TÜBİTAK Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

TÜBİTAK Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yayın: 14.01.2021 22:45
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Safranbolu’da bulunan ortaokul ve liselerle TÜBİTAK Proje sorumlusu öğretmenlerle çevrimiçi toplantı yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ ve şube Müdürü Özkan İNCE de katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz GÜMÜŞ toplantıda yaptığı konuşmada Safranbolu’da farklı alanlarda birçok proje yürütüldüğünü, bunlardan birinin de TÜBİTAK projeleri olduğunu söyledi. Hasan GÜMÜŞ, projelerin eğitim öğretim süreçlerine önemli katkılar sağladığını, öğrencilerimize kendilerini geliştirme ve geleceğe hazırlama imkânı, öğretmenlerimize yeni fırsatlar sunduğunu, okullarımıza da atölye, laboratuvar vb. alanlar kazandırdığını ifade etti. Yürütülmekte olan ve planlama şamasında bulunan projelere emek veren, bir taraftan özverili bir şekilde uzak eğitim sürecini sürdüren diğer taraftan da proje üreten ve uygulayan bütün öğretmenlere teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.