KBÜ Akademi ve İdari Personeli İftarda Buluştu

KBÜ Akademi ve İdari Personeli İftarda Buluştu

Yayın: 26.06.2015 10:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal Tesis ve Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine; Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Kurucu Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Dekanlar, Müdürler, Akademik ve İdari Personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, “8 yıl önce başlayan ‘Biz Karabük Üniversiteliler’ ruhuyla bu günde yolumuza devam etmekteyiz. Çalışanlarımızı bu manevi atmosferde bir arada toplamak istedik. Bu Sosyal Tesis ve Öğrenci Yaşam Merkezimizin kazanılmasında emeği geçen Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kurucu Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, “Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyorum. Sizleri bugün bu modern tesislerde bir arada mutlu bir şekilde görmek gerçekten beni ziyadesi ile memnun etti. Bu mutluluğumuzun daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.