Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Haziran, 2020 21:26 tarihinde yayınlandı
0

“ KARDEMİR Bünyesinde Önemli Gelişmeler…”

KARDEMİR Yönetim Kurulu,önce ki gün,MUSTAFA YOLBULAN Başkanlığında ki toplantı da,Genel Müdür Dr.Hüseyin SOYKAN’I izine çıkartarak yerine vekaleten SATIŞ/PAZARLAMA Koordinatörü Reyhan ÖZKARA’NIN getirilmesine karar verdi.Toplantı esnasında  “Uzun bir süreçten sonra iki hakim hissedar grubun Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte hareket ederek,Genel Müdür Hüseyin SOYKAN’IN yerine bir başka ismin getirilmesine karşı çıkarak,Reyhan ÖZKARA’YI vekaleten görevlendirdiler..”.

Mustafa YOLBULAN Başkanlığında toplanan,KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda önemli gelişmelerin yaşandığına işaret edilerek “Gelişmelerin en önemli yanı,KARDEMİR noktasında iki hakim hissedar ailenin,yıllar sonra,yeniden birlikte hareket etmesi oldu.Dileriz bu birliktelik önümüzde ki süreçte de devam eder.Bağımsız Üyelerin bazı tutumlarına karşı İki Hakim Hissedar grubun tavır ve tutum alması çok önemli bir gelişme olarak görülmeli..” anlamında bilgiler sızdırıldı.

Genel Müdür Dr.Hüseyin SOYKAN,KARDEMİR YÖNETİM Kurulu Üyeleri tarafından izine çıkartıldı ve bundan sonra ki gelişmelerde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bir başka ismi “Genel Müdürlük görevine getirmek yolunda ki girişimlerine karşı,gerek Yolbulan Ailesinin,gerekse Güleç Ailesinin Satış/Pazarlama Koordinatörü olarak görev yapan ve KARDEMİR’İ çok iyi tanıyan bir isim olarak gösterilen Reyhan ÖZKARA’NIN vekaleten bu görevi yürütmesine karar verdiler..” yolunda bilgiler verildi.

Geçtiğimiz gün yapılan KARDEMİR Yönetim Kurulu toplantısında,uzun bir süre sonra yaşanan, “İki hakim hissedar ailenin birlikte hareket etmesinin   KARDEMİR için önemine vurgu yapan..” konuya yakın çevreler “ Dileriz KARDEMİR’DE çok ciddi sermayeleri olan,KARDEMİR’İN bugünlere gelmesinde çok büyük emeği,çabası olan iki hakim hissedar ailenin birlikteliği gelecek yıllarda da devam eder..” görüşlerini dile getiriyorlar.

Öte yandan,izinli olarak görevini Satış/Pazarlama Koordinatörü Reyhan ÖZKARA’YA bırakan Genel Müdür Hüseyin SOYKAN’IN izin süresi sonunda görevine tekrar dönmesine hiç ihtimal verilmediğine dikkat çeken ilgili kaynaklar “Burada İç denetleme tarafından yapılan araştırma ve incelemelerin hayli önemli olduğu gözden ırak tutulmamalı.Bu bağlam da Genel Müdür Hüseyin SOYKAN’IN ilerleyen süreçte yapacağı açıklamalar olabilir.Bunların da çok önem arz edebileceği unutulmamalı..” yolunda  değerlendirmeler yapıyorlar.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.