blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı

28 yaşındaki genç babasının çalıştığı atölyeye minibüsle daldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 28 yaşındaki O.Ç., savlara nazaran husumetli olduğu babasının çalıştığı atölyeye minibüsle daldı. Ortalık savaş alanına dönerken içeride çalışan 6 kişi canını sıkıntı kurtardı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda işyeri çalışanlarının şikayetçi olduğu O.Ç., isimli denetim kaidesiyle hür bırakıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, olay, ilçeye bağlı Ortacı köyünde yaşandı. Savlara nazaran, 28 yaşındaki O.Ç., ortalarında önceye dayalı hasımlık bulunan babası M.Ç.’nin çalıştığı ahşap atölyesine minibüsle daldı. İşyerinde çalışan 6 kişi minibüsün altında kalmaktan kaçarak kurtuldu. Makineleri ve istiflenen ahşap gereçleri minibüsle deviren O.Ç., yaşananların akabinde olay yerinden ayrıldı. Olay anı ise işyerine ilişkin güvenlik kamerasına yansıdı.
İşyeri sahipleri Köksal Tekin ve oğlu Gökhan Tekin; çalışanları ile birlikte Karadeniz Ereğli Adliyesi’ne gelerek şikayetçi olduklarını söyledi. Sözü alınan O.Ç., isimli denetim kaidesiyle hür bırakıldı. Adliye binası önünde gazetecilere konuşan Köksal Tekin, "Oğlumun üzerine işyerim var. O.Ç. denen şahsın babası benim yanımda çalışıyor. Birkaç aydır babası ile sürtüşüyor. Babası benim işyerimde çalıştığı için geldi işyerime girdi. Kamera kayıtları da var. İşyerinde 6 adam çalışıyor. Bu adamların üzerine arabayı sürüyor. Makineleri deviriyor. Ortalığı savaş alanına çeviriyor. Bu adamın 6-7 evrakı olduğu halde köyde bir iki vukuat işlediği ve şikayetçi olduğum halde tekrar kontrollü özgürlük ile hür kaldı. Bu adamın tutuklanmasını istiyorum. Bu adamın dışarıda gezmesini istemiyorum" diye reaksiyon gösterdi.
İşyeri sahiplerinden Gökhan Tekin ise olay sırasında kent dışında olduğunu söyleyerek yaşananların akabinde şikayetçi olduklarını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 00:57 tarihinde yayınlandı

Ayılar arı kovanlarını parçalayıp balları yedi

Düzce’nin Yığılca ilçesinde ikinci ayı olayı yaşandı. Ayılar arıların bal kovanlarını parçalayarak balları yedi. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay, Yığılca ormanlarında meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran ormanlık alan içerisinde kurulan arı kovanlarının bulunduğu bölgeye iki ayı geldi. Evvel kovanları inceleyen ayılar daha sonra arıların kolonilerinin de içerisinde olduğu kovanları tek tek parçalayarak yemeye başladı. O anlar ise bölgede kovanları takip etmek için kurulan güvenlik kamerasına anbean yansıdı. İkinci defa Yığılca’nın balından yiyen ayıların baygınlık geçirip geçirmediği bilinmezken, olay Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar gruplarına iletildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin