İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantıları Başladı

İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantıları Başladı

Yayın: 02.06.2016 10:20
Paylaş:
A+ A-

İl Genel Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Ahmet Sözen, çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Meclis başkanı Ahmet Sözen yaptığı değerlendirmede; “İl Özel İdaremizin çalışmaları ilgili Müdürlüklerimiz tarafından hızlı bir şekilde yürütülmektedir. Merkez İlçe köylerimiz ve diğer İlçe köylerimizle ilgili planlanan ve hedeflenen asfalt çalışmalarında herhangi aksama yaşanmayacaktır. Şu an itibariyle merkez ve ilçelerimizde yol genişletme çalışmalarımız, menfez çalışmalarımız ve sanat yapılarının çalışmaları ve bu bağlamda asfalt yapılacak grup yollarımızla ilgili serme, sıkıştırma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Yapılan çalışmalarda bugün itibariyle (dün) yüzde 50’nin üzerinde bir oranı yakalamış durumdayız. Araç parkımızın yenilenmesi ve güçlendirilebilmesi adına İl Özel İdaremizin İl Genel Meclisimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda dört adet Yükleyicimiz, 4 adet Beko Loderimiz, 2 adet Greyderimiz, 1 adet Asfalt Silindirimiz, 1 adet Ekskavatörümüz teslim alınmıştır. Bunun yanında 2 adet Damperli Kamyon, 2 adet Arazöz, 1 adet Kanal Açma Vidanjör Kombinesi, 1 Adet Satıh Kaplama Aracı ve 1 adet Seyyar Konkasör ile beraber 1 adet de Seyyar Konkasör ile kullanılmak üzere Elek siparişimiz gerçekleşmişti, bu konu ile ilgili İller Bankasının alımlarını bekliyoruz. Araçlarımızın tamamı geldiğinde Karabük İl Özel İdaremiz yenilenen Araç Parkı ile çok güçlü bir makine parkına sahip olacaktır” bilgilerine yer verdi.

2016 YILI KÖYDES ÖDENEĞİ 6 MİLYON 389 BİN TL

2016 KÖYDES ödeneklerimiz 6 Milyon 389 Bin 339 TL olarak gerçekleştiğini ifade eden Sözen; “Tahsisat Komisyonumuz tarafından İlçelerimize tahsisi yapıldı, İlçelerimizdeki Köylere Hizmet Götürme Birliklerimiz tarafından hızlı bir şekilde programları yapılıp köylerimizin alt yapı problemlerinin çözümü noktasında kullanılacaktır. Bu bağlamda gelen ödeneklerin ve yapılan programların İlimize, ilçelerimize ve köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’in konuşmasının ardından gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Diğer gündem maddeleri ise hafta boyunca görüşülerek karara bağlanacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.