Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.
ali tel
•Antrenman sahasına yapılacak olan bina şehrin hava yapısını bozacaktır. Bir nevi çevre faciası olabilir. İnsanlık yeşil alan ararken bizler nerede yeşil alan var orayı beton yapmak için yarışıyoruz. Ormandan vadiden gelecek olan hava akımı burada kendi önünde setle karşılaşacaktır. Çevreciler buna ses çıkartır mı bilinmez.