Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 29.10.2017 23:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Yahya Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Kız Meslek Lisesi) el sanatları bölümünün kapatıldığı bilgileri tepkiyle karşılanıyor.

Okulun kuruluşundan bu yana faaliyette olan ve Üniversite okuma imkanı olmayan öğrenciler için “altın gibi meslek” edinme bölümü olarak ta adlandırılan el sanatları bölümünün yavaş yavaş kapatıldığı yönünde haberler verilirken,bu bölümle ilgili atölyelerin gizli gizli yok edildiği yönünde duyumlar alınıyor.

Bu durumun okul yönetiminden kaynaklandığı yönünde de haberler verilirken,İl Milli Eğitim Müdürlüğünün konu ile ilgili gerekli müdahaleyi yapması ve günümüzde de Mesleki Okulların ne kadar önemli rol oynadığı mantığı ile bu durumu düzeltmesi gerektiği belirtiliyor.

Diğer yandan aynı durumun Safranbolu Kız Meslek Lisesinde de yaşandığına dikkat çeken ilgili kişiler,bu yanlışlardan biran önce dönülmesi ve kız çocukları için çok büyük önem taşıyan bu olumsuzluğun biran önce düzeltilmesi gerektiğini haber veriyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.