANLARIN PSİKOLOJİSİ KALDIRMIYOR..
Ne yapılırsa/yapılsın insanlar “BURASI TEK YA,O YÜZDEN YETERLİ HİZMET VERMİYOR/VERİLMİYOR..” gibi bir algı ile hareket ediyorlar ve en azından bu gerekçe bile yeni bir DEVLET HASTANESİNİ Karabük’e getirmeli.
BAŞHEKİM Mİ ÖNEMLİ,YENİ BİR DEVLET HASTANESİ Mİ ÖNEMLİ..?

10 kişi görüş bildirdi

  1. il sağlık

    Tüm yaşananlar sonrası ilin sağlıktaki yetkilisi il sağlık müdürlüğü bir açıklama yaptı mı acaba

  2. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM YAZINIZDA DA BELİTTİĞİNİZ ÜZERE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN SEÇİM SÜRECİNDE VERMİŞ OLDUĞU VAATLERİ YERİNE GETİRMESİNİ BEKLEMEK BİRAZ APTALLIK OLUR.BU VAATLERİ YAPACAK OLAN BAŞKAN SEÇİMDEN ÖNCE EN AZINDAN TEMELİNİ ATAR İNŞAATLARA BAŞLAR ANCAK SEÇİM BİTELİ OTUZ BEŞ GÜN OLDU HALA BELEDİYE BAŞKANINDAN SES YOK KARABÜKLÜYÜ BAŞKA SORUNLARLA UYUTMAYA ÇALIŞIYOR. KARDEŞİM ÖNCE KENDİ İŞİNE BAK KARABÜKÜN SORUNLARINI BELEDİYE BAŞKANI OLARAK NASIL ÇÖZÜM BULABİLİRİM ONLARA BAK POPÜLİST POLİTİKALAR YAPMA. TÜM TÜRKİYE DAHİL KARABÜKTE DE GENÇLERİN İŞSİZLİK ORANI ÇOK YÜKSEK GENÇLERE İŞ OLANAĞINI NASIL YARATABİLİRİM BELEDİYE OLARAK S EN BUNLARA BAK ÖYLE BASİT İŞLERLE UĞRAŞMA, KARABÜK BELEDİYE ANLAMINDA TEL TEL DÖKÜLÜYOR ŞEHİR ADETA CAN ÇEKİŞİYOR İSTASYON CADDESİ VE ANKARA CADDESİ MEZBELELİK İÇİNDE ESNAF KAN AĞLIYOR SİFTAH YAPAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ.BUNLAR KARABÜKÜN SORUNLARINDAN BİR KAÇ TANESİ, BEN BURADAN DAHA ÖNCE DEFALARCA ELEŞTİRİ OLARAK YAZDIĞIM HALDE HİÇ BİR YETKİLİDEN SES ÇIKMADI ŞİMDİYE KADAR.BU BELEDİYEDE BULUNAN YÖNETİCİLER UYUYOR GALİBA

  3. Trafik Haftası, Karabük'te çoğu yerde yaya geçitleri yok, belirlenmemiş, bazıları silinmiş nasıl kurallara uyulacak

    Karabük’te çoğu yerde yaya geçitleri yok, belirlenmemiş, bazıları silinmiş nasıl kurallara uyulacak, tabela yok, kurallara uysa yaya geçit olmadığını düşünse bahçeden özel arazilerden, dereden geçmek zorunda. 🙂 Şehir içinde ve mahaller de örnek yüzüncü yıl 200 evler cuma pazarı kavşaklarında ve diğer çoğu yerde tabela ve yaya geçidi çizgisi ve ışık da yok . Bunların sorumluğu kimde dir. Kara yollarının yolları belli ve çoğu yerde var silinmiş olsa bile tabela var en azından.
    Belediye mi? yoksa valilik mi ? trafik komisyonu mu?
    Kurumlar yetkilileri,Başkanlar trafik haftası, yok yaya önem farkın dalık, kutlamalara gelince açıklamalar telkinler uyarmalar satır satır…

  4. tonyukuk

    Karabük’te işsizlik,özellikle korkunç rakamlara ulaşan genç işsizlik kimin umurunda acaba.Çelik camiyi nereye yapalım ya da yapalım mı yapmayalım mı,Anıt meydanına valilik yapılsın mı yapılmasın mı bunlar daha önemli Karabük için.Genç kardeşlerimiz emin olun kimsenin umurunda değil ve bir ışık da görünmüyor.Karabük’te söz sahibi olan,ya da olduğunu zanneden zevat bu vebalin altından kalkamazsınız. Suriyeli vatan kaçkınlarını nasıl rahat ettiririz derdinde olanlardan,sıra kendi evladına geldi mi tık yok.Ondan sonra 3 çocuk az 5 yapın, doğum kontrolü günahtır vs zırvalar.Sen önce gencine iş aş bul.

  5. Karabük düşmanlanı

    KARABÜK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE DÖNER SERMAYE ÜCRETİ ADI ALTINDA EK GELİRİ OLAN REKTÖRÜNDEN, BAŞ HEKİMİNDEN ODACISINA, PROFESÖR DOKTORUNDAN HASTABAKICISINA KADAR HİÇ KİMSE DÖNER SERMAYE ÜCRETLERİ AZALACAK DİYE YENİ HASTAHANE AÇILMASINI İSTEMİYOR( NOKTA)

  6. tespit

    Ahmet Bey Karabük küçülüyor ekonomi kötü vatandaş esnaf mutsuz….Karabük Ticaret ve Sanayi Odası nerde ne yapıyor yoksa uzun bir tatile mi çıktılar ekip olarak bir önceki dönemin başarıları ve projelerinin üzerine ne koyuyorlar bir projeleri var mı şehre ekonomiye katacakları ne vs.. bir soruverin isterseniz

  7. HİKAYEHİKAYE

    Eğitim araştırma hastanesinde doktor hariç döner sermaye alan yok.Karabük düşmanları rumuzlu arkadaş dünyadan bi habersin sen.Hekim dışındaki personel 80-90 tl para alıyor.eşek gibi çalışıp karşılığı bu.kaymak tabaka var karabükte.keşke yeni hastane açılsada hastanenin yükü hafiflese.önemli olan burada 3 hastane varken bunların yıkılıp nasıl tek hastaneye düşürüldüğü.acaba bazı özel hastaneleri kalkındırmak amaçlı olmasın.

  8. Karabük

    2014 yılına ait projeler bitmediki 2019 projeleri bitsin baskanımız bi konu bulur tartışacak 1 sene sürer projeler unutulur bi bakmışız seçim vakti gelmiş……

  9. Karabük düşmanı

    Hikaye hikaye rumuzlu arkadaş demek ki hastahanenin borcu olduğu ve bu yüzden döner sermaye ödemelerinde sıkıntı olduğu doğru, ama unutmayınız ki hastahane personellerinin çok güzel döner sermaye ücreti alındığı çok çok uzun zamanlar oldu, hak yemeyelim tabii ki hatta mutlaka her yerde olduğu gibi orada da az çalışan çok çok çalışan az döner yemiştir

  10. HİKAYE

    KARABÜK SAĞLIKTA YİNE KAYBEDECEK.DEĞİŞEN İDARECİLERİN YERİNE YAPILACAK OLAN ATAMALARDA YİNE ESKİ YÖNTEMLERİN UYGULANACAĞI BELLİ GİBİ.HEP BİZDEN OLSUN MANTIĞI İLE YAPILAN UYGULAMALAR BİR ŞEY KAZANDIRMADI YİNE KAZANDIRMAYACAK.TÜRKİYE İTTİFAKI KONUŞULURKEN CUMHUR İTTİFAKI RUHUNA BİLE UYGUN OLMAYAN ATAMALARIN GERÇEKLEŞECEK OLMASI KARABÜK SAĞLIĞI İÇİN HİÇ İYİ DEĞİL.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.