Kartal Kayra Yılmaz, Karabük’ün de Gururu Oldu

Kartal Kayra Yılmaz, Karabük’ün de Gururu Oldu

Yayın: 11.09.2018 22:39 |Güncelleme: 12.09.2018 15:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük 5000 evler mahallesinin çocuğu Mustafa Yılmaz’ın oğlu Kartal Kayra YILMAZ Beşiktaş alt yapısında müthiş çıkış yaparak A takımına yükseldi.

Beşiktaş alt yapısından yetişip U 21 takımında oynadığı güzel futbolla Hocalarının ve yöneticilerin dikkatini çekerek A takıma yükselen Kartal Kayra YILMAZ geçtiğimiz hafta sonu oynanan hazırlık maçıyla birlikte profesyonel takımda ilk kez forma giydi.

Sergen Yalçın’a benzetilen stiliyle önümüzdeki yıllarda Türk futbolu adına adından sıkça söz ettireceği belirtilen Kartal Kayra YILMAZ’ın bu başarısı Karabük’te de büyük bir sevinçle karşılandı.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Mustafa Yılmaz

    Bu haberin Bölgenin Sesi gazetesinde yer almasından dolayı, başta çok değerli kardeşim ve başkanım sayın İBRAHİM HARMANBAŞINA ve gazete çalışanlarına bir KARABÜKLÜ olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar dilerim.

    Saygılarımla.
    Mustafa Yılmaz
    [Kartalın Babası]

  2. ibrahim harmanbaşı

    Sevgili Mustafa Yılmaz
    Kartal kayranın Beşiktaş A takımına yükselmesinden duyduğumuz memnuniyeti ve gururu Karabük’lü hemşerilerimiz de büyük bir sevinçle karşılamışlardır.Kartal kayra İlk adımını attı hayırlısıyla çok daha iyi yerlere geleceğine inancım tamdır.Ailesi olarak verdiğiniz emeklere çok teşekkür ediyorum.
    Haberin yapılması konusunda şahsıma teveccüh göstermişsiniz çok teşekkür ediyorum,bir teşekkürü de Gazeteciler Derneği Başkanı Ve Bölgenin Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sevgili Metin Kaya’nın hak ettiğini düşünüyorum.Teşekkürler Metin Kaya

  3. Anonim

    Sevgili İbrahim başkanım haberi kimin yazdığı önemli değil.Bu gazetenin spor müdürü sizsiniz ve dolayısıyla yorum da bu şekilde yazılmıştır.Ayrıca sosyal medyada yaptığınız güzel yorumlar çok büyük ilgi görmüştür.Gösterdiğiniz nezakete teşekkür ediyorum.Tabi ki önemli olan Karabük’ün çocuğunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte profesyonel olması ve Şenol Güneş gibi büyük bir hoca tarafından hazırlık maçında yer almasıdır.Ben inanıyorum ki KARTAL kardeşimiz çok daha fazla çalışarak Türk futbolunda çok daha önemli yere gelecektir.Bunu tüm kalbimle arzu ediyorum.
    Baba Mustafa Yılmaz ve Anneyi tebrik ediyoruz.Çünkü en büyük emek onlara ait.
    Gururumuzsun KARTAL KAYRA…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da silah kaçakçılığı operasyonunda 2 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Taşova ilçesinde silah kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, ilçede silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen O.K. ve Y.Ö'ye yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, şüphelilere ait 3 ruhsatsız tabanca, 6 ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.