“Karabük Demir Hırsızlığı Olayı İle Çalkalanıyor..”

“Karabük Demir Hırsızlığı Olayı İle Çalkalanıyor..”

Yayın: 02.12.2016 09:26
Paylaş:
A+ A-

Tır Şoförü “uyutulup etkisiz hale getirilerek..”, üzerinde bulunan demir bir başka Tır’a aktarılmak sureti ile yapılan “Demir hırsızlığı ve gasp olayı..” Karabük’te günün konusu haline geldi.Cumhuriyet Savcılığı’nın konu ile ilgili çok detaylı bir inceleme başlattığı yolunda sızan haberler,bu Kentte ciddi tartışmalara yol açtı  ve “Hırsızlık demiri 10.5 metre boyunda ve özel bir ürünmüş.Bu ürünün kimlere teklif edildiği,kimlerin başkalarına böyle bir ürünü teklif ettiği çok detaylı biçimde incelenmeli ve Karabük bu tür gelişmelerle anılır olmaktan çıkmalı..” yolunda değerlendirmeler yapılıyor.

İstanbul’da ki bir demir üretim tesisinden, Ankara’da bulunan Ünlü bir İnşaat Firması’na teslim edilmek üzere,Tır aracına yüklenen 105 metre uzunluğunda ki “Özel Üretim..” demirlerin,yükü taşıyan Tır Şoförünün bir şekilde “Etkisiz hale getirilerek..” aracında bulunan malların bir başka Tır’a aktarılması ile meydana gelen enteresan hırsızlık olayı “Karabük’te günün konusu haline geldi..”

Çalınan demirlerin Karabük’e getirildiği ve “Bazı Firmalar tarafından ,pazarlanmak için,Karabük dışında Firmaların arandığı,bu aramalar nedeni ile anılan demirlerin Karabük’te olduğunun meydana çıktığı..” yolunda bilgiler verilmektedir.

Konu hakkında Karabük Cumhuriyet Savcılığı’nın derin bir araştırma başlattığına ilişkin bilgiler verilirken, Karabük Demir Piyasalarının bu olayı enine/boyuna konuştuğu,tartıştığı ve “Çalıntı demirler hangi Firmalara teklif edilmiş.Bu Firmalar kendilerine teklif edilen çalıntı malı,başka Firmalara teklif etmişler mi.Bu soruların cevabı,sanıyoruz Cumhuriyet Savcılığı tarafından detaylı biçimde araştırılacak ve bir sonuca varılacaktır..” gibi değerlendirmeler yapıldığı gözleniyor.

Daha önce “Naylon Fatura olayı ile..” gündeme gelen Karabük demir piyasalarının,bu kez de “Çalıntı demir ve bu demirlerin Tır aracından çalınabilmesi için araç kullanıcısının bir şekilde etkisiz hale getirilmesi sonucu,gasp olayına kadar uzanabilecek,bu olayın Karabük açısından olumsuz bir gelişme olarak görülmesi gerekir..” görüşlerini dile getiren geniş bir demir tüccarı grubunun “Aramızda çalıntı bir malın teklif edilebileceği insanların bulunması bizi gerçekten çok üzüyor..” gibi görüşler vermesi dikkat çekiyor.

Konu hakkında Karabük Cumhuriyet Savcılığı’nın geniş bir araştırma yaptığı da belirtilirken “Ankara istikametine giden Tır aracının nasıl soyulduğu,çalınan malın yüklendiği Tır ve bu işin arkasında kim/kimlerin olduğu yolunda çok ciddi araştırmaların yapıldığını biliyoruz ve sonuç hakkında meraklı beklentimiz sürüyor..” görüşleri de dile getiriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.