Logo Yazılım, Bilişim 500’den ödüllerle döndü

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.08.2023 18:24
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Logo Yazılım, Türkiye'nin Birinci 500 Bilişim Şirketi-Bilişim 500 Araştırması'nda, “Yılın ERP Yazılımı”, “Yılın e -Fatura, e -Defter, e-Arşiv Hizmeti”, “Yılın İnsan Kaynakları Yazılımı” ve “Kocaeli Şirketleri” kategorilerinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Logo Yazılım'dan yapılan açıklamaya nazaran, bu yıl 24'üncü sefer düzenlenen Bilişim 500 Araştırması kapsamında mükafatlar sahiplerini buldu.

Logo Yazılım, Türkiye Merkezli Üretici Kategorisi'nde “Yılın ERP Yazılımı”, “Yılın e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Hizmeti”, “Yılın İnsan Kaynakları Yazılımı” kategorilerinin yanı sıra “Kocaeli Şirketleri” kategorisinde birincilik mükafatlarını alarak liderliklerini sürdürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Logo Küme İdare Konseyi Lider Yardımcısı ve Üst Yöneticisi (CEO) M. Buğra Koyuncu, Bilişim 500 Araştırması'nda aldıkları ödüllerden ötürü gurur duyduklarını belirterek, şu tabirleri kullandı:

“Türkiye'nin en büyük yerli iş yazılımı şirketi olarak mikro ölçekten kurumsal büyük yapılara kadar her daldan şirketin büyüme seyahatine eşlik ediyoruz. Tüm iş modellerimizde müşterilerimizin gereksinimlerini daha uygun öngörebilmeyi ve birbirine uyumlu tahlillerle bu gereksinimleri uçtan uca karşılamayı hedefliyoruz. Bu noktada bizleri şirket kültürümüz olan Ar-Ge ve inovasyon gücümüz farklılaştırıyor. 1500'ü aşkın çalışanımız ve 1000'den fazla iş ortağımızı kapsayan geniş ekosistemimizle, işletmelerin sürdürülebilir başarısına katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bilişim 500'de ödüllere layık görülen başarılarımızda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Bilişim 500 Plus Araştırması, bilişim dalında ciroları bakımından en büyük 500 şirketi genel ve faaliyet gösterdiği alt kategoriler prestijiyle sıralıyor. Pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen ayrıntılı bir çalışmayı içeren araştırma, bilişim şirketlerinin yanı sıra kamu, özel dal alımlarında ve yabancı yatırımcılar nezdinde bir referans olarak kabul ediliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tosçelik, Suudi Arabistan’daki su projesinin boru tedarikini tamamladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2024 12:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Tosyalı Holding bünyesinde faaliyet gösteren boru üreticisi Tosçelik, Suudi Arabistan'da Mapa Grup tarafından üstlenilen Juranah Bağımsız Stratejik Su Rezervuarı Projesi'nin (Juranah ISWR-1) ilk aşaması için gerekli boru tedarikini gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'ın devlet şirketlerinden Saudi Water Partnership Company (SWPC) tarafından hayata geçirilen projede, Tosçelik toplamda 7 kilometre uzunluğundaki boru hattının 3,5 kilometrelik ikiz hattında ihtiyaç duyulan tüm boruları üreterek teslim etti.

Suudi Arabistan Krallığı'nda yap-işlet-devret modeli kapsamında yürütülen Juranah ISWR-1 projesi, ülkenin temel su altyapısının geliştirilmesinde özel sektörün aktif katılımını öngörüyor.

Proje, su tedarik zincirini iyileştirmenin yanı sıra mevcut hatların yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Mekke halkı ile hac ve umre ziyaretçilerine daha iyi hizmet sunulmasını hedefleyen projenin 2027'nin ilk çeyreğinde tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanıyor. Toplam 2,5 milyon metreküp kapasiteye sahip olacak proje, Mekke’nin içme suyu ihtiyacını karşılayacak.

Suudi Arabistan'da özel sektör katılımını içeren ilk projelerden biri olarak öne çıkan Juranah ISWR-1 Projesi'ni 30 yıl sürecek bir imtiyazla işletilecek ve projeye özel sektör tarafından 1,5 milyar Suudi Arabistan riyali tutarında doğrudan yatırım yapılacak.

Tosçelik Spiral Boru, daha önce de Almanya'daki önemli çevresel dönüşüm projelerinden biri olan Ren Su Boru Hattı (RWTL) Projesi'nde boru tedarikçisi olarak görev almıştı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331