Vergili 2017 Yılını Değerlendirdi

Vergili 2017 Yılını Değerlendirdi

Yayın: 30.12.2017 23:04
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 2018 yılına girmek üzere olduğumuz şu günlerde 2017 yılını değerlendirerek, yeni yıl da gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 2017 yılı değerlendirmesi ile ilgili yaptığı açıklamada; “2017 yılı içerisinde Karabük’te ne suyun ulaşmadığı bir yer, ne de asfaltsız bir yol bıraktık. Kaldırım çalışmalarımız ise hızlı bir şekilde devam etmektedir. Böylece Karabük Belediyesi olarak 2017 senesi içerisinde çevre ile ilgili çalışmalarımızı ağırlıklı bir şekilde devam ettirdik.

2018 Yılında da Hizmetlerimize Devam Edeceğiz

2018 senesinde de farklı projelerimiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. En önemli projelerimizden birisi olan Bulak Vadisinde ki Kanyon Park projemizin Karabük’ü Safranbolu’ya bağlayan Kanyon Köprü’sünü 2016 – 2017 senelerinde tamamlamış olduk. 2018 yılı içerisinde ise Kanyon Park projesinin devamı olan Spor Vadisi kısmını tamamlamayı hedefliyoruz. Tabi ki daha vaatlerimiz dışında yapacağımız, gerçekleştireceğimiz daha birçok projemiz var. Karabük Belediyesi olarak 2018 senesinde de sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Vergili, 2018 senesinin Ülkemize ve Karabüklü hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olması temennisi ile sözlerini noktaladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Çocuk Zirvesi2ne damga vurdu

Yayın: 26.04.2024 15:31
Paylaş:
A+ A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde “Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk” temasıyla düzenlenen 1. ‘Çocuk Zirvesi’ yoğun ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi Mecliste TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, akademisyenler ve davetlilerin katılımları ile gerçekleştirilen ilk Çocuk Zirvesi’ne Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençleri damga vurdu.

Zirvenin açılışında sahne alan Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençlerinin müzik dinletisi katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuşmasında gençlerin sergilediği müzik dinletisinden övgü ile söz ederek tebrik etti ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Karabük İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ise Karabük’e ve gençlere sundukları imkanlardan dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür ederek, 2023 yılında Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü oturarak voleybol takımının süper lige çıktığını ve bu yıl EuroLeag’de mücadele edeceğini ifade ederek üzerinde isminin yazılı olduğu takımın formasını takdim etti.