Ramazan Hazırlıkları Tamamlandı

Ramazan Hazırlıkları Tamamlandı

Yayın: 16.06.2015 09:45
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; ‘‘ Safranbolu Ramazan ayı denince ülkemizde ilk akla gelen yerlerden birisi olacak demiş idik. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak, insanlarımız oruçlarını açtıktan ve ibadetlerini gerçekleştirdikten sonra bir coşku yaşamasını arzu ediyoruz. Bu nedenle de 30 Ramazan boyunca etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte meydanımızda geleneksel Safranbolu evlerinden oluşan bir çarşı oluşturduk. Bu çarşıda çelişli hediyelik eşyalar, oyuncaklar, kitaplar sunulacak. Bununla birlikte mahalle iftarlarımız ile birlikte bu yıl site iftarları da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yine iftar çadırlarımızda hayırsever vatandaşlarımızın her gün yaklaşık bin kişilik yemek ikramı olacak” dedi.

Safranbolu Belediyesinin Mübarek Ramazan Ayına hazır olduğunu ifade eden Başkan Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü; “Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızla birlikte birbirinden güzel ve özel programları keyifle izleyeceğiz. Birbirinden güzel programlarla dolu Ramazan akşamlarını halkımız ile birlikte yaşayacağız. Safranbolu Ramazan Ayı denilince ülkemizde ilk akla gelen yerlerden birisi olacak. İlçemiz tarihi konakları ve Osmanlı mimarisi ile eski Ramazan aylarını yaşatabilecek çok özel bir yer. Bundan yola çıkarak bu özlemi gidermeyi hedefledik. İlçemizde Ramazan ayını geçirmeyi tercih edenler, ramazan etkinlikleriyle tarihin derinliklerine de yolculuğa hazır olmalılar. İlçemizin tarihi sokaklarında ve camilerinde Osmanlı dönemindeki uygulamalar canlandırılacak ve insanlarımızın bu ayda iftar sonrası eğlencenin dışında, stres atmalarını da sağlayacak” şeklinde ifadelere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.