“Karabük, Karabükspor Noktasında Harekete Geçecek Mi..?”

“Karabük, Karabükspor Noktasında Harekete Geçecek Mi..?”

Yayın: 23.12.2020 19:45
Paylaş:
A+ A-

KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Mehmet YÜKSEL Kulübün Resmi Sosyal Medya Hesabından bir açıklama yaparak “Kulübün SGK ve VERGİ Borçları için yapılandırmaya gittiklerine..” işaret etti. KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Mehmet YÜKSEL bu yapılandırmanın Kulüp için çok önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek “Karabük ve Bölge insanı bu işin üstesinden gelecek bir potansiyele sahiptir. Umuyoruz ki KARABÜKSPOR kısa süre içerisinde eski güzel günlerine dönecektir. Karabük’ün KARABÜKSPOR için harekete geçeceği günler yakındır..” anlamında da görüşler dile getirdi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN elini/ayağını bağlayan SGK ve VERGİ borçları için “Hükümetin çıkardığı çok avantajlı borç yapılandırmasına gidildiğini..” söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel,bu fırsatın önemine değinerek “Karabük ve Bölge yaşayanları,bu işin üstesinden gelecek potansiyele sahiptir..” anlamında görüşler dile getirdi.

Özel sohbetlerinde “Gerekirse Kulüp Başkanlığı’nı bu işleri çekip/çevirebilecek bir isme bırakmaya hazır olduğunu net bir dille ifade eden..” Mehmet Yüksel’in Kulüp Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamadan sonra Ajansa düşen haber aynen şu şekilde verildi.

2.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve vergi borcu yapılanmasına giderek kulübün geleceği için olumlu bir adım attı.
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kardemir Karabükspor’da Başkan Mehmet Yüksel, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile SGK ve vergi yapılanmasına gittiklerini duyurdu.
Karabükspor için olumlu anlamda atılan önemli bir adım olduğunu belirten Yüksel, açıklamasında kentin önde gelenlerinden de destek isteyerek, “İnşallah bu yapılandırma, uzlaşmalarımız sonunda reel tablolara dökülecek Karabükspor’umuz ve özellikle bu konuda mustarip olan 72 eski yöneticimiz de rahat bir nefes almış olacaktır. Ayakları yere basan, ileriyi gören bir Karabükspor için attığımız adımlar karşılığını bulacaktır. Bu konuda Karabük basınındaki duayen isimlerin destekleri, STK yöneticileri, kentin eşrafından çok değerli isimler, iş adamları, siyasetçiler ve bürokratlar el birliği yapmaktadır. Bu konuda detaylı açıklamaları önümüzde ki günlerde yapacağız” dedi.
Ligde son sırada yer alan ve eksi 1 puanı bulunan kırmızı-mavililerde, SGK ve vergi yapılanmasının ardından gözler ligin devre arasında transfer tahtasının açılabilme ihtimaline çevrildi.

Yorumlar

  1. Hasan

    Bir spor kulübüne yardim edeceğime, tedavileri için 2,5 milyon dolara ihtiyacı olan SMA hastası çocuklara yardim ederim.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.