MHP İl Başkanı Gedikoğlu Mazbatasını Aldı

MHP İl Başkanı Gedikoğlu Mazbatasını Aldı

Yayın: 25.09.2023 15:25 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

Geçen hafta yapılan MHP 14. Olağan il genel kurul toplantısında Karabük İl Başkanı seçilen Cenk Gedikoğlu mazbatasını aldı.

17 Eylül’de tek aday olarak katılığı MHP kongresinde İl Başkanı seçilen Gedikoğlu yeni yönetim kurulu, parti teşkilat kademeleri ve belediye başkanları ile birlikte Merkez ilçe Seçim Müdürü Emine Karcıoğlu’ndan mazbatasını teslim aldı.

Adilye binası önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Gedikoğlu, “Ayın 17’sinde yapılan seçimlerden sonra bugün seçim kuruluna gelerek parti teşkilatlarımızla birlikte mazbatamızı aldık. Karabükümüze vatan millete Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanlarımız, Ülkü Ocakları başkanlarımız, hanımefendiler, parti

 teşkilatlarımızın bütün kademeleri bugün bizlerle birlikte. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Dolaysıyla basın mensuplarına çok teşekk

ür ediyorum. Seçim süresinde de Milliyetçi Hareket Partisini hiç yalnız bırakmadınız. Bizlerle birlikte oldunuz. Partimize çiçek göndererek şahsımı arayarak tebrik eden bütün Karabüklü dostlarımızı, bütün camiamızı, bütün delegelerimizi, bütün sevenlerimizi onlara da teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. İşin mimarı arkamızdaki teşkilatlardır. Başkanlar gelip geçicidir. Bundan sonra bütün parti teşkilatlarımız ile birlikte birlik bütünlük içerisinde en güzel şekilde davamızı partimizi Karabük’te temsil ederek en iyi şekilde başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Gedikoğlu mazbatasını aldıktan hemen sonra beraberindeki heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini şehitliğe yaptı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Burak Kara, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belde Belediye Başkanı Ali Şık, Kadın Kolları İl Başkanı Derya Ekmekçi ve il yönetim kurulu üyeleriyle bi

rlikte saygı duruşu, istiklal marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından şehit mezarlarına karanfil bırakan MHP İl Başkanı Gedikoğlu, saha sonra sır

asıyla Gaziler mezarlığı, Valilik, Gaziler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Belediye, AK Parti, Safranbolu eski ilçe başkanı merhum Emre Barboros Tunç’un kabri ve Harp Malulü Gaziler Derneği yöneticilerini ziyaret etti.(Halil Kızılyer)

Yorumlar

  1. TESPİT

    Tebrik ediyorum bütün DOĞRU YOL (Demokrat) PARTİ’ lileri MHP’yi ele geçirmişler. Demokrat partililer olmasa MHP il ve ilçe başkanı bulamayacak. Hayırlı işler..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.