Kenan Salındırma bugün İkindi vakti son yolculuğuna uğurlanacak

Kenan Salındırma bugün İkindi vakti son yolculuğuna uğurlanacak

Yayın: 20.09.2022 12:03
Paylaş:
A+ A-

Pelenkoğlu İnşaat Şirketi Kurucu ve Onursal Başkanı, Karabük’ün değerli iş adamlarından Kenan Salındırma bir süredir tedavi gördüğü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.

Merhum İbrahim Pelenkoğlu’nun damadı olan ve yaklaşık 3 aydır karaciğer kanser tedavisi gören 65 yaşındaki hayırsever iş insanı Salındırma bugün Safranbolu Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Nuray Salındırma’nın eşi, Şeyda ve Onur Salındırma’nın babası Kenan Salındırma Safranbolu aile mezarlığına defnedilecek.

Bölgenin Sesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sungurlu Belediyesi bünyesinde “Çocuk Meclisi” kuruldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Sungurlu Belediyesi bünyesinde “Çocuk Meclisi” kuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 15 öğrenciden oluşan Çocuk Meclisi, ilk toplantısını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere başkanlığında yaptı.

Sungurlu Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, Betül Sena Kocabaş Meclis Başkanı, Zeynep Çırakoğlu da başkan yardımcısı seçildi.

Toplantıda meclis üyelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Dere, Çocuk Meclisi'nin belediye yönetiminde aktif rol alacağını kaydetti.