Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
29 Eylül, 2017 00:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-

10. Yıl Koşusunda Kıyasıya Mücadele

Karabük Üniversitesi’nde 10.Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “10. Yıl Özel Koşusu”nda erkek ve kız öğrencilerin kampüs girişinden başlayarak, stadyum ve ardından turuncu kantin binası önünde son bulan yarışı büyük heyecana sahne oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Rektör Prof. Dr. Refik Polat ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mücahit Coşkun verdi. İlginin yoğun olduğu “10. Yıl Özel Koşusu” kız ve erkek öğrenciler birlikte olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Nizamiye girişinden başlayan yarış stadyuma, oradan da Turuncu Kantin’e kadar olan parkur ile tamamlandı. Öğrencilerin yarışta gösterdiği yüksek performans büyük heyecana sahne oldu. Kızlar kategorisinde Kübra Ayar 13 dakika 10 saniyelik performansıyla birinci olurken, Umut Çavuşoğlu ise 9 dakika 5 saniye gibi kısa bir sürede parkuru tamamlayarak erkekler kategorisinde birinciliği elde etti. Dereceye giren kız öğrenciler                     Dereceye giren erkek öğrenciler 1- Kübra AYAR                                              1- Umut ÇAVUŞOĞLU 2- Esmanur ÇETİNKAYA                           2- Hüseyin ŞEN 3- Esra AYKUT                                             3- Oruç ORUÇOY Koşu sonrası düzenlenen törende; dereceye giren öğrencilerin madalyalarını ve kitap hediye çeki ödüllerini Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile Genel Sekreter Prof. Dr. Mücahit Coşkun takdim etti. Törenin ardından koşuya katılan çok sayıda öğrenci ve akademik- idari personelle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
15 Mayıs, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Eflani’de Kuşak Güreşi Turnuvası düzenlendi

Eflani, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun 2025 yılı etkinlik takviminde yer alan ve Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Minikler İller Arası Kuşak Güreşi Turnuvası”na ev sahipliği yaptı.

Eflani Kaymakamlığı himayesinde, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Karabük Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen turnuva, geleneksel sporların yaşatılması ve tanıtılması amacıyla gerçekleştirildi.

Turnuvaya 17 farklı ilden 100’ün üzerinde sporcu katılırken, organizasyon Eflani’nin tanıtımına da katkı sağladı.

Programa Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Kaymakam Adayı Yasin Erman, Eflani Belediye Başkan Vekili Metin Özen, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir, Eflani İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydın ile siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

Eflani ilçesinden turnuvaya katılan sporculardan Aleyna Yerlikaya, bayanlar 63 kilogram kategorisinde birinci olurken, Ahmet Ali Ünal ise erkekler 55 kilogram kategorisinde üçüncülük elde etti.

Turnuva, müsabakalar ve açılış seremonisinin ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Eflani Kaymakamlığı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere, katılım sağlayan sporcu, antrenör ve vatandaşlara; ayrıca ödül desteğinde bulunan Eflanili iş insanına teşekkür etti.

blank
blank
blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.