ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Delege Seçimlerine Hazırlanıyor

ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Delege Seçimlerine Hazırlanıyor

Yayın: 29.06.2021 21:48
Paylaş:
A+ A-

Eylül ayı içerisinde yapılması beklenen “ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Delege Seçimleri için..” ekibi ile,KARDEMİR Kısımların da,işçilerle sık/sık,bir araya gelen Karabük Şube Başkanı Ulvi ÜNGÖREN,sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak  “Birlikte güzeliz.. Birlikte başaracağız.. Birliğimiz daim olsun ..” görüşlerini dile getirdi.

HABER ; RAMAZAN ÖZTÜRK

Karabük’ün en önemli Sivil Demokratik İNİSİYATİF Grubu olarak gösterilen ve KARDEMİR ile bazı Özel Sektör çalışanlarının Örgütlü gücü ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,Eylül ayı içerisinde yapılması beklenen “Karabük Şube Delege Seçimlerine..” hazırlanıyor.Delege Seçimlerinde geçmiş yıllarda ki gibi antidemokratik uygulamaların olmaması için ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Yunus DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcıları “Geçmiş aylarda bir açıklama yaparak tarafsız kalacaklarını..” açıklamışlardı..

KARDEMİR İşyerlerinde Karabük Şube Başkanı Ulvi ÜNGÖREN ile Karabük Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Kenan Yılmaz arasında bir yarış yaşanacağına işaret edilirken “Sayın Ulvi ÜNGÖREN son dönemde vites büyüttü ve KARDEMİR bünyesinde kısımları geziyor üyelerle birlikte oluyor..” şeklinde bilgiler veriyorlar.

Konuya ilişkin olarak da ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi ÜNGÖREN kendi sosyal medyasında bir açıklama yayınlayarak şu görüşlere yer verdi; Sevgili Kardeşlerim, Saygıdeğer Yol Arkadaşlarım,

Hepinizin de bildiği üzere gerek işletmemiz, gerekse de teşkilatımız açısından son derece kritik bir süreçten geçiyoruz. Neredeyse ömrünün yarısını bu camianın içerisinde geçiren bir ağabeyiniz ve yol arkadaşınız olarak sizlerden ricam; sükûnet, samimiyet ve sağduyu. Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Biz ne yaptık, neler yapacağız onları anlatarak yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir zaman asla karşımızda aday olanları kötülemeyecek, karalamayacak, onların şanlı Çelik İşçisine reva gördüklerini biz reva görmeyeceğiz.

Biz; elimizi bu işçinin elinin üzerine hiçbir zaman kaldırmadık, bundan sonrada kaldırmayacağız. Hangi işçinin, hangi ekibin toplantısına gittiğini takip etmeyecek, arkasından o kardeşlerimizi aramayacağız. Savaş tamtamları değil, barış şarkıları ve birlik ve beraberlik türküleri söyleyeceğiz.

Bizim tek derdimiz var; bacaların tütmesini, evimizdeki aşımızın kaynamasını, işletmemizdeki ve şehrimizdeki iş barışışının devamını sağlamak. Sizden ricam bu doğrultuda hareket etmeniz; gerek sosyal medyada, gerekse de kamuoyunda benimle birlikte hareket eden şube yönetiminin bilgisi dışında paylaşımlar ve hareketler yapmamanız.

Birlikte güzeliz, Birlikte başaracağız, Birliğimiz daim olsun’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

  1. önemli degil

    Mevcut başkan senelerdir şubeden çıkmıyordu şimdide kısımlarda mi çıkmaz olmuş hayret. Demekki bu sefer senelerdir baskı yoluyla yapılan, genellikle birlik beraberlik adı verilen tek listeyle seçime girme bitti çalışan tepki verdi gerçek seçim şartları başladı, yakisanda bu. Fakat mevcut görevli arkadaşlar kendi sosyal medyalarindan öyle paylaşımlar yapıyorlar ki ortamı germek için. Çünkü onlar bunu severler. Herkes bilir. Eskiden de öyleydi ama işçi lanet olsun derdi. Şimdi demiyor anlaşılan. Mevcut düzene baş kaldiri aslında 2010 du ama onu kimse anlamak istemedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.