Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
18 Kasım, 2018 20:36 tarihinde yayınlandı
0

ADD Safranbolu şubesi tarafından,” artan provokasyonlarla ilgili yetkililerin harekete geçmesi gerektiği belirtilen bir açıklama yapıldı.

Konu ile ilgili Safranbolu Atatürkçü Düşünce derneği yetkililerince yapılan açıklamada, “Her gün ciddi provokasyonlarla karşılaşmaktayız. Diyanet İşleri Başkanı’nın 10 Kasım arifesinde, çukur ve haysiyetsiz bir kişiliği sözde “insani” (!) nedenlerle ziyaretiyle başlayan süreci yurdumuzun dört bir yanında, ATATÜRK Anıtlarına saldırılar izlemiştir. Peş peşe yapılan saldırılar, tesadüf değildir. Siyasi iktidarın, sessizliği ise olayın başka düşündürücü boyutudur.

15 Kasım 2018 tarihli sözde yeni akit gazetesi’nin internet sayfasında; Cumhuriyetimizin Kurucusu, Milletimizin ve Vatanımızın Kurtarıcısı, emperyalizmi yenilgiye uğratan Tek Lider, Büyük Devrimci Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün resmi ile hain terörist elebaşları; dış mihrakların maşaları öcalan ve gülen’in resimlerini aynı karede gösterme hadsizliğine cüret edilmiştir. “Türkiye’nin demir yumruğunu yiyen hainlerin felekleri şaştı. Kemalistler, pkklılar, fetöcüler” başlığını yazma densizliği gösterilmiştir.

Öncelikle, bu paçavranın neye hizmet ettiğini çok iyi bilmekteyiz. Demokrasi ve Devrim şehitlerimiz, Prof.Dr. Ahmet Taner KIŞLALI’yı, Doç.Dr. Bahriye ÜÇOK’u ve daha nice aydınlarımızı manşetine, yani, hedefine koyarak, katledilmelerine sinyal veren bu hain zihniyet ve arkasındaki güç odakları olmuştur. yeni akit paçavrasına ve tetikçi güruhuna, Milletimiz cevabını Büyük ATATÜRK‘e gösterdiği sarsılmaz bağlılıkla vermiştir, verecektir.

Ancak; ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ olarak, sabrımızı sınamaya çalışan; milli haysiyet, milli benlik ve insani değerlerden uzak bu aşağılık ve çukur zihniyeti şiddetle kınamakla birlikte suç duyurusunda bulunulmuş olup gerekli tüm hukuksal işlemler de başlatılmıştır. Bütün yetkilileri bir an önce harekete geçmeye ve gereğini yapmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 23:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin