1. Satranç Turnuvası Yapıldı

1. Satranç Turnuvası Yapıldı

Yayın: 02.07.2019 23:37
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Satranç Federasyonu ve Eflani Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 1. Eflani Göl Satranç Turnuvası yapıldı.

Eflani Ortakçı göletinde düzenlenen turnuvada ilk tur öncesi, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul sembolik hamle yaptı.

Sekiz ilden 100 sporcu misafirlerle birlikte 250 kişinin katıldığı turnuva, 4 kategoride gerçekleştirildi. Turnuvaya Ankara Zonguldak Bolu Çankırı İstanbul gibi civar illerden sporcular, Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar katıldı.

Organizasyonda, açık kategoride Osman Ünal, 12 yaş kategorisinde Ahmed Etka, 10 yaş kategorisinde Yağız Eymen Açıkgöz ve 8 yaş kategorisinde Ayberk Cavit Akdere birinci oldu. Her kategoride 1.ye 150 TL 2. Ye 100 TL. 3 ye 50 TL 4 ile 10. arasında derece elde eden sporculara 20 TL ayrıca her kategoride ilk 10 dereceyi elde eden sporcular madalya verildi.

Dereceye girenlere ödül ile madalyaları, İbrahim Ertuğrul ve federasyon yetkilileri tarafından verildi. Eflani Belediye Başkanı Ertuğrul, ‘Turnuvanın ilkini gerçekleştirdik, katılımın yoğun olmasından dolayı mutlu olduk. Organizasyonu geleneksel hale getirmeyi istiyoruz’ dedi.

Ayrıca Topluma sosyal mesaj verebilmek adına Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Bağımlılık konulu (sigara, uyuşturucu ve davranış bozukluğu gibi) sunum yaptı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.