KBÜ ile MSYD Arasında Protokol

KBÜ ile MSYD Arasında Protokol

Yayın: 12.05.2022 17:14
Paylaş:
A+ A-


Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Ayçiçek beraberinde İnsan Kaynakları Sorumlusu Güler Aydın, Dernek Avukatı Salih Aydın, Proje sorumlusu Buruç Parlak ile KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Açar, KABÜSEM Müdürü Doç. Dr. Gökhan Sur, KABÜSEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Menemencioğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşegül Ay hazır bulundu. Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Ayçiçek projenin amacını ”Yabancı ve Uluslararası Koruma Kanunu kapsamında ikamet eden göçmen, sığınmacı ve şartlı mültecilerin mesleki gelişimlerini sağlayabilmek için “Mültecilerin Mesleki Gelişim Eğitimleri” kapsamında eğitim faaliyetleri desteklenmesi” olarak ifade ederken proje hakkında da bilgiler sundu.(Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt’tan “Yıldızlı Teknoloji Günleri” kampanyası

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt “Yıldızlı Teknoloji Günleri” kampanyası kapsamında birbirinden farklı ürünleri satışa sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre MediaMarkt'ın “Yıldızlı Teknoloji Günleri” kampanyası başladı. Kampanya kapsamında, akıllı telefondan tablete, klavyeden akıllı saate birçok ürün tüketicilere sunuluyor.

Yıldızlı Teknoloji Günleri kapsamında “Apple iPhone 12 128GB Akıllı Telefon” 27 bin 999 liradan, “Razer Blackwidow V4 X Kablolu Oyuncu Klavyesi” 3 bin 999 liradan, “Huawei Matepad 11.5 inç Papermate 8/256 GB Tablet” 9 bin 999 liradan, “TCL MT40X-3ALCTR1 Akıllı Çocuk Saati” ise 3 bin 497 liradan satışa sunulacak.

Kampanya, 27 Mart-1 Nisan arasında Türkiye genelindeki 98 mağazasında ve online alışveriş sitesinde geçerli olacak.