Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 12.01.2021 21:43
Paylaş:
A+ A-

“İktidar,Suni Gündemlerle,Yaşanan Sıkıntıları Unutturma Peşinde..”

SAADET Partisi Eflani İlçe Başkanı Ramazan ERENOĞLU yazılı bir açıklama yaparak Siyasi İktidarı topa tuttu ve İktidar “Kuşa bak kuşa anlayışı ile yaşanan sıkıntıları gözden kaçırmaya çalışıyor..” diyerek,buna paralel olarak da Eflani İlçesinin gerekli önlemler alınmadığı için sürekli göç verip küçüldüğüne dikkat çekti.

Saadet Partisi Eflani İlçe Başkanı Ramazan Erenoğlu,yaptığı açıklama da şu çarpıcı görüşlere de yer verdi.

“Sevgili Eflani’li hemşehrilerimiz dünya ile birlikte ülkemizde zor bir 2020 yılını geride bıraktık inşaallah 2021 ülkemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.Ülkemizde kötü giden bir ekonomi ile bu salgın hastalığa yakalanmamız ekonomimizi daha da kötü bir halin içine sokmuştur.Üretime dayalı bir ekonomik model benimsemediğimiz için her alanda sıkıntılar çekmekteyiz. Ülkeler bu salgının nereye evrileceğini kestiremedikleri için ve küresel ısınmanın devam etmesi ile özellikle gıda ve gıda hammaddesi(buğday,arpa, mısır vb) ihracatında bir dizi önlemler almaktadır.Biz gıda ve gıda hammaddesinde ithalata mahkum edilmiş bir ülkeyiz.Bunun en büyük sebebi iktidarın bugüne kadar yanlış tarım ve hayvancılık politikalarıdır.Ülkelerin tarım ve hayvancılığı beka meselesidir.Bu kadar önemli bir bakanlık maalesef işin ehli olmayan insanlara teslim edilmiştir.Üretici her alanda doğrudan desteklenmeli,girdi maliyetleri düşürülmeli akaryakıt,ilaç,gübre,tohum,yem gibi ana kalem girdilerden ÇKS kaydı kadar KDV,ÖTV vb. vergiler alınmamalıdır.
İktidar halkın gerçek gündeminden uzak kendine göre Sünni gündemler yaratmakta ana muhalefet partisi ve ana akım medya buna çanak tutmaktadır.Ana akım medya iktidarın Sünni gündemini sabah akşam TV lerde işlemektedir.Maksat “kuşa bak kuşa” mantığı ile halkın işsizlik,hayat pahalılığı,yoksulluk, yolsuzluk,açlık gibi sorunları gizlemeye yönelik Sünni gündem yaratmaktır.Ülkemizde binler milyonlarca üniversite mezunu işinde uzmanlaşmış gençlerimiz işsiz dururken iktidar yandaş mantığı ile işinde uzman olmayan,sırf yandaş diye belli makamlara getirilmişlerdir.
Ne yazık ki Eflani de halen göç devam ediyor gençlerin Eflani de istihdamı için hiç bir faaliyet yok tarım ve hayvancılık neredeyse bitmek üzere Eflani den el çektirilen kamu kuruluşlarının tekrar Eflani ye getirilmesiyle ilgili hiç bir çalışma yok dolgaz konusu muamma Ak parti elbette bir gün tarih olacaktır ama Eflani’li hemşerilerimiz muhakkak bu günleri hatırlayacaktır. İnşaallah gelecek günlerde yüzlerin güldüğü gençlerin umutla baktığı bir Eflani dileğiyle.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.