Sözen’den 3 Nisan Mesajı

Sözen’den 3 Nisan Mesajı

Yayın: 03.04.2022 16:36
Paylaş:
A+ A-

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının temellerinin atılması ve Karabük’ün Kuruluşunun 85. yıl dönümü kapsamında kutlama mesajı yayımladı.

Sözen mesajında;

“3 Nisan 1937’de sanayi hamlesinin başlatılmasıyla Demir Çelik Fabrikasının temellerinin atılmasının ve Karabük’ümüzün kuruluşunun 85.yıl dönümünün mutluluğunu yaşıyoruz. Karabük, ülkemizde şehirleşme ve sanayileşmenin birlikte kurulduğu ilk planlı sanayi kentlerinden birisidir. 13 haneli bir köy iken modern bir şehir haline gelen Karabük’ümüz aynı zamanda emeğin ve alın terinin başkenti olmuştur. “Fabrikalar Kuran Fabrika” ünvanı ile adını tarihe yazdıran Karabük Demir Çelik Fabrikaları ülkemizin sanayileşmesine ve gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır.

Yıllardır üretmiş olduğu demir-çelik ürünleriyle ülkemizin kalkınmasında önemli bir tesis olarak hizmet etmiştir. Bugün de yenilenen kapasitesi ve artan tesisleriyle Karabük’ümüz ve ülkemiz için önemli bir yer tutmaya devam etmektedir.Bizlere düşen görev ise ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine öncülük yapmış ilimizi ve Demir Çelik fabrikalarını dayanışma ruhu ile el ele vererek daha ileriye taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Karabük Demir Çelik Fabrikalarının ve Karabük’ümüzün kuruluşunun 85’üncü yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten günümüze emeği geçen tüm devlet büyüklerimizi saygı ve hürmetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.