Her Telden (9.Ekim.2018)

Her Telden (9.Ekim.2018)

Yayın: 08.10.2018 20:56 |Güncelleme: 09.10.2018 08:58
Paylaş:
A+ A-

KARABÜKSPOR,BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN DEDİĞİ GİBİ ; “KAYYUM TARAFINDAN MI,SEÇİLMİŞLER TARAFINDAN MI..?”
KARABÜKSPOR,kurulduğu günlerden bu yana en kötü günlerini yaşıyor ve bu nokta da Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bir öneri de bulundu ve “KULÜP KAYYUMA GETİRİLMELİDİR..” anlamında cümleler kurdu.
Bunu “KAYYUM HEYETİ TARAFINDAN HUKUKA GÖTÜRÜLÜRSE DAHA İYİ OLUR..” mantığına oturttu Sayın RAFET VERGİLİ,buna karşı “SEÇİLMİŞ YÖNETİM TARAFINDAN..” hukuka götürülebileceği,hatta götürüldüğü yolunda da görüş verenler var.
Şu an itibarı ile KARABÜKSPOR’UN Başkanı olmayan,Başkanlığı Vekaleten yönetilen YÖNETİM KURULU geçmiş gelişmeleri hukuk nezdinde izliyor mu acaba..?
Bu konuda “OLAY BİR ŞEKİLDE HUKUK TARAFINDAN İNCELENMEYE BAŞLANIRSA,SON 10 YILLIK PERİYOTTA GÖREV ALMIŞ BAŞKAN VE YÖNETİM KADROLARI DA HUKUKTA DÖNEMLERİNİN HESABINI VERMEK ZORUNDA KALABİLİR..” gibi yaklaşım gösterenlerde var..
İşin bir ilginç yanı BU YAPILANMA NOKTASI..
Sayın SEDAT NAMAL Başkanlığında YÖNETİM YAPILIRKEN,Karabük Kamuoyu “HAH ŞİMDİ KARABÜKSPOR KURTARILABİLİR.BU KADAR GÜÇLÜ İSİMLERİN ORTAK TALEBİ İLE Sayın NAMAL GÖREV KABUL ETTİĞİNE GÖRE.BU DEFA KARABÜKSPOR KURTARILACAK DEMEKTİR..” anlayışına kapılmıştı..
Sayın MEHMET AYTEKİN’DE bu umuda kapıldığını söylüyor..
Bu yapı da hiçbir ilerleme sağlayamadı..
KAMUOYU UMUTLARI,BU YAPILANMADAN DA UMDUĞUNU BULAMADI..!!
Sizce öyle olmadı mı..?

YEREL SEÇİMLERİN DİNAMİKLERİ “GENEL SEÇİMLERDEN ÇOK DAHA FARKLI..” BAZI YERLERDE “BÖLGECİLİK..” BAZI YERLERDE “MAHALLECİLİK..”
YEREL SEÇİMLER için AK Parti ile MHP arasında İTTİFAK YAPALIM/YAPMAYALIM gibi bir gelişme ve durum var,ancak,YEREL SEÇİMLERİN kendine özgü dinamikleri var..
Örneğin BÖLGESEL YÖNLERİ VAR..
Örneğin MAHALLE YÖNLERİ VAR..
Örneğin SİYASAL YÖNLERİ VAR..
Bakın BÖLGESEL YÖNÜ itibarı ile KARABÜK bunu/bunları yaşadı,ilerleyen süreçlerde yeniden/yine yaşaması mümkün,KARABÜK SEÇMENİ kendi BÖLGESİ’NDEN olan insana oy vermek gibi bir eğilim içinde oluyor..
SAFRANBOLU SEÇMENİ daha SİYASAL oy kullanıyor ve bu anlamda KENDİSİNE İYİ HİZMET VERECEĞİNE inandığı isimleri de göz ardı etmiyor Safranbolu seçmeni..
YENİCE’DE MAHALLECİLİK daha baskın gibi görünüyor..
YENİCE-EFLANİ-ESKİPAZAR Seçmeni MAHALLECİLİK olayını daha ön plana alarak oy kullanıyor,bu anlamda YOLUN SAĞ/SOLU ile KÖPRÜNÜN İLERİSİ/GERİSİ gibi değerlendirmeler daha baskın sanki..
YEREL SEÇİMLER sırasında ADAY BELİRLEMELER buna göre mi yapılır..
Yoksa ADAY BELİRLERKEN bunlar dikkate mi alınır..?

EĞER,YARGITAYIN SON KARARI İÇİN “TASHİHİ KARAR (KARAR DÜZELTME..) TALEBİ YAPILMAZSA..” 2010 SENDİKAL MÜCADELE UNUTULUR MU
Dün KARDEMİR’DE halen çalışan birkaç işçi kardeşimiz ile görüştük,ayrıca,2010 YILI YAŞANAN SENDİKAL MÜCADELENİN önder kadrosunda yer alan bir/iki Kardeşimiz ile görüştük.
KONU YARGITAYIN VERDİĞİ 350 LİRA KARARI OLDU ELBET.
350 LİRA DAVASI YARGITAY KARARI İLE GÜNDEMDEN KALKIYOR..
Bu konu hakkında “TAHSİSİ KARAR,yani,KARAR DÜZELTME..” talebi yapılabilir gibi yaklaşım getiren HUKUK ÇEVRELERİ oldu ve kararın buna hayli uygun biçimde kaleme alındığına işaret ettiler..
O KONUYU BEKLEYECEĞİZ ELBET.
Ancak,en enteresan yaklaşımı 2010 yılında yaşanan “SENDİKAL MÜCADELENİN..” önder kadrosu içinde olan bir Kardeşimizden geldi ve “BU KARAR İLE 2010 YILI MÜCADELESİ TAMAMEN TARİHİN DERİNLİKLERİNE GÖMÜLMÜŞ OLDU..” dedi.
“NEDEN..” diye sorduk “O MÜCADELENİN İÇİNDE OLANLARI BİR NEBZE BU MAHKEME BİR ARADA TUTUYORDU,ZAYIFTA OLSA BİR BAĞLILIK BU MAHKEME SONUCU İÇİN AYAKTA KALIYORDU.ŞİMDİ O GÜNLERİ AYAKTA TUTACAK,HATIRLATACAK HİÇBİR UNSUR KALMADI..” falan gibi konuştu.
“SENDİKAL MÜCADELE BİZE ÇOK AĞIRA PATLADI..” dedi.

2010 SENDİKAL MÜCADELENİN ÖNCÜ KADROLARI İÇİNDE YER ALAN KARDEŞİMİZ “O DÖNEM YANIMIZDA OLANLARI DA OLMAYANLARI DA”
2010 Yılında yaşanan SENDİKAL MÜCADELENİN.. “ son kalıntısı olan 350 LİRALAR DAVASINA..” Yargıtay son noktayı koyan kararını 18 eylül günü açıklamış ve bu karara göre KARDEMİR haklı bulunmuş.
DÜN BU KONULARI GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ KARDEŞLERİMİZ OLDU..
2010 Yılında yaşanan O SENDİKAL MÜCADELENİN,TÜRK METAL Saflarında ki öncü kadrolarından olan bir Kardeşimiz ile bunları görüşürken çok enteresan görüşler dile getirdi.
O DÖNEM NELER YAŞADIK BİZ BİLİYORUZ gibi görüşler dile getirdi ve “ÖLÜM ORUÇLARINA,KENDİLERİNİ BAĞLAMA EYLEMLERİNE..” işaret ederek “O DÖNEM YANIMIZDA KİMLER VARDI BUNLARI İYİ BİLİYORUZ..” falan dedi.
Birçok isimden söz etti..
“KARDEMİR ÖZEL BİR ŞİRKETTİR,BİZ BİR ŞEY YAPAMAYIZ..” görüşünde olanların varlığını anlattı ve “O ZAMAN BİR ŞEY YAPAMAZLARDI,ŞİMDİ YÖNETİM KADEMELERİNDEN YER FALAN İSTİYORLARMIŞ GALİBA..” gibi göndermeler yaptı.
“350 LİRALAR BİZİ BİR NEBZE AYAKTA TUTUYORDU..” dedi.
“ARTIK HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DEMEK LAZIM..” dedi.

RAHMETLİ CUMHURBAŞKANLARIMIZDAN TURGUT ÖZAL “MİLLETİMİZ KAVGAYI SEYREDER, ÇOK İLGİ GÖSTERİR,ANCAK,KAVGACIYI SEVMEZ..”
Eski Cumhurbaşkanlarımızdan Rahmetli TURGUT ÖZAL,Siyasette çok önemli izler bırakmış bir insan olarak Ülke Tarihine geçmiş bir isim olarak anılacaktır ve gerçekten de öyledir.
SEVECEN,TONTON,KOLAY KIZMAYAN BİR SİYASETÇİYDİ RAHMETLİ.
Çok önemli sözleri vardır.
Örneğin “MİLLETİMİZ KAVGAYI SEYREDER,KAVGA SEYRETMEYE BAYILIR,ANCAK,KAVGACIYI SEVMEZ..” yolunda bir sözü vardır Rahmetli TURGUT ÖZAL’IN..
Bugün ki siyasetçilere küpe olması gereken bir sözdür bu..!!
Aman Allah,SİYASİ KONUŞMALARA BAKIYORUZ,ne ağır hakaretler ediliyor,ne ağır sözler ediliyor hayret ki hayret yani,Milletimiz kavgayı seyreder,ancak,KAVGACI SİYASETÇİYİ SEVMEZ,KAVGACI SİYASETÇİYE PRİM VERMEZ..
Şimdi YEREL SEÇİM ortamına giriyoruz.
YEREL ÖLÇEKTE veya GENEL ÖLÇEKTE NE KAVGALAR EDİLİR DEĞİL Mİ..?
Millet bu KAVGALARI SEYREDER,ancak,KAVGACI OLAN Siyasetçiyi pek sevmez ve bunu da zaman içinde BİRÇOK KEZ GÖSTERMİŞTİR bu Millet, hem de birçok kez göstermiştir..
YEREL DE ve GENEL DE SİYASET ISINMAYA BAŞLADI,Kavgalara dikkat.

ŞEHİRİÇİ TRAFİK SIKINTISINA ÇÖZÜM NOKTASINDA,ÇOK GENİŞ OTOPARK ALANLARININ YAPILMASI,BULUNMASI VE KARDEMİR ÖNÜNE..
Kimi çevreler KARABÜK’TE ŞEHİRİÇİ TRAFİK SORUNU olmadığını ileri sürüyorlar,ancak,çok geniş bir çevre ise ŞEHİRİÇİ TRAFİK SIKINTISI VAR VE BU SIKINTI GİTTİKÇE BÜYÜYOR anlayışından hareket ediyorlar..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK SIKINTISI YILLARIN İHMALİNDEN KAYNAKLANIYOR..
Örneğin BİNALARIN ALTINA OTOPARK YAPILMASI,geçmiş Belediye Yöneticileri tarafından ıskalanmış,bunun yerine ceza kesilmesi ile olay geçiştirilmiş bulunuyor.
SONUÇ ORTA YERDE İŞTE.
Özellikle AKŞAMLARI/GECELERİ aracını park edeceği yeri bulmakta zorlanan insanlar,evlerine,adeta barut fıçısına dönmüş vaziyette ulaşıyorlar ve bu durum gittikçe de içinden çıkılmaz hale geliyor..
BU SIKINTININ ÇÖZÜMÜ BELLİ.
ŞEHİRİÇİNDE TIKANMA NOKTALARI BELLİ ve buralarda,alt geçit/üst geçit tesislerinin yapılması yoluna gidilecek,yeni yapılacak binaların altına O SİTEDE BULUNAN KONUT SAYISI KADAR OTOPARK yaptırılacak falan.
BU ÖNLEMLER ALINMAZSA İŞ İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GELECEK ELBET.

AK PARTİ SAFRANBOLU ESKİ İLÇE BAŞKANLARINDAN SAYIN AHMET GÜNEŞ,SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYLIĞINI AÇIKLADI..
AK Parti Safranbolu eski İlçe Başkanlarından Sayın AHMET GÜNEŞ,YEREL SEÇİMLERDE Safranbolu Belediye Başkan Aday/Adaylığını,dün resmen açıkladı..
İLK AÇIKLAMA DA Sayın AHMET GÜNEŞ’DEN GELDİ..
Niyeti olanlardan söz ediliyordu,şu/şu isimler Safranbolu Belediye Başkan Aday/Adayı olur/olabilir yolunda haberler dolandırılıyordu,ancak,ilk RESMİ AÇIKLAMA Sayın AHMET GÜNEŞ tarafından yapıldı..
Diğer isimler,en azından,ŞU AN İTİBARI İLE söylenti düzeyinde..
RESMEN BEN BU YARIŞTA VARIM diyen tek isim Sayın AHMET GÜNEŞ oldu..
Bir de Sayın NİHAT CEBECİ böyle bir niyeti olduğunu gezdiği,uğradığı yerlerde veya bizim gibi,diğer arkadaşlar gibi BASIN MENSUPLARINA söylüyor/söyledi..
YEREL SEÇİMLER YAKLAŞTIKÇA SİYASET HIZ KAZANIYOR..
ADAY/ADAYLARI peşi/peşine açıklama yapacaklar gibi görünüyor..

KARDEMİR’İN YAŞADIĞI “SENDİKAL MÜCADELE SONUCU..” VERİLEN 350 LİRA AVANSLAR MAHKEMEYE İNTİKAL ETMİŞTİ VE YARGITAY KARARI
KARDEMİR’İN 2010 yılında yaşadığı “SENDİKAL MÜCADELE..” sırasında dağıtılan 350 liralar ile ilgili açılan DAVALAR enteresan bir aşamaya gelmişti,YARGITAY sonunda kararını verdi.
350 LİRALAR DAVASI REDDEDİLMİŞ OLDU..
Ancak TASHİHİ KARAR olacağına ilişkin çok güçlü sinyaller gelmeye başladı ve YARGITAYIN verdiği son kararın HAYLİ MUĞLAK olduğuna dikkat çeken HUKUK ÇEVRELERİ var.
AÇILAN DAVA YARGITAY TARAFINDAN REDDELDİ.
Daha doğrusu YEREL MAHKEME açılan davayı reddetmişti,YARGITAY bu YEREL MAHKEME KARARINI BOZDU,ancak,YEREL MAHKEME kararında direndi,YARGITAY bu kez YEREL MAHKEME kararını onadı.
Şimdi TASHİHİ KARAR davası açılabilir gibi bir görüş var.
Gelişmeleri bekleyeceğiz..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NIN ÖRGÜTLÜ OLDUĞU BİRÇOK YERDE “ÜCRETSİZ İZİN VEYA İŞÇİ ÇIKARTMALARA KARŞI.” SAYIN DEĞİRMENCİ’NİN TEPKİSİ
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Örgütlü oldukları BAZI İŞYERLERİNDE ekonomik sıkıntı nedeni ile işçilerin ÜCRETSİZ İZİN veya İŞÇİ ÇIKARTILMASINA değinen bir açıklama yaptı.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,bu gelişmelere tepki gösterdi..
ÜCRETSİZ İZİNLERE ve İŞÇİ ÇIKARTILMASINA tepki gösterdi..
Bizim anladığımız kadarı ile KARDEMİR ve İSDEMİR dışında kalan ve ÇELİK-İŞ Sendikası’nın Örgütlü olduğu BAZI İŞYERLERİNDE bu uygulamalar yapılıyor,KARDEMİR BIRAKIN İŞÇİ ÇIKARTMAYI,YENİ İŞÇİ ALIMI YAPIYOR,konu bu iki tesis ile ilgili değil anlayacağınız..
KARDEMİR,YENİ İŞÇİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRİYOR ve KUR FARKI nedeni ile ekonomik yükler binmesine rağmen KARDEMİR YENİ İŞÇİ ALIMI yapıyor..
İŞÇİLERİNE ÜCRETSİZ İZİN VERENLER VAR,İŞÇİ ÇIKARTANLAR VAR..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ bunlara tepki gösteriyor..

7 kişi görüş bildirdi

  1. Diyojen

    Ahmet Abi, ilçeleri ile birlikte 240000 nüfusu olan fakat trafiğe kayıtlı yaklaşık 70000 araç olan bir Karabük’ten bahsediyoruz. Bu araçların büyük bir çoğunluğu ise merkez ve Safranbolu’da. Eski Valilik binasının yanında bulunan Meydandaki otopark işletmecisi işlerin kötülüğünden, Onel ve Kares otoparkları yeteri kadar müşteri olmadığından yakınıyorlar. Fakat caddelerde çift sıra parkeden araçlardan geçilmiyor. Otobüs duraklarına engelli rampalarının önüne parkeden saygısızlar-dan geçilmiyor. Sabah mesaiye gelirken dikkat edin Safranbolu ve 5000 evlerden gelen otomobillerin içinde üç kişi yok. Herkes tek başına. Karısı ayrı otomobille, kocası ayrı otomobille işe gidenler var. Caddelerde arkanıza araç park edip sizi dakikalarca beklettiği mağdur ettiği için özür dileyecek yerde; kafa tutan trafik magandaları var. Kayabaşı bölgesinden aracıyla çıkıp otopark ücreti vermemek için, Yenişehir saat kulesinin arkasına aracını park edip yürüyen merdivenlerden yaya olarak Evkur’un oraya işini halletmeye gelen cin fikirli, kurnazlık abidesi hemşehrilerimiz var. Böyle bir memlekette trafik sorunu olmazsa bir gariplik var demektir. Bence bizde sürücü sorunu var,saygı sorunu var.

  2. Enerji

    Karabükte şehiriçi trafik sorunu falan yok, sadece insanların görgüsüzlük, şımarıklık ve araba manyaklığı sorunu var.

  3. karabükspor

    Karabükspor göz göre göre 2.lige düşüyor. Bir Allahın kulu da dur demiyor.Bari Rafet Vergili başkanımız şu işe el atsa. Kardemir Karabükspor değil de Karabük Belediyespor olarak değişşe adı. Türkiye’nin en zengin belediyesi değil miyiz, bir sürü belediye takımı var.

  4. Belediye takımı

    türkiyede futbol endüstrisinin yüzde 95 i Belediyeler tarafından finansa edeliyor.Karabük Belediyesi bunu yaparmı yapmayacağı belli çünkü Başkan Rafet Vergili 2009 da gelir gelmez Belediyenin Karabükspora ödediyi aylık 7 milyar liralık parkomat paralarını kesti.Karabük Belediyesi Marzinçin Karabükspora vereceyi söylenen paraları Belediyeye aldı.gerçi çok iyi yaptı o paralarıda iç ederlerdi hiç deyilse Karabük insanının hizmetine kullanılıyor.Karabük Belediyesi Karabükspora destek vermiyor Ah Dursun Altıparmak sen olsaydın Karabükspor bu hale düşermiydi

  5. KARABUK

    ÇOK DOĞRU YAZMIŞSIN DİYOJEN RUMUZLU ARKADAŞIM KARABÜKTE TRAFİK SIKINTİSININ ÇÖZÜLMESİ NOKTASINDA HİÇ BİR GELİŞME ÇALIŞMA BULUNMAMAKTA,ARAÇ SAYISINDAKI ARTIŞ NEDENİYLE GELECEK GÜNLERDE DAHA DA ÇOK TRAFİK SIKIŞIKLIĞI OLACAĞI İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALACAĞI GÜN GİBİ AŞİKAR.ŞİMDİ BURADA KARABÜKÜN ORTA YERİNDE DURAN KENT MEYDANINI VE ARKASINDA BULUNAN KARDEMİRİN YERİNİ OTOPARK OLARAK YENİDEN DÜZENLENİRSE EN AZINDAN CADDELERE GELİŞİ GÜZEL PARK EDENLER AÇISINDAN PARK SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ OLUR.BİRDE ALTERNATİF YOLLAR YAPMAMIZ GEREKİR,MESELA ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE POLİS EVİNİN YANINDAN BİR YOL AÇIP ARAÇLARI POSTANE YÖNÜNE YÖNLENDİREBİLİRİZ BÖYLECE ESKİ VALİLİĞİN ÖNÜNDEKİ KAVŞAKTAKİ TRAFİĞİN RAHATLATILMASI MÜMKÜN OLUR. AYRICA ARAÇ ÇAYININ ÜZERİNE YENİ KÖPRÜLER YAPARAK TRAFİĞİ RAHATLATABİLİRİZ. BUNUN İÇİN KARDEMİRİN ÖNÜNDEN CURUS SAHASININ YANINDAN KORDON PARKIN KARŞISINDAN GEÇEREK BURAYA BİR KÖPRÜ YAPARAK KAYABAŞI BÖLGESİNE GEÇİRMEK SURETİYLE KAYABAŞI,AYDINLIKEVLER MAHALLELERİ VE ORGANİZE SANAYİNE YENİ BİR YAN YOL AÇABİLİRİZ.BU YOL ZONGULDAK CADDESİ , ESKİ BALIK PAZARI VE BATTI ÇIKTI DAHİL CUMA PAZARININ TRAFİĞİNİ BİR NEBZE OLSUN AZALTABİLİR.BU ÖRNEKLERİ ÇOĞALTABİLİRİZ.ŞİMDİ BURADA ÇEVRE YOLUNUN YAPILMASINI BEKLERSEK DAHA ÇOK BEKLERİZ.ONUN İÇİN BU ÖRNEKLEDİĞİM BASİT ÇÖZÜMLERLE BELEDİYE VE VALİLİĞİN İŞBİRLİĞİ ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNİ ÇÖZÜM NOKTASINDA SİYASETTE KARABÜKÜMÜZE BU HİZMETLERİ KAZANDIRMASI YEREL SEÇİMLER ÖNCESİNDE KARABÜK İÇİN EN ÖNEMLİ KONULARIN BAŞINDA GELMEKTEDİR.

  6. TANKT, Y.BULAN, M.A. ŞAHİN A.Ş.

    EVET. 350 DAVALARININ İŞÇİNİN ALEYHİNE BİTMESİ İLE BU 3 LÜ KARABÜK İŞÇİSİ ÜZERİNE SON ZAFERİNİ KAZANMIŞ OLDU, % 0 ZAMLARLA, ÜÇRETSİZ İZİNLERLE, 350 ADAMI ATMAKLA, KARDMRİ 3 AİLEYE HİBE ETMEKLE YETERLİNDEN FAZLA ZAFER KAZANMIŞKEN BİR ZAFERDE BÖYLE KAZANMIŞ OLDULAR, KARABÜKÜN 2 ELİ İKİ AYAĞI OLAN KARDMİR VE KARABK SPOR İKİSİNİNDE ANASINI BELLEDİLER , ARTIK ÜZÜLMEYECEĞİM, İŞÇİNİN BUNLARLA MÜCADELESİNE İŞÇİNİN G..TÜ KALKTIDA ONDAN YAPIYOR DİYENLER İŞTE ESERİNİZ, AMA ŞUNUDA UNUTMAYINKİ BU 350 ADAMIN ÇOLUK ÇOCUĞUNUN AHI YERDE KALMAZ, ÇEKTİRDİKLERİNİZİ ÇEKMEDİKCE O CAN DENEN EMANET SİZDEN ALINMAZ İNŞALLAH.

  7. Otopark mı...

    Ahmet Bey İyi Akşamlar
    Otopark sorunu mu dediniz.
    Yeni yapılan binaların altına bir bakın kaç tane otoparklı bina var Karabük’te
    Bir de İşin diğer tarafından bakalım.
    Müteahhitler ya da site sakinleri biraz daha fazla para kazanabilmek adına otopark olarak kullanılacak alanların
    Kot Altı daire şekline getirip tapusuz 99 yıl devirli olarak ev ihtiyacı had safhada olan kişilere satıyorlar.
    Hani nerede kalıyor otopark.
    Bölgemiz ve ilimiz 1. derece deprem kuşağında yarın öbür gün Allah Korusun bir deprem olsa. Orada oturan vatandaşlarımızın başına bişey gelse, ya da evinde kendi hatasından yangın çıksa buranın ev tapusu yok bununla birlikte oturma izni de yok. Hal böyle olunca o evin devirli sahibi hangi aşamada hakkını arayacak, ya da hangi derecede ceza ödeyecek. Özellikle ilimizde zaten ite kaka yaşayan vatandaşlarımız zorla borçlana borçlana böyle bir ev sahibi olmaya çalışıyor. Derdini kime ve nasıl anlatacak.

    Düzenleme çıkacaksa bundan sonra çıkmasın artık. Atı alan Üsküdar’ı geçti. Karabük’te bundan sonra ki 50 yılda son 15 yılın üçte biri kadar inşaat işi olacak mı dersiniz. bence olmaz artık. çünkü tüketim şehriyiz. üretim şehri değil.
    hangi binanın kotaltı daire sahibine(!) kardeşim burası otopark sen burada kendini park edemezsin denilebilecek (ev sakinlerinden özür diliyorum). O yüzden bina altı otopark hayal.

    Önceliğimiz eski valilik önündeki kavşağın en kolay nasıl rahatlatılır bence onun çözülmesi trafik sorununu %30 civarında rahatlatacaktır. En azından şimdilik.
    Hayırlı Akşamlar Bütün okurlara selamlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.