İhlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 16:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-

3,1 milyar TL’lik taşkın kontrolü projesinin yüzde 25’i tamamlandı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da 3 milyar 137 milyon TL üretim maliyeti ’Mert Irmağı Islah Projesi’nin yüzde 25’i tamamlandı.
16 Şubat 2024’te Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımı ile birinci kepçenin vurulduğu Mert Irmağı Islah Projesi’nde şu ana kadar yüzde 25’lik kısım tamamlandı. İş kapsamında sol kıyıda 855 metre, sağ kıyıda bin 404 metre kesişen fore kazıklarla sızdırmazlık perdesi, sol kıyıda bin 84 metre, sağ kıyıda ise 536 metre betonarme konsol duvar, denize çıkış kısmında çift taraflı 295 metre taş tahkimat trapez kanal, üst havzada 2 adet betonarme tersip bendi, 7 adet araç, 1 adet yaya ve 1 adet servis köprüsü yapılacak. Sağ kıyıda bin 64 metre, sol kıyıda 850 metre kesişen fore kazıklarla sızdırmazlık perde imalatı ise tamamlandı.
Mert Irmağı’nın toplam 2 bin 235 metre uzunluğundaki kısmını kapsayan proje kapsamında fıkralara bahis olan ve yolun yaklaşık 4 metre aşağısında bulunan ve ‘ters kemeri’ andıran yaya köprüsü de dahil olmak üzere toplam 8 köprünün tamamının yenilenmesi planlanıyor.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 12:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-

İlkokul öğrencilerden Emniyet Müdürlüğüne ziyaret

Bolu’da Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri, Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri, polislik mesleği hakkında bilgi edinmek ve yakından tanımak emeliyle Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Farklı ünitelerindeki polis grupları ile tanışan öğrenciler, polislik mesleği ve vazife alanları hakkında bilgilendirildi. Polis gruplarınca öğrencilere ikramda bulunurken, öğrendikleri bilgileri ailelerine ve arkadaşlarına anlatmalarını istedi. Öğretmenler de kendilerini ağırlayan polis gruplarına teşekkür etti. Polisler, grup araçlarıyla siren eşliğinde öğrencileri okula bıraktı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.