Kılıçdaroğlu, Karabük Programını İptal Etti

Kılıçdaroğlu, Karabük Programını İptal Etti

Yayın: 31.10.2020 08:17
Paylaş:
A+ A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de yaşanan deprem sonrası yarın Karabük’e yapacağı ziyaret programlarını iptal etti.
CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, 31 Ekim Cumartesi günü Karabük ve Safranbolu’ya geleceğini duyurdukları Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bölgeye gideceğinden ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Yorumlar

  1. ali rıza aksoy

    CHP Genel Başkanının Karabükte sivil toplumla yapacağı toplantıya katılacakları Hüseyin Avni Aksoy tek başına belirlememiştir,Herkes bilir ama Milletvekili bilmez bir Genel başkan Bir ilde program yapacaksa O İlin İl Başkanına sorar Programı ona yaptırır,
    Karabükteki toplantıya gelecekleri İl Başkanı belirlemedi ise CHP İl başkanı itibar sorunu yaşamaktadır İstifa etmelidir,
    Hüseyin Avni Aksoy Abdullah Çakır ile Kavgalı görünüp 2018 Yılında yaptıkları anlaşma ile bir dönem sen bir dönem ben oyunu oynamaktadır,
    Ayrıca BRTV Mehmet Çetinkaya ile araları düzelsin diye bu toplantıya basından sadece Mehmet Çetinkaya davet edilmiş ve bu özel daveti Hüseyin Avni Aksoy Abdullah Çakır Elif Köse yapmıştır.
    İsterseniz sorun Mehmet Çetinkayayı kim davet etmiş
    Aksoy Çakır Köse Chp yi bitiren üçlü olarak tarihe geçecektir

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.