Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okul yöneticilerinden Başkan Vergili’ye ziyaret

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okul yöneticilerinden Başkan Vergili’ye ziyaret

Yayın: 22.09.2022 17:09
Paylaş:
A+ A-

 

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gür Can, Müdür Yardımcısı Banu Küçük, ile Makine Teknolojisi ve Tasarım Alanı Dal Şefi Cemal Şenol’dan oluşan heye, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Okulun imkanlarını ve fiziksel alanlarını daha iyi hale getirmek için yapılabilecek çalışmaların görüşüldüğü ziyaret sonrası Okul Müdürü Gür Can; “Belediye başkanımıza bize vakit ayırma nezaketinden dolayı ve okulumuza verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi

Yayın: 19.04.2024 10:24
Paylaş:
A+ A-

Diyanet İşler Başkanlığı tarafından gençlik hizmetlerinde etkin ve verimliliği artırmak amacıyla İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri birimi tarafından, İl-İlçe Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışmanlar ve İzci Liderlerine 17-18 Nisan tarihlerinde eğitim semineri düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda  Kur’an-ı Kerim tilaveti başlayan programda açış konuşmalarını gerçekleştiren İl Müftüsü Ercan Aksu, gençlik hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

İki gün süren eğitim de, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Coşkun Güven, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ayhan Yalçın, Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Muhammet Tahir Güneşer, Dr. Şeydanur Tezcan Özer, Dr. Elif Gizem Karaoğlu Kirenli, İl Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar katılımcılara çeşitli konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirdi.

Program, gençlik hizmetlerinde yapılan çalışma ve faaliyetlerin değerlendirilmesi, tecrübe paylaşımı, dilek ve temenniler ile sona erdi.