Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 04.05.2020 14:43
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal yazılı bir basın açıklaması yaparak son günlerde kasıtlı olarak çıkan haberler karşısında ki sessizliğini bozdu.

“Uzun süredir Cumhuriyet Halk Partimizin, Belediye Başkanımız Sn. Elif Köse’nin ve şahsımın üzerinde sistematik ve kurgulanmış bir şekilde devam eden yıpratmaya yönelik kampanyaları sükunetle izlemekteyim” diyerek başladığı açıklamasını şu ifadeler ile sürdürdü;

“Saygıdeğer Safranbolu halkı;

Geride bıraktığımız bir yıllık görev süremiz içerisinde, Belediye Başkanımız Sn. Elif Köse önderliğinde halkımızın 1 lirasını dahi heba etmeyen ve kılı kırk yaran, siyasi defteri tertemiz insanlar olarak hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda parti, siyaset gözetmeksizin tüm Safranbolu’ya hizmet etmekten yılmıyor, iftira kampanyalarının aksine çalışmalarımıza daha büyük bir şevkle devam ediyoruz. Bizler şahıslara değil, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız.

Şu bilinmelidir ki; Seçilmişler olarak, benim ve yol arkadaşlarımın sizlerden aldığımız gücümüzü, hiç kimse şahsi menfaatleri için asılsız, maksatlı ve kurgulanmış haberlerle yıpratamaz ve hizmet azmimizi kıramaz. İşinde başarılı olan kimseler kıskanılır, eleştirilir ve iş yapmaları zorlaştırılmaya çalışılır.

Belediyemizde yapılan İhalelerle ilgili bilgileri, şahsıma bağlı olarak hizmet veren birimlerin icraatlarını ve bütün aklınıza takılan soruların cevaplarını Safranbolu Belediyemizden tüm açıklığıyla öğrenebilirsiniz.

Çok şükür haram yemeden, ailemizin alın teri ve kendi çabalarımızla bugünlere geldik.

Şahsım adına, asılsız haberler yapanlara, iftira atanlara ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanlara bundan böyle sessiz kalmayacağımı bu vesile ile ifade ediyor, tüm Safranbolu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Düzce’de gençlerle buluştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Türkiye'deki 500 gençlik merkezi, üniversitelerdeki genç ofisler ve bakanlığın bünyesinde yer alan 10 binin üzerindeki spor tesisinin kapılarının ayrım yapmaksızın herkese açık olduğunu kaydetti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen Genç Kariyer Akademisi'ne katılan Eminoğlu, Türkiye Yüzyılı'nın gençliğin ve sporun yüzyılı olması için çalıştıklarını belirtti.

Eminoğlu, bu hedefi yakalama noktasında en başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek aldıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Niye? Çünkü sporcu olması, gençliğinde futbolculuk kariyerinin olması bizim için kıymetli. Tabii sayın bakanımız Osman Aşkın Bak'ın kendisinin profesyonel futbolculuk kariyeri ve birçok federasyonda başkanlık yapmış olması da bu anlamda kıymetli. Gençlik ve Spor Bakanlığındaki çalışanlarımızla hiçbir ayrım yapmaksızın bütün Türkiye'nin gençlerinin gerçekten sanatta, ilimde, bilimde bütün alanlarda daha iyi noktaya gelebilmesi için çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Hep birlikte bu çalışmaları daha iyi noktaya getirmek için çaba sarf ediyoruz.”

Türkiye genelinde 81 ilde 500 gençlik merkezinin olduğunu hatırlatan Eminoğlu, “Yine üniversitelerde genç ofislerimiz var. Aynı şekilde Türkiye genelinde 10 binin üzerinde spor tesisimiz var bakanlığımıza ait. Buralarda ne yapıyoruz? Sporcu eğitim merkezleri var, TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri) var. Olimpiyatlara yetiştirdiğimiz milli sporcularımız var. Bütün Türkiye'deki vatandaşlarımıza bu kapılar sonuna kadar açık. Buralarda özellikle 2024 yılını hareketlilik yılı olarak ilan ettik. 'Harekette bereket var demiş' atalarımız. O yüzden bu anlamda bütün gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Program, akademiye katılan öğrencilerin sertifikalarını almalarının ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.