Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 08.12.2019 18:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlemiş olduğu organizasyon Karabük Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Ortakları ile Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. ye 05.12.2019 tarihinde inceleme ziyareti yapıldı. Gerçekleştirilen bu ziyarette Karabük Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. ortaklarından Çelsantaş Çelik Mamulleri San. ve Tic. A.Ş., Mescier Şirketler Grubu, Çaprazoğlu Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Saka Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. , Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. , Işık Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Yolbulan Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş., Karabük İl Özel İdaresi, Karabük Organize Sanayi Müdürlüğü, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Karabük Üniversitesinden yetkililer ve temsilciler katılım sağladı.

Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. ye yapılan inceleme ziyaretinde, Teknoparkta yapılabilecek yatırımlar, teşvik ve hibe destekleri, Teknoparkların avantajları ve bulunduğu ilin kalkınmasına verdiği destek konularında heyetimize sunumlar yapılmıştır. Teknokent’te yatırımlarını yapmış ve yatırımlarını geliştirerek ülke ve dünya pazarına ürün ve hizmetler sunmuş işletme yetkililerinin de sunumları heyetimize aktarıldı. Ardından Teknopark İçerisinde faaliyetlerini gerçekleştiren işletmeler ziyaret edilerek görüş alış verişinde bulunuldu.

Heyetimizin inceleme ziyareti ile Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. yerinde incelenmiş olup, Karabük Teknokent’e yapılacak olan yatırımlar hakkında ön bilgi sahibi olundu. Yapılan ziyaret sonrasında Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. Yönetimi, ilimizde faaliyete geçecek olan Teknokent’te  iş birliği yapılacağını ve birçok organizasyonda destek olacaklarını beyan ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı

Yayın: 06.05.2024 13:50
Paylaş:
A+ A-

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde düzenlenen İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Tenis Kortu’nda düzenlenen turnuvaya, Hatay’ın yanı sıra Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, İzmir, Karabük, Karaman, Kırşehir, Manisa ve Zonguldak’tan 16 takım katılıyor.
Turnuva, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in gösteri müsabakasıyla başladı.
Her gün 24 müsabakanın oynanacağı turnuva, cuma günü final karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer, Hatay’ın kısa sürede güzel günlere kavuşacağına inandıklarını belirterek, “Hatay’ımızı unutmadık. Burada hepimizin acısı var. Hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Umarız çok güzel bir turnuva olur ve keyifle izleriz. İnşallah dostluk kazanır.” diye konuştu.
Hatay ekibi sporcularından Mustafa Berkay Öztaş da turnuvanın güzel geçmesi temennisinde bulunarak, kupayı kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!