Karabük Belediyesi’nin Yasak Uygulaması Kısa Sürdü

Karabük Belediyesi’nin Yasak Uygulaması Kısa Sürdü

Yayın: 18.11.2015 10:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük belediyesi tarafından 2 hafta önce uygulamaya konulan ve geri adım atılmayacağı bildirilen Safranbolu dolmuşlarının Karabük şehir merkezine giremeyeceği kararından kısa sürede dönüldüğü belirtildi.

Konu ile ilgili uygulamanın şehir içi trafiğini rahatlatmak için başlatıldığı ancak başka sebeplerden dolayı Safranbolu dolmuşlarının şehir içine alınmadığı bilgileri de verilirken,Karabük belediye başkanı Rafet Vergili’nin kısa sürede bu kararından dönmesine ilgili vatandaşlar, “belediye başkanımız Rafet bey birçok konuda olduğu gibi yine şaşırtmaya devam ediyor” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Geçtiğimiz hafta Safranbolu dolmuşlarının Karabük merkeze girişi ile ilgili yaşanan sorun Safranbolu Belediye Başkanı Dr Necdet Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Minibüsçüler ve Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Birol Sarıvaz, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Deniz ve Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak’ın karşılıklı istişareleri ile olumlu şekilde neticelendi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, konu ile ilgili bir basın toplantısı yapmış ve konunun karşılıklı müzakere ve iyi niyet ile çözülebileceği kanaatinde olduğunu dile getirmişti.

Son olarak gerçekleşen toplantı sonunda bir açıklama yapan Başkan Aksoy, “Geçen hafta yapmış olduğumuz basın açıklamasında, Safranbolu dolmuşlarının Karabük şehir içerisindeki hatlarının değiştirilmesi hususundaki açıklamamızda konunun müzakerelerle çözülebileceğini söylemiş idik. Bu amaçla konuyu Karabük Belediye Başkanımız ile müzakere ederek tüm boyutları ile ele aldık ve arkadaşlarımızın da ortak bir çalışması ile bu sorunu tamamıyla ortadan kaldırdık” dedi.

Safranbolu dolmuşlarının Karabük’te yeniden daha önce olduğu gibi Albay Karaoğlanoğlu Caddesinden girip PTT Kavşağı, Güven Kavşağı, Fevzi Çakmak Caddesi, Karabük Devlet Hastanesi, Sümer Caddesi ve Menderes Caddesini takiben Kemal Güneş Caddesinden dolmuş duraklarına ulaşacaklarını dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Bu hususta, Safranbolu Minibüsçüler ve Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Birol Sarıvaz ve Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Deniz beyefendi ile Karabük Belediye Başkanımız ve Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak beyefendilere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Karabük – Safranbolu arasında meydana getirilmeye çalışılan bir takım sıkıntılı mevzuular ortadan kaldırılmıştır” dedi.

Aksoy, Karabük Belediye Başkanımız ile ulaşım problemlerinde birlikte hareket etme kararları alınmıştır şeklinde sürdürdüğü konuşmasını, bundan sonra konu ile alakalı sorunlarda işbirliği içerisinde müzakerelerde bulunularak daha sonra kararların alınacağını ve alınana karar doğrultusunda anlayışlarından dolayı Karabük heyetine yeniden teşekkür eder, her daim hizmetin en iyisine layık olan halkımızın bilgisine sunarım şeklinde noktaladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.