Popovic, Cuma Günü İmza Atacak

Popovic, Cuma Günü İmza Atacak

Yayın: 04.10.2017 00:00
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor’un her konuda anlaşmaya vardığı Hırvat asıllı Avustralyalı Teknik Direktör Tony Popovic, uçak rötarı nedeniyle cuma günü Türkiye’de olacak.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, prensipte her konuda anlaştıkları 44 yaşındaki teknik adamın kıtalar arası yolculuk yapacağından cuma günü Türkiye’de olacağını söyledi.

Başkan Tankut, yaptığı açıklamasında, “Popovic ile anlaştık, dün tüm prosedürleri tamamladık. Kıtalar arası bir yolculuk olacağından hocamız cuma günü Ankara’da olacak. Gecikmesinin nedeni ise hem hocamızın hem de yardımcılarının vize konuları vardı. Onları hallettik. Yaklaşık 25 saatlik bir yolculuk yapacak. Şu an için bir aksilik yok. Nasipse cuma günü Ankara’da olacak ve ayağının tozu ile resmi sözleşmemizi imzalayacağız. Ayrıca takımımız milli maç arası nedeniyle cumartesi günü Gençlerbirliği ile hazırlık maçı oynayacak. Hocamız da cuma günü akşam Ankara’da takımla bir araya gelecek. Cumartesi günü takımı izleyecek ve ardından pazartesi gününden itibaren takımla birlikte kendi tesislerimizde Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayacak” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.