PTT Aracı Sitenin Duvarında Asılı Kaldı

PTT Aracı Sitenin Duvarında Asılı Kaldı

Yayın: 30.04.2015 09:38
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu ilçesinde sürücüsünün park ettiği PTT aracı, bir süre sonra hareket ederek duvarda asılı kaldı.

Safranbolu Cemal Caymaz Mahallesi Kışla Sokak’ta PTT’ye ait 06 FA 3920 plakalı aracın sürücü Murat Akyurt, aracı yol kenarına bırakarak kargoyu sahibine teslim etmek için ayrıldı. Bu sırada araç kendiliğinden hareket ederek bir sitenin duvarında asılı kaldı. Duvarda asılı kalan araç park halindeki Nesrin Uysal’a ait 34 BB 7358 plakalı otomobilde de hasara neden oldu.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, sürücüler kendi aralarında kaza raporu tuttu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.