100. Yıl’da bir kişi işyerinin önündeki karton makete saldırdı

100. Yıl’da bir kişi işyerinin önündeki karton makete saldırdı

Yayın: 30.01.2023 23:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te bir iş yerinin önünde reklam amaçlı konulan ve ünlü bir sanatçının yer aldığı karton makete saldırma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan ve mobilya üzerine faaliyet gösteren iş yerinin önünden geçen bir kişi, aniden iş yerine ait karton makete saldırdı. Reklam amaçlı konulan ve ünlü bir sanatçının yansıtıldığı maketi tekmeleyen kişi, daha sonra oradan uzaklaştı.

Durumu fark eden ve güvenlik kameralarını izleyen iş yeri sahibi, polise haber verdi.

Polis, henüz kimliği belirlenemeyen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına ait görüntülerde, bir kişinin makete tekmeyle saldırdığı ve daha sonra parçaladığı, olay yerinden uzaklaştığı yer alıyor.

 

 

Yorumlar

  1. karbuksevdalısı

    adam ne derdı vardı ? adam kıme kızdıda makete saldırdı_ ekonomık dar boğazamı enflasyonamı .- ıyı muhalefet yapamayan 6 masayamı? teror partısı hadepemi ?yoksa ev kafa utuleyen karısına mı_? yoksa trafık cezası yedı ona mı kzıdı .

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yapı Kredi, bankaların dijital inovasyonuna yönelik panel düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Yapı Kredi FRWRD'ın eş sponsorluğunda “Bankalar dijital inovasyonda takipçi mi yoksa sürükleyici güç mü?” konulu panel düzenlendi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fintech Week kapsamında gerçekleştirilen panele Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, konuşmacı olarak katıldı.

Açıklamada paneldeki konuşmasına yer verilen Erdoğan, bankaların dijital inovasyonda hem yeni teknolojilere yatırım yapma hem de girişimleri (fintekleri) destekleme konusunda ana oyuncu olduğunu belirtti.

Erdoğan, Türkiye'de bankacılık sektörünün, küresel ölçekte hem yenilikçi teknolojileri hayata geçirme hem de bu teknolojileri yaygınlaştırma alanında öncü konumda olduğunu aktardı.

“Ödeme sistemleri alanında Türkiye'nin yaratıcı fikirlerle girişim ekosisteminde önemli bir konumda yer aldığının altını çizen Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Startups.watch'un bir araştırmasına göre aktif faaliyette olan 700 civarındaki girişimin yaklaşık yüzde 40'ı ödeme sistemleri kuruluşlarından oluşuyor. Bu ekosistemi besleyense Türk bankalarının ödeme sistemleri tarafındaki öncü yeri ve o pazarı büyütme ve geliştirme alanında kattıkları dinamizm. Dolayısıyla ekosistemde tüm oyuncular birbirini destekliyor. Global ölçekte Türkiye özellikle yeni teknolojilere uyum anlamında girişim iş birlikleri sayesinde dünya bankacılık uygulamalarına yön veren bir pozisyonda. Bu anlamda son 10 senedeki dönüşümü tetikleyerek yeni teknolojilere yatırım yapması açısından Batı'daki örneklerle kıyasladığımızda Türk bankalarını, girişim ekosistemini destekleyen ana oyuncu olarak görüyorum.”