Safranbolu İçin Sözen,Yenice İçin de Güven İsmi Ön Plana Çıktı

Safranbolu İçin Sözen,Yenice İçin de Güven İsmi Ön Plana Çıktı

Yayın: 05.09.2018 12:55
Paylaş:
A+ A-

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında belediye başkan adayları da belirmeye başladı.

Bu yönde Yenice belediye başkanlığı için AK Parti’den Coşkun Güven ismi ön plana çıkarken,Safranbolu belediye başkan adaylığı için de şu anda Karabük İl Genel Meclisi başkanlığını yürüten Ahmet Sözen’in AK Parti’den Safranbolu belediye başkan adayı olacağı haberleri veriliyor.

Bilindiği üzere İl Genel Meclisi başkanı Ahmet Sözen daha önce bazı sebeplerden dolayı AK Parti’den ihraç edilmişti.Zaman içinde partiden hiç kopmayan Sözen’in gösterdiği iyi niyet çerçevesinde bu ay içinde partiye dönmesinin beklendiği ve bu yönde partiden de talep olduğu haberleri veriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bolu’da yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da düzenlenen İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Bolu Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya, Zonguldak, Kastamonu, Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çankırı, Ankara ve Çorum'dan öğrenciler katıldı.

Yarışmada ortaokul kategorisinde Ankara Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hamza Şahin, lise kategorisinde Ankara Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Atıf Koca birinci oldu.