Tankut: “Hem Tudor hem de Galatasaray yanlış yapıyor”

Tankut: “Hem Tudor hem de Galatasaray yanlış yapıyor”

Yayın: 14.02.2017 23:02
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (İHA) – Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Galatasaray yönetiminin Riekerink’in yerine Karabükspor’un başarılı hocası Igor Tudor ile anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere karşı, “Hem hoca hem de Galatasaray yönetimi yanlış yapıyor” dedi.

Bir dizi ziyaret için Almanya’da bulunan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Hem hocamız hem de Galatasaray yönetimi tarafından bize ulaşan net bir bilgi ya da başvuru yok. Biz de basında yazılıp çizilenleri okuyoruz. Eğer basında da yazıldığı gibi bir görüşme yapıldığı ya da menajeri ile görüşme yapıldığı söz konusu ise bu etik değil ve hem hocaya hem de Galatasaray gibi büyük bir camiaya yakışmıyor” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.