Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 07.01.2021 22:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Özel Medikar Hastanesi arasında İl Müdürlüğünde çalışan 700 personelin eş ve çocuklarına yönelik tedavi hizmetleri indirim protokolü imzalandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen protokolde Özel Medikar Hastanesi adına Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fehmi Ramazaoğlu yer aldı.

İl Müdürü Coşkun Güven ;“Yapılan protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz” dedi .

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TEB’den emekli çiftçilere 14 bin liraya varan promosyon

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası başlattı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve Harman Kart ve Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi emekli maaş müşterileri 14 bin liraya varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan banka, emeklilerin müşteri hizmetleri hattından ve bankanın internet şubesi ile mobil uygulamasından yapacakları EFT/FAST ve havale işlemlerinden ücret almıyor.

Şubelerde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM'lerden yüksek çekim limiti, bankanın emeklilere özel paketinde sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

Çiftçi müşteriler tarımsal faaliyetleri için temel girdilerin temininde rol oynayan ve faizsiz dönem avantajıyla geri ödeme imkanı sunan Harman Kart'a avantajlarla sahip olabiliyor. Ayrıca, çiftçiler, bankanın sektörün öncü kurumlarıyla gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, şubeye gitmelerine gerek kalmadan, mobil ya da internet şubeden başvurularını yapabiliyor.