TÜED’den Emekliler Haftası Açıklaması

TÜED’den Emekliler Haftası Açıklaması

Yayın: 01.07.2016 10:16
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Emekliler Haftası ile ilgili açıklama yaptı.

Dünyanın yetiştirdiği en büyük lider ve devlet adamı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün emekli oluşunun 89. Yılı olduğunu ifade eden Başkan Bulut; “Çanakkale Savaşı’nda bir ulusun kaderini değiştirip, Türk’e dünyada emsali görülmemiş savaş kazandıran, dünyaya Çanakkale geçilmez dedirten, Kurtuluş savaşında “Bağımsızlık Benim karakterim, Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek, bir ulusu yeniden diriltip en güzel rejim olan Cumhuriyeti kurarak, bu millete emanet eden büyük insan Atatürk “BİR MİLLETİN YAŞLI VATANDAŞLARINA VE EMEKLİLERİNE KARŞI TUTUMU, O MİLLETİN YAŞAMA KUDRETİNİN EN ÖNEMLİ KISTASIDIR” diyerek yaşlı ve emekliye ne kadar çok önem verdiğini göstermiştir.

Son günlerde yaşanan terör olaylarını masum insanları hedef alan memleketin ekonomisine vurulmak istenen bu bombalı saldırıları Mehmetçiğimize ve polisimize kurulan kahpe tuzakları nefretle izlemekteyiz. Bu olaylarda şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa ve yakınlarına da sabırlar dileriz.

Bu mübarek Ramazan ayında bunu yapanlar insan olamaz. Bunlar yabancı devletlerin piyonları ve onların uşaklarıdır. Kimse heveslenmesin, aklından bile geçirmesin. Bu millet bu vatan için Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ne destanlar yazdığını bütün dünya bilmektedir. Gerektiğinde biz emekliler de çocuklarımızın yanında savaşır o mayınlara basar, yine de bu vatanı böldürmeyiz.

Son olaylar bir kere daha göstermektedir ki, bizim bizden başka dostumuz yoktur. Herkesin aklını başına alması, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bu cennet vatanda yaşamalıyız. Çünkü bizim gidecek başka vatanımız yok.

Buradan herkese akıl, fikir ve itidal tavsiye ederken, devletimizin bu olayları iyi izlemesini, hainlere en ağır cezaların verilmesini tavsiye ederiz.

Emekli, dul ve yetimlerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi, sağlık sorunlarının giderilmesi, insanca bir hayat sürmesi temennisiyle, Emekliler Haftasını kutlarım.
Bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesinin milletimize, emekli, dul ve yetimlerimize, yöre halkımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.