Muharip Gazilerden İl Emniyet Müdürü Tezsever’e Plaket

Muharip Gazilerden İl Emniyet Müdürü Tezsever’e Plaket

Yayın: 12.04.2016 10:21
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Nisan Polis Günü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı yaptığı konuşmada; “Karabük’te göreve başladığınızdan bugüne kadar çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanlığı olarak Gazilerimize kardeşçe yaklaşımınızla her zaman yanımızda oldunuz. Ayrıca Polis Teşkilatında Karabük’e geldiğiniz günden bu tarafa Asayiş yönünden olsun, trafik yönünden olsun, terörle mücadele olsun, en önemli si narkotik yani uyuşturucu ile mücadele olsun yapmış olduğunuz çalışmalar takdire şayandır. Karabük’ün huzuru, barışı için ailelerimizin rahat bir şekilde sokakta gezebilmelerini sağladığınız için teşkilatınızla birlikte sizlere Muharip Gaziler olarak bir plaket vererek gururlandırmayı düşündük. Sizlere Karabük Muharip Gaziler adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz. Sizleri Muharip Gaziler olarak çok seviyoruz. Allah gönlünüze göre versin” dedi.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezseve ise kendilerine bu plaketi layık gördükleri için Muharip Gaziler Derneğine teşekkür ederek, “En büyük makam Şehitlik makamıdır, ondan sonra gelen en büyük makam da Gazilerimizin makamıdır. Hepinizin ellerinden öpüyorum, alınlarınızdan öpüyorum. Polis Teşkilatı olarak her zaman sizlerin emrindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BRTV, kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı

Yayın: 20.04.2024 12:41
Paylaş:
A+ A-

Merkezi Karabük’te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı.

Kentteki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Vali Mustafa Yavuz, BRTV’nin 1995’ten bu yana Karabük’ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını söyledi.

Medya ve televizyonun toplumları şekillendirmede, önemli bir güç olduğunu vurgulayan Yavuz, “BRTV bu gücü etik ve sorumlu bir şekilde kullanarak, başarıyla Karabük’ün ve bölgemizin sesini dünyaya duyurmuştur. Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız için BRTV, köklerine ve öz kültürlerine bağlılıklarını canlı tutmada bir köprü görevi üstlenmiştir.” ifadelerini kullandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da BRTV’nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını belirterek, BRTV’nin kaliteli yayıncılık anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ise televizyonun kuruluş sürecini ve çalışmalarını anlattı.

Program 29. yıl dönümü pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz da katıldı.