Karabük – Kastamonu Yolu Yeniden Ulaşıma Açıldı

Karabük – Kastamonu Yolu Yeniden Ulaşıma Açıldı

Yayın: 27.05.2016 10:27
Paylaş:
A+ A-

Meydana gelen sel felaketi sonrası yolda meydana gelen çökme sonrası ulaşıma kapanan Karabük-Kastamonu yolu 100 gün sonra yeniden ulaşıma açıldı.

2 Şubat’ta meydana gelen sel felaketi sonrası Karabük – Kastamonu Karayolu’nda çift yönlü olarak çökme meydana gelmişti. Yaşanan olay sonrası ulaşım geçici olarak Üniversite girişindeki köprüden başlayıp Bostanbükü Köyü içerisinden ve Kılavuzlar bölgesinden sağlanan araç trafiği çözüm bulmuştu. Karayolları ekiplerinin çökme meydana gelen yolda yeniden menfez çalışmalarının sona ermesi ile Karabük – Kastamonu Karayolu yaklaşık 100 gün aradan sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Öte yandan Kılavuzlar köyü ile Bostanbükü köylüleri ise 100 gün sonra ulaşıma açılan karayolu sonrası rahat nefes aldıklarını ancak bu süre zarfından bozulan ve göstebek yuvasına dönen yollarının ise yapılmasını talep etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.