Vali Gürel Marketlerde Denetim Yaptı

Vali Gürel Marketlerde Denetim Yaptı

Yayın: 01.04.2020 15:18
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Dünya sağlık örgütü tarafından “pandemi” ilan edilen Koronavirüs (covid-19) salgınından kaynaklanan olumsuzlukların İlimiz için bir tehdit unsuru olmasının önlenmesine yönelik olarak İl Hıfzısıhha Meclis Kurulunun 9 ve 15 sayılı kararı ile alınan tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını denetlemek için marketlerde incelemelerde bulundu.

Nar Market, Erhaller Market ve Şeker’a Marketi ziyaret eden Vali Gürel, marketlerde, hizmet alanı büyüklüğünün onda bir oranında belirlenen maksimum müşteri sayısını market girişlerine asmalarını, market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmamasına dikkat etmelerini ve marketlerde müşterilerin en az bir metre mesafe ile beklemeleri ve marketlere çocuk alınmaması konularında incelemelerde bulunarak market yöneticilerinden valiliğin aldığı kararlarla getirilen kısıtlamalar hususunda müşterilerini bilgilendirmelerini istedi.

Vali Gürel’e, Ticaret Müdürü Feridun Karataş, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz ve Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse eşlik etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.