Müzik Okulu İle Derslere Kısa Bir Mola

Müzik Okulu İle Derslere Kısa Bir Mola

Yayın: 15.11.2018 20:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) çeşitli kurumlarla ortaklaşa açtığı kurs eğitimlerine Müzik Okulunda da devam ediyor.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı doğrultusunda her yaş gurubu çocukların ve gençlerin yetenek ve ilgi alanlarına göre enstrümanların yer aldığı Müzik Okuluna yoğun ilgi gösteriliyor. Haftanın 7 günü guruplar halinde müzik öğretmenleri tarafından verilen derslerde çocuklar, keman, piyano, bağlama, gitar, çello, org ve vurmalı çalgıların yer aldığı enstrümanları çalmayı öğreniyor.

Müzik Okulunda çocukların yeteneklerine göre istedikleri müzik aletini ücretsiz olarak çalmayı öğrendiklerini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlere yer verdi’’Belediye ve Kaymakamlık olarak çocuklarımızı birçok alanda geliştirecek projeler hazırlıyoruz; bunlardan biri olan Müzik Okulu, bundan sonra yaz, kış çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetinde olacak. Yazın açtığımız Müzik Okulumuz, Çocuklarımızın 2018-2019 Eğitim- Öğretim döneminde derslere kısa bir mola verip müziğin rahatlatıcı etkisini yaşamaları için kış ayında da eğitimlere devam ediyor’’dedi.

Müzik Okulu perşembe pazarı Belediye Nikah Salonu’nun alt katına ücretsiz kurs eğitimi vermeye devam ediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.