Nisan Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Nisan Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Yayın: 25.04.2017 00:10
Paylaş:
A+ A-

Ovacık İlçesinde Nisan ayı olağan Muhtarlar toplantısı Erdal Aksu Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Belediye Başkanı Zafer Küpler, İl Genel Meclisi Üyeleri Muharrem Öter ve Recep Başdağ, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mehmet Hadidi, diğer daire amirleri, merkez ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda; Muhtarlara İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Kastamonu-Çankırı İllerinde görülen kuş gribi tehlikesi ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken, Genç çiftçi müracaatlarının 04 Mayıs 2017 ve çiftçi müracaatlarının ise 30 Haziran 2017 sona ereceği, küpesi olmayan hayvanlar için af çıktığını 30 Mayıs 2017 tarihine kadar müracaat edilebileceği ile ilgili de bilgi verildi. Ayrıca İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü tarafından da kene ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması, köylerde şüpheli görülen araçlarının plakalarının bildirilmesi ile ilgili uyarılar yapıldı. Ayrıca köylerdeki çöp konteynırlarının zamanında alınması, yük taşımacılığı yapan araçların yolları bozduğu, köylerde yapılacak olan ahşap işlerinin Erdal Aksu Halk Eğitim Merkezinde yapılabileceği ve 2017 yılı kilitli parke başvuruları ile ilgili konular da görüşüldü.

Toplantı Muhtarların dilek ve şikayetleri dinlendikten sonra son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.