Samsun’da 1 Kişi Boğuldu

Samsun’da 1 Kişi Boğuldu

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 27.08.2023 14:35 |Güncelleme: 28.08.2023 01:26
Paylaş:
A+ A-
Samsun’da serinlemek için denize giren 2 kişiden 1’i boğuldu

SAMSUN (AA) – Samsun’un merkez Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişiden 1’i boğuldu.

Adnan Menderes Bulvarı Kurupelit Halk Plajı’nda Çorum’dan ailesiyle kente geldiği öğrenilen Satılmış Candan (44), serinlemek için girdiği denizde bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Dalış Timi, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri ile cankurtaran ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Dalış Timi tarafından bulunarak sudan çıkarılan Candan, olay yerinde bekletilen 112 Acil Servis ambulansıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Satılmış Candan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan Çorum’dan kente gelen ve serinlemek için İncesu Plajı’nda denize giren Melike Köse (37), bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Ekiplerin müdahalesi sonucu bulunarak sudan çıkarılan Köse, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Köse’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da Gençlik Konseri düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesindeki Çamlıköşk'te organize edilen konserde şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çok sayıda şarkı seslendiren Kandemir'e çiçek verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kıymetli bir sanatkarı ağırladıklarını belirten Güler, Kandemir'e teşekkür etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konsere, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile vatandaşlar katıldı.