Safranbolu Belediyesinden Yangın Eğitimi

Safranbolu Belediyesinden Yangın Eğitimi

Yayın: 06.07.2020 19:17
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından köy halkına yangın eğitimi verildiği bildirildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ekiplerin Kuzyaka Köseler Köyü Muhtarı Şeref Yavuz’un eğitim talebi üzerine eğitim verildiğini söyledi.
Yangın çıktığından neler yapılması gerektiğine ve köyde alınması gereken önlemlere dair bilgilerin verildiğini ifade eden Köse, eğitimde köyde bulunan yangın ekipmanlarının tanıtımı ve nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak gösterildiğini kaydetti.
Köse, “Tedbirli davranışı için muhtar Şeref Yavuz’a ve eğitimi layıkıyla veren İtfaiye ekiplerimize çok teşekkürler. Felaket gelmeden evvel insanlarımıza tedbirli olmayı ve felaket kaçınılmaz hale geldiğinde durumla başa çıkmayı öğretmek birincil vazifelerimizden” dedi.
Başkan Köse, talep halinde tüm köy ve mahallelerde İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yeni ve kapsamlı eğitimler için hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Çocuk Zirvesi2ne damga vurdu

Yayın: 26.04.2024 15:31
Paylaş:
A+ A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde “Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk” temasıyla düzenlenen 1. ‘Çocuk Zirvesi’ yoğun ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi Mecliste TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, akademisyenler ve davetlilerin katılımları ile gerçekleştirilen ilk Çocuk Zirvesi’ne Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençleri damga vurdu.

Zirvenin açılışında sahne alan Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençlerinin müzik dinletisi katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuşmasında gençlerin sergilediği müzik dinletisinden övgü ile söz ederek tebrik etti ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Karabük İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ise Karabük’e ve gençlere sundukları imkanlardan dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür ederek, 2023 yılında Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü oturarak voleybol takımının süper lige çıktığını ve bu yıl EuroLeag’de mücadele edeceğini ifade ederek üzerinde isminin yazılı olduğu takımın formasını takdim etti.