Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 11:16 tarihinde yayınlandı
0

7,5 yıldır uzattığı saçlarını kanser hastaları için bağışladı

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan bir genç, vatani vazifesini yapmak üzere askere gideceği için 7,5 yıldır uzattığı saçlarını kestirerek kanser tedavisi görenlere bağışladı.

Kanser Savaşçıları Derneği tarafından kemoterapi nedeniyle saçlarını kaybeden hastalara “gerçek saçtan yapılmış peruk” armağan edilmesi için yürütülen “Saçım Saçın Olsun Projesi”ne dayanak olmanın memnunluğunu yaşayan Mert Gündüz, “Yıllardır daima aklımdaydı saçımı bağış yapmak. Ailemde dayanak oldu. Kanser savaşçılarını daima görüyordum. En azından bir umut onlara gitsin” dedi.

Evlatlarını askere gönderecek olan Abdullah ve Fadime Gündüz, “Oğlumuzla gurur duyuyoruz. Çok hoş örnek bir davranış yaptı” diye konuştu.

25 yıllık bayan kuaförü Tülay Aytaş, “Saçlarını bağışlayacağını duyunca çok sevindim. Birinci kez bir erkeğin saçlarını kesiyorum” formunda konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin